Trenger du en murer på Kongsvinger?

Trenger du en murer på Kongsvinger for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Kongsvinger konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Kongsvinger?

Trenger du en murer på Kongsvinger for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Kongsvinger konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Kongsvinger på Mittanbud

Snekker+flislegger

2211KONGSVINGER

Et stort bad som skal flislegges+snekkerarbeid.

Pipehatt

2211KONGSVINGER

Trenger beslag og hatt til murt, enkel pipe i teglstein fra 1951. Ønsker tilbud på dette. Mvh Mette

Reparere hytta grunnmur

2211KONGSVINGER

Hei, jeg trenger hjelp med å reparere(pusse) grunnmur på hytta og bygge liten lysgrav rundt kjellervindu. Spesielt baksiden hvor det har vært mye fukt og det er mange sprekk og løse deler. Jeg vil ha den gjort så snart som mulig.

Restaurering av mur.

2212KONGSVINGER

Restaurering/ pussing av mur på fjøs og låvebru.

Pusse opp kjeller for hjemmeklinikk

2208KONGSVINGER

Vurderer å lage klinikk i kjelleren for å jobbe hjemmefra. Trenger å hakke opp nåværende kjellergulv og støpe nytt. For øyeblikket er rommet en garasje og har en helling i gulvet som må rettes ut. Det er også mulig at det blir for lav takhøyde etter isolering o.l. så mulig det må graves litt ned også. Det er mulig å få redskap og eventuelt maskin inn via garasjeporten. Det er snakk om ett rom bestående av to flater på tilsammen ca 15 kvadratmeter.

Rehabilitering av trapp/platting i betong eller tre

2208KONGSVINGER

Vår skiferbelagte trapp/platting utenfor hovedinngangen til vår enebolig er i ferd med å gå i oppløsning. Bør antageligvis fjernes og bygges opp igjen. Enten som - betong og/eller skiferbelagt trapp/platting med elektrisk oppvarming eller som -tretrapp/