Trenger du en entreprenør i Lunner?

Ser du etter en entreprenør i Lunner for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Lunner konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Lunner?

Ser du etter en entreprenør i Lunner for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Lunner konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Lunner

Bygge utleieleilighet

2743HARESTUA

Vi ønsker å bygge utleieleilighet i husets første etasje. Se planløsning. Ideen er at sauna og vaskerom blir kjøkken. Det er i dag to soverom som vi ønsker skal bli et soverom og et oppholdsrom/stue. Vi ønsker nytt gulv, ny vegg og nytt tak. Badet må også helrenoveres. Vi ønsker en dør mellom enhetene for å kunne ta i bruk denne delen av huset i perioder den ikke er til utleie, eller for når den engang ikke lenger skal leies ut.

total renovasjon av leilighet

2743HARESTUA

Male tak vegger ,vinduer, dører, kjøkkeninnredning, bad,

Strukturell skadde funnet etter overtaglese. Hus på Roa

2740ROA

Vi har kjøpt et hus fra 1952 som vi forventet å måtte pusse opp, hovedsakelig med etterisolering, skifting av vinduer og overflatebehandling. Etter overtakelse oppdaget vi, ved å åpne gulvet og en av veggene, at huset hadde betydelige råteskader (bjelker og hjørnesøyler totalt ødelagt) som selgeren hadde unnlatt å opplyse om og som ikke var inkludert i takstrapporten. Vi har kontaktet selgerens forsikringsselskap, som krever en faglig vurdering av skadene og en kort rapport som de vil bruke til å vurdere skaden og utbetale erstatning. Derfor trenger vi en fagperson med erfaring innen skaderapportering som kan utføre befaring og utarbeide rapporten. I tillegg trenger vi et tilbud på videre arbeid, som kan starte 6 til 8 uker etter at rapporten er levert og godkjent av forsikringsselskapet. Min vurdering er at vi må erstate hele strukturen og fasaden ca 2m på hver side, fra husets sør-øst hjørne, på hele høyden. Dvs ca30 kvm. I tillegg kommer bjelkene i gulvet over plan 1, og noe over kjeller etasjen. Men dette er en overordnet vurdering, som trengs innspill på fra en fagkyndig person.

Graving og forskaling

2740ROA

Vi skal bygge på gangen ca 10 kvm Trenger derfor en kyndig gravemaskinfører og forskalingssnekker som kan grave, legge passende masser og isolasjon før det blir støpt såle til påbygget. Ta kontakt for mer informasjon Hilsen Jørgen

Påbygg gang. 9.5 kvm. Valmtak.

2740ROA

Ønsker pris på tilbygg til vår nye gang. Vi søker i kommunen og håpet er å bli ferdig før 1.12.2023. Gi gjerne pris på en av punktene eller en totalpakke. 1. Komplett betong plate med isolasjon etc. 2. Selve tilbygget slik som tegnet med: Ferdig utvendig med liggende panel. Konstruksjon med isolasjon. Panel innvendige vegger og tak. Flis på gulv. To vinduer på 60x150 Ytterdør med sidefelt Komplett yttertak, tilpasset inn på eksisterende bolig. 3. elektriker. Spotter og nødvendige punkter.

nedvasking og maling

2743HARESTUA

hei. har fått mye heksesot som gjør at leiligheten må vaskes grundig ned og males opp igjen. leiligheten er på ca 70 kvadrat. Hva vil en sånn jobb koste

Siste evalueringer
Elektriker-arbeid

Punktlige og mannskap raskt tilgjengelig.

Mars 2018
E

Eirik om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Lunner
Nytt tak!!

Jeg vil på det aller varmeste anbefale Byggtjenester Dokka AS, veldig seriøse og hyggelige å ha med å gjøre. Ved anbudsrunden tok de seg god tid og forklarte hvem hva hvor, noe som var veldig trygt for meg som alene skulle ta avgjørelsen på hvem som skulle få anbudet. Alle avtaler ble holdt hele veien, underveis var det alltid god informasjon i forkant, og det som ikke gikk etter planen fikk jeg varsel om i god tid. Flott nytt tak!

Nov. 2012
H

Hege Buan om BYGGTJENESTER DOKKA AS

Harestua