Trenger du en entreprenør i Ulstein?

Ser du etter en entreprenør i Ulstein for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Ulstein konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Ulstein?

Ser du etter en entreprenør i Ulstein for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Ulstein konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Ulstein

Total Renovere og på-bygg av eldre gards hus.

6065ULSTEINVIK

Nylig overtatt gardshus fra ca 1880, som vi ønsker og total renovere og bygge på før vi flytter inn. Vil komme i kontakt med firma som kan se på muligheter med oss, og kan ta på seg en sånn jobb. Ønsket er å kunne renovere på det som står uten å måtte rive huset. Hva er kostnad med å rette gamle bjelker osv, kontra riving og bygge nytt. Det er noe mott i noe treverk. Ved utvidelse av huset i bredde / lengde må det graves og støpes. Har selv tegnet en tanke med påbygg for hånd, men vil ha proff hjelp med hele jobben etter at at aktør har sett på det. Vil gjerne komme i kontakt med noen snarest. Geolog undersøkelse må utføres, her har eg hentet pris på dette fra før, men det er ikke utført enda.

Klivrelaget Ulsteinvik - Buldrehall på Osnes

6065ULSTEINVIK

Hei! Klivrelaget i Ulsteinvik har i over 20 år driftet en klatrehall bygget på dugnad i gammel silo som ligger like ved Osnessande. I 2017 fikk vi bygget ny klatrehall på Ulstein Arena og det har bidratt til økt aktivitet og klubben opplever å være i stor vekst. Klatresiloen vi har begynner å bli gammel og vi har besluttet på årsmøte som var nå i mars å renovere og bygge nytt klatretilbud inne i denne låven siloen befinner seg i. Dette vil være en jobb bestående av flere trinn. Trinn 1 – Rive gammel silo Trinn 2 – Bygge en etasjeskiller mitt i siloen Trinn 3 – Isolere nytt rom i 2. etg. Ca. 8*9 m (vindsperre, stenderverk og isol, dampsperre og tynne veggplater) Trinn 4 – Fylle nytt rom med klatreutstyr (klatretak, systemvegger og treningsfasiliteter) Vi er en klubb som driftes på dugnad og vi er ute etter å gjøre dette så rimelig vi klarer. Vi skal derfor utføre trinn 1 og 4 primært på dugnad. Trinn to og tre ønsker vi å hyre profesjonell hjelp til. Vi håper dere kan være interessert i å gi et tilbud på jobben. Jeg kan stille på befaring fredag 3. mai om det er aktuelt. Dette er også et prosjekt som vil få litt oppmerksomhet i lokalavisa og vi er også interessert i å spørre dere om det er aktuelt å sponse oss i dette prosjektet. Vi vil i så fall dele informasjon om dere på våre sosiale medier og det er aktuelt med reklame i buldrehallen. Ellers ønsker vi byggestart i løpet av høsten. (1. oktober). Estimert varighet på arbeidet. 2-3 uker Vedlagt ligger en presentasjon av hvordan det kan se ut til slutt. Og litt bilder av 2. etg. Hvor vi må isolere. Vi håper å få landet en avtale senest innen 1.juni Mvh. Håkon

Oppussing av soverom på ca 11 kvm.

6065ULSTEINVIK

Vi ønsker å skifte tak, veggplater, dør og lister på soverom på ca 11 kvm. Skal også legge nytt gulv, men satsar på å gjere det sjølv. Ønsker å få montert spotter i tak og sette opp noken fleire elektriske punkt i vegg om mulig.

Drenering av hus

6065ULSTEINVIK

Ønsker drenering av hus, ca 50m rundt. 2 betongtrapper som ligger inn til huset, må fjernes. Betongdekke på oppsiden av huset samt støttemur må fjernes. Synfaring ønskes.

Totalrenovering av enebolig

6065ULSTEINVIK

Boligen er på BTA 255 m² fra 1949 på 3 etasjer, ble oppusset rundt 2001 der alle invedige vegger, røropplegg, elektriske, tak og bordkledning ble byttet ut. Utvending så vil jeg at følgende skal gjøres, bytte alle vinduer (ca 15 vinduer), bytte borkledning,etterisolere, og drenering. Mtp drenering så er der en betong trapp på baksiden av boligen og garasje på begge sider av boligen. Innvendig vil jeg at 2 og 3 etasje skal totalrenoverast, blant annet med balansert ventilasjon og heile 2 etasjen skal vere listefri, ellers normal standard. Det er 1 bad, 1 WC og eit kjøkken av betydning i desse etasjene, resten er soverom og stue. Det eneste jeg ikke ser behov for å gjøre store utskiftininger er det elektriske da dette ble byttet ut i 2001. I kjeller vil jeg at vaskerom skal renoverast med enklast mulig standard.

Totalrenovering enebolig

6065ULSTEINVIK

Totalrenovering

Siste evalueringer
Grunnarbeid og asfaltlegging

God jobb, velvillig og fleksibel.

Feb. 2021
B

Bård Isak om S-MASKIN SEBASTIAN SAUNES