Trenger du en entreprenør i Vinje?

Ser du etter en entreprenør i Vinje for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Vinje konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Vinje?

Ser du etter en entreprenør i Vinje for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Vinje konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Vinje

Oppføring ny hytte i Våmartveit Vinje kommune, Brottestodvegen 54.

3890VINJE

Oppføring av ny hytte, brutto grunnflate 60m2 med sovehems over ca halve hytta. Saltak, mønehøyde 4,7 m. Trenger murer, elektriker, rørlegger og tømrer/snekker. På utgravd og planert grunn trengs oppføring av grunnmur med isolering, innlagt til strøm/varmekabler (ca 40m2) og innlagt vann fra Langetjønn (ca 8-10 m unna hytta, hytta ligger på en odde) til varmtvannstank og vask kjøkken/bad. Minimalt med gråvann, må ordnes rensefilter. Det er i dag kun 16A strøm på eksisterende gammel, liten hytte, ledninger i luftlinje via stolper (brutto 34 m2. Denne skal plukkes ned til noe gjenbruk til oppføring av bod senere, og delvis rives), så trenger mer strøm. Stue/kjøkkendelen skal ha åpen himling med vindusflater hele veien og pipe til peisovn. Baderom, gang og to soverom skal ha hems over med trapp fra gang. Hemsen har mønespiss 90 grader på hovedbygget. Det er de to soverommene som bygger ut i hver sin ende som har hver sin sovehems over seg der mønet går 90 grader på ( har tegninger, men trenger noe byggteknisk tegnehjelp). Hytta har forbrenningstoalett, og vil ha dette også videre i nybygget. Odden hytta skal bygges på ligger 7-8 km inn fra R134 mot Haukeli. Det er bilvei helt frem, samt oppstillingsplass ved hytta til tre biler. Gjennomgang av reguleringsplaner, tegninger, behov og byggeplan gjøres ved befaring og kaffe :)

Sette opp råbygget på et hus!

3890VINJE

Ønsker å bygge et mindre hus på rundt 80-90 kvadrat. Vil gjerne ha det sånn som en hestesko med med stue på en side, inngang og kjøkken i midten og soverom og bad på andre siden

Pusse opp/ rehabilitere hytte

3864RAULAND

Vår hytte i Vådalen 103, Rauland trenger litt oppgraderinger, hytte er ca 50kvm: - male noe innvendig, bytte gulv i hytta - rive en liten vegg for å få åpen løsning fra yttergang til kjøkken/ stue - flytte på kjøkkenet slik at man kan ha en dør på veggen mellom hytte og anneks (hytte og anneks henger sammen, men det er inngang til annekset kun fra baksiden av hytta) - bygge et lite bad - Bytte isolasjonen på loftet og legge plank etterpå for å kunne bruke som hems/ lagring - Etterisolere og ny kledning samt nye vinduer - Bore brønn slik at man har bedre tilgang til vann enn i dag. - Bygge inn overbygget inngangsparti som en del av gangen - Bygge en platting på 10-20kvm ifm inngangspartiet. Jeg kan også legge til at taket ble byttet i 2020 og det kommer nytt sikringsskap og solcellepanel til våren. Det er ønskelig med noen som kan påta seg hele prosjektet og vi må ha et prisestimat. Se bilder fra Finn-annonse da vi kjøpte hytta: https://www.finn.no/161397131 Det siste vedlagte bildet er hvordan vi ønsker at romløsningen skal bli.

Påbygging av eksisterende laftehytte.

3864RAULAND

Eksisterende laftet hytte fra 1977 skal utvides. Vi tenker utvidelse i stavlaft teknikk. Hytten ligger på Storhaug i Rauland.

Støpt plate til hytte

3890VINJE

Ønsker å få støpt plata hytta vår skal bygges på. Grunnarbeidet på tomta er gjort. Hyttemodell: Polar 98 fra Nordlyshytter. Skal settes opp i Øyfjell i Vinje kommune. Ønsker tilbakemeldinger fra de som har mulighet til å gjøre jobben innen september/oktober i år.

Støp av kjeller på Vågslid, Vinje. Edland

3895EDLAND

Støp av kjeller til hytte på Botn Aust, Vågslid. Ca 100m2 såle og 2,8m høye vegger. Grunnet plasshensyn i garasje/kjeller ønskes oppdraget utført med forskaling, ikke termomur. Ønskes utført i april/mai når snøen er gått.

Siste evalueringer
Rette av parkeringsoppstilling + forstøtningsmur

Bra utført arbeid og ihht avtalt pris.

Sep. 2021
F

Fredrik Seim om HAUGARNE MASKIN AS