Entreprenører - Kongsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Entreprenører i Kongsberg
SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN logo
SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN
Hvambsahlveien 9, 3618 Skollenborg
5.0(4)

Siste evaluering

Lage parkeringsplass

"God kommunikasjon underveis og jobben ble utført effektivt og i hht avtale."

M

Marit

Kongsberg, sep. 2023

Les flere evalueringer om SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING logo
SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING
Nedre Nattland 61A, 5099 Bergen
4.9(60)

Siste evaluering

Hjelp til godkjenning/bruksendring av kjeller.

"Alt ble gjort som avtalt."

T

Trond

Skollenborg, sep. 2022

Les flere evalueringer om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

RØRLEGGER HANSEN AS logo
RØRLEGGER HANSEN AS
Voldstadveien 66, 3302 Hokksund
4.8(102)

Siste evaluering

Innvendig oppussing - nytt bad, samt legge rør og elektrisk/nye kurser til nye kjøkken

"Totalrenovering av bad. Det har vært helt supert å samarbeide med Rørlegger Hansen. Han leverte badet til avtalt pris 1 uke før avtalt ferdigstillelse. Rørlegger Hansen svarer raskt på telefon og det er enkelt å kommunisere med han. Han er en god sparringspartner og det var veldig bra å kunne diskutere løsninger med han. Anbefaler Rørlegger Hansen på det sterkeste 👍"

S

Stian

Oslo, mai 2022

Les flere evalueringer om RØRLEGGER HANSEN AS

Siste evaluering

Søknadstegninger for tilbygg på ca 43kvm

"helt enkle søknadstegninger. Måtte 2-3 forsøk til med korrigering før kommunen godkjente tegningene. kostet meg 3x mangelbrev."

R

Rabar

Kongsberg, jan. 2022

Les flere evalueringer om Spesialistbedriften AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Bygge Carport nr 2: 7 m x 4 m

3616KONGSBERG

Jeg har behov for en Carport ved Skjellsbakkveien, 3616 Kongsberg. Beskrivelse: Lengde: 7m. Bredde, 4m. CC= åpning: 3.5m CC søyler lengdereting: 2m. 8 stk søyler. ca 3 grader takvinkel. Fall bort fra hus. Høyde, samme som Carport nr 1 på samme tomt. Takrenne og nedløpsrør. Nedløp mot syd, slik at vann ikke renner mot hus. Carport skal likne på eksiterende carport på samme tomt. Det ønskes en solid konstruksjon. Adkomst. Bratt ved innkjørsel. Smalt ved adkomst til byggested. Kan ikke bruke større maskiner. Grunnarbeid: Fjerne ca kubikkmenter med jord/ plen. Legge duk. Pukk ca 12mm legges, ca 5 kubikkmeter. 8 Søyler (disse er ferdige) Alle står på fjell. 6 av disse har 3x 8mm armeringsjern i fjell. Bundet jern til søylesko. Støpt med B20, 200mm rør. Benyttet antifrys i støp. Støpt ca tidlig i Oktober 2023. 2 av disse har søylesko rett ned i fjell, 20mm hull. Og bindt til 8mm armeringsjern som også står nede i fjell. Jeg ønsker materialer i Cu imp. Doble 2x4 som søyler. Doble 2x8 som bjelker. 2x8 som spenn over Carport. Max CC 50cm mellom disse. Kun benytte skruer og bolter. Syrefaste skruer. Rupanel (18mm) under Isola Selvbygger takpapp. Benytte ferdig grunnede vindskier. Isola beslag og tak renner. Benytte pappspiker for å sikre takpapp mot å blåse bort. Fasiliteter: Det er mulig å rigge opp utedo i eksisterende carport. Byggestrøm: 10A og 230V på egen kurs i garasje. Snø: Det er nå ca 15cm våt stø på byggestedet. Dette kan jeg selv fjerne. Velkommen til befaring. Mvh Ole

Gulvstøp, elektriker og snekker.

3613KONGSBERG

Ønsker uforbindtelig pris på ca 25 m2 støping av gulv i kjeller samt et trappetrinn. Høyden må ikke komme under 2 meter, skal brukes til hybel.

Bygge på en etasje

3610KONGSBERG

Vi ønsker å utforske muligheten for å bygge på flere rom på huset vårt. Vi ønsker hovedsaklig en etasje til over deler av huset, men er også åpne for å utforske det å bygge på kun i første etasje. Vi trenger i utgangspunktet en ekstra stue, et ekstra bad, ett/to ekstra soverom og en større gang. Huset er fra 1979, står på ringmur med støpt plate og har selvbærende takstoler.

Kjøkken

3610KONGSBERG

Skal igång med renovering av kjøkken og ønsker komma i kontakt med snekker/entreprenør som kan supportera hela processen. Førsta steg er installering av nytt vindue hvor det må avlastes med drager. Deretter er det att få på plass luftkanal till nedfellt vifte, legge gulv samt sette opp kjøkken (ferdig skrudd sammen av oss) med foringer etc. Kjøkkenet blir L-formet, 5,3*2,3M med kjøkkenøy på 2*1M. Trengs og rørlegger for installering av quooker og elektriker for flytting av spotlights og uttak innen en maler trenge ordne finishen. Ta kontakt for befaring. Ola

Hytteoppgradering

3648PASSEBEKK

Hytten ligger på fjell og i en skråning . Ønsker pris på følgende : - Felle ett tre. - Grave vekk jord fra fundamenter ,pluss lage en sti til forsiden av hytte. - Lage en 50 cm mur som stopper vann fra terreng fra tre sider. - Montere drypp stopp under terrasse. - Forskale og støpe rundt noen dårlige søyler. - lage spor i fjell som leder evt vann bort fra søyler. - Slemme værutsatte søyler.

Vintervedlikehold

3616KONGSBERG

Vintervedlikehold sesongen 2023-24 Vi ønsker tilbud på brøyting, strøing og sopebil på eiendommen Hyttegata og Hyttegata, 3616 Kongsberg. Eiendommene skal prises hver for seg. Vilkår begge eiendommene: Brøyting / strøing må være klart til kl. 06:00 om morgen, og holdes åpen til kl. 18:00 hverdager og kl. 09:00 til 18:00 lørdager, søndag og bevegelige helligdager. Soping ønskes utført så tidlig som mulig på våren. Parkeringsplass ved Hyttegata brukes i forbindelse med 1. Mai arrangement og må sopes til dette arrangementet, så sant det lar seg gjøre. Spesielt Hyttegata: Bakken ned langs produksjonsbygget og området på nedsiden av produksjonsbygget har varme i bakken, snø smelteanlegg. Ved store snømengder må det brøytes/ strøs også her på grunn av treghet i smelteanlegget. Spesielt Hyttegata: Festsal, underetasje Smeltehytta, og Kvarten brukes som selskapslokale. Ved store snøfall / eller behov for strøing, må dette håndteres også på kveld/nattes tid. Når dette er aktuelt avtales / gir vi beskjed i forkant av arrangement som, etter værmelding, kan være utsatt for dette behovet. Diverse: Avtalen kan bindes opp til å gjelde flere år med opsjon på forlengelse. Vedlagt ligger en skisse som viser kjøreveier og parkeringsplasser som skal betjenes på eiendommene, merket vedlegg 1. Utfyllende opplysninger og/ eller befaring avtales med drift og sikkerhetssjef Njål G. Isene. Tlf., mail: Tilbud merkes: Vintervedlikehold Tilbudsfrist settes til 15.09.2023 kl. 12:00 Tilbud sendes:

Siste evalueringer
Reparasjon av stikkledning for vann

Enkelt å kommunisere. Jobben er gjort som avtalt, til avtalt pris.

Juli 2018
A

Alexander om AS HI-MA

Kongsberg
Tilbygg hytte (12. kvm) på Blefjell og skifte takpapp på hyttas eldre del (55 kvm grunnflate)

Vi er godt fornøyd med tilbygget. Arbeidet ble sluttført til avtalt tid og pris. Det er utført godt håndtverk, både snekkerarbeid og flislegging. Firmaet benytter dyktige håndtverkere. Prosjektleder sørget for god oppfølging og dialog underveis. Det var enkelt å gjøre justeringer og tillegg i prosjektet. Vi fikk også utført mindre arbeid på hyttas eksisterende del. De var flinke til å finne løsninger. Vi kan absolutt anbefale firmaet til andre.

Des. 2017
S

Sturle om FRAM ENTREPRENØRER AS

Kongsberg
Utgått

Det ble en flott hall! Veldig fornøyd med arbeidet. Høy kvalitet til en konkurrerende pris. Spesielt gode tilbud på fastpris. Jobben tok litt lenger enn estimert, men kvaliteten står for det. Ordentlige folk med høy fagkompetanse som er stolt av arbeidet sitt! Gutta jobber som bare det og rydder opp etter seg. Kan anbefales på det sterkeste!

Aug. 2016
B

Bart van om MACEXPERTS MACKIWEICZ

Kongsberg
* Fortsatt ledig: tilbygg med nytt bad

Bedriften har laget tilbygg. Med nytt bad og vaskerom. Jeg er kjempe fornøyd med jobben de har gjort. Det tok litt lengere tid enn beregnet men så hadde vi også en jul og nyttår som kom

Jan. 2016
M

Maria om RØBENA AS

Hvittingfoss
Påbygg av hytte Bjørkøya, Prorsgrunn

Arbeidet ble gjort som avtalt på pris og kvalitet. Underveis hadde kontraktør cash problemer, slik at det ble en stopp i arbeidet. Arbeidet ble tatt opp igjen så snart dette ble løst. Kvalitet på arbeid og forslag til løsninger er Ok. Anbefales

Aug. 2015
P

Per Tore om HRS ENTREPRENØR AS

Kongsberg

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud