Murer i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Åmot

TRADMUR HOLMVIK

Tradmur er en murerbedrift i Stange. Vi har fokus på allsidighet og er utførende innen store deler av murerfaget. Vi har Innlandet som serviceområde og påtar oss både små og store prosjekter innen feltet. Vi har 11 års erfaring innenfor murerfaget, og kan også vise til referanser ved behov. Utførende innenfor:- Flis-Skifer-Tegl-blokkmuring- Betongsaging-Støpearbeider- Våtrom- Pussarbeider- Peis/ildsted- Naturstein-Antikvarisk restaurering Ring meg gjerne for en hyggelig samtale og eventuelt...

Se mer
Nov. 2023

* Fortsatt ledig: Fikse vegg bak peis.

"Service innstilt"
c
Caroline
Rena
TRADMUR HOLMVIK

RSL Online AS

RSL Online AS er et lite selskap - stiftet i 2017 - holder til i Brumunddal, der virksomheten er kombinert salg av emballasje, og skog - og anleggsarbeid. Vi er nye på Mitt Anbud, men har lang og god erfaring med små, mellomstore og store entrepenørjobber innen hage, bygg og anlegg, skogsarbeid/trefelling - og har mange gode referanser. Vi tar på oss oppdrag - alt fra drenering av hus, kabel-legging, tomter, VA, planering, avkjøring/vei, grøfting, riving, nybygg/tilbygg av uthus eller anneks, gj...

Se mer
Okt. 2022

Drenering

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kommunikasjon har vært utmerket hele veien gjennom, kvaliteten på arbeidet var på topp og har vært fleksibel med gode løsninger når ulike ting dukker opp. Anbefales."
H
Henry E.
Rena
RSL Online AS

RENA BYGG OG RENGJØRING ROLANDAS JUCYS

4.7 (21)

Snekkertjenester,graving,mur og flis,maling,renhold.

Aug. 2022

Innmuring av to kjellervinduer samt litt pussing.

"Ryddig utført til ok pris."
J
Jon Kåre
Rena

TOR-INGE THORKILDSEN

4.8 (33)

Vi påtar oss små og (mellom)store oppdrag innen tømring og snekring. Vi utfører også enkle oppgaver innen muring, støping og flislegging. Her er noen eksempler på hva vi kan tilby: - Tilbygg - Garasjer og carporter - Utskifting av dører og vinduer - Garasjeporter - Terrasser - Parkett- og laminatgulv - Montering av kjøkkeninnredning - Etterisolering og utskifting av kledning - Generell innvendig og utvendig oppussing VI HAR FOKUS PÅ KVALITET

Nov. 2020

Oppussing av 1-roms leilighet

"Enkel å få tak i, effektivt arbeid og god pris."
A
Amund
Rena
TOR-INGE THORKILDSEN

S. H. VEDDE

April 2020

Bygge inn badekar og flise

"Pålitelig og grundig håndverker som utførte jobben på en svært god måte. Håndtverkeren fremstår som fleksibel for kunde og strekker seg for å fullføre jobben på tid og med avtalt kvalitet. Denne flisleggeren kan anbefales til andre."
O
Ole Andreas
Rena
S. H. VEDDE

ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

vi er et lite firma som driver med rehabilitering samt noe mindre oppdrag på nybygg , garasjer, carport, påbygg, Vi har samarbeid med alle nødvendige fag i en byggeprosess.

Mai 2016

Renovering av bad. Sette inn vindu på soverom. Skifte gulv.

"Bedriften gjorde en veldig god jobb. Hyggelige folk som var ferdig før estimert tid. De ordnet også med pålitelige bedrifter til de andre jobbene som også ble godt utført."
E
Erland Gundersen
Rena

HEDMARK BYGG AS

Firma Hedmark Bygg AS (org.nr.915313949) er et nytt etablert aksjeselskap med erfarne ledere og gode referanser innen bygg bransje. Trenger dere hjelp innen noen av oppdragene deres? Da kan vi gjerne ta en prat og diskutere forskjellige muligheter.Våre viktigste kompetanseområder: Alt innen takkonstruksjonUtvendig oppusing og all type utvendig vedlikehold for bygningerSkifting av vinduer og dører Alt innen innvendig oppusingArbeid med listverkMalerarbeidMontering av innvendig og utvendig tra...

Se mer
Okt. 2015

Flytte ytterdører, montere vinduer, snekre platting

"Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på vår hytte: flytte dører, montere vinduer, bygge vegg i gamle døråpninger, ta ned innvendig vegg, rive og bygge ny platting. Rask befaring, rimelig pris, rask jobbing men noen forsinkelser grunnet væ..."Se mer
E
Ellen
Rena
HEDMARK BYGG AS

Trekompaniet Trysil AS

Vi tar på oss de fleste oppdrag, og kan være en samarbeidspartner fra idéfasen til ferdig bygg. Vi tar gjerne på oss hele jobben med utarbeidelse av tegning og søknad, og innhenter tilbud fra andre tekniske fag som elektriker, rørlegger og graver. Slik får du kun én part å forholde deg til gjennom prosjektet. Enkelt for oss - enkelt for deg. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen, derfor har vi alltid fokus på å levere kvalitet til rett pris og til avtalt tid. Vi stiller like høye krav t...

Se mer
Sep. 2015

Oppsetting av ca 12 kom tilbygg til hytte

"Svært dyktige snekkere. Utfordringer underveis ble løst på utmerket måte. Avtalt pris ble overholdt. Holdt deg ryddig og rent rundt seg, og tok fortløpende med avfall vekk fra byggeplassen. Anbefales"
R
Rune E
Osen
Trekompaniet Trysil AS

Ing. Knut Olsen AS

Ing. Knut Olsen AS er medlem i Varme & Bad og har 11 ansatte. Vi har butikk i Furnesvegen 81 på Hamar og Torget 5 på Rena. Firmaet påtar seg alle typer rørleggeroppdrag. Vi har egen murer/ flislegger.Godkjent gassmontør, Gassteknikker 1. NOVAP godkjent montør for varmepumper.Vi har gode kontakter med andre dyktige håndverkere og vi kan derfor ta totalansvar for rehabilitering av f.eks. baderom. Vårt mål er å levere til avtalt tid og pris.

Juli 2014

rehabilitering av bad

"Meget bra kvalitet på utført jobb og ferdig på kort tid...meget fornøyd"
G
Geir Morten
Ing. Knut Olsen AS

MUREX AS

4.4 (5)

Vi er et lite murerfirma som utfører murer,flisarbeid,betong,baderom med tilhørende oppgaver.ring på tlf 47154644 om det er noen spørsmål. Nordiske fagfolk som utfører din jobb med tanke på kvalitet og effektivitet.Ser fram til et godt samarbeid til en fornuftig pris.

Nov. 2012

Rehabilitering av baderom

"Gjorden en veldig bra jobb, til en hyggelig forhåndsavtalt pris. Tok seg av alt av støping og flislegging, og hadde gode kontakter som kunne bidra med andre ting som kan dukke opp. Anbefales :-)"
T
Trond
Rena
Siste registrerte jobber

Gjenoppbygging etter brannskader

2450RENA

Fellesarealene skal bygges opp etter brann- og røykskade. Vi ønsker et totaltilbud på snekker- og elektrisk arbeid. Oppussing av fellesarealer i Peder Faldsveens vei 9 og 11, 2450 Rena. Se vedlagte bilder før og etter brannen. Ta gjerne kontakt for befaring på mob: 98 28 48 16

Utgraving+støp til garasjesåle

2460OSEN

Utgraving + bytte av masse og støp til garasjesåle 5600x7800

Skifte ut peis på hytte på Furutangen, Nordre Osen

2460OSEN

Ønsker å skifte ut peis med en Aduro 9,5 Lux på hytte, Furutangen, Nordre Osen. Ønsker også å legge på sten på eksisterende brannmur bak peisen. Legger ved bilder av eksisterende peis som skal fjerner og hvordan vi tenker oss at dette skal bli.

Plate på mark til garasje

2450RENA

Plate på mark 70 m2 4 m slukrenne med fall inn mot mitten av gulvet og fall fra portene og ut

Bli ferdig med oppsing av badet og gjøre den klar til bruk

2450RENA

Lett oppusing i huset Vi har en liten bad på rund 7m2 som ble 80-90% pusset opp, og det er noen ting igjen å gjøre som maling, rensing, montering av servante og dusjbatteri uten tilkobling til vann/avløp/elektrisitet. Huset ligger rund 10km fra Rena sentrum(10min å kjøre).Mulighet for overnatting og andre oppgaver i huset ( maling og instalering av diverse ting) etter badet er ferdig opusset. Ta kontakt for flere detaljer.

Belegningsstein og kantstein

2450RENA

Ønsker tilbud på ca. 310m2 ferdig lagt Asak Rødmix Herregård, samt kantstein. Tilbud med og uten stein. Åmot kommune, Rena.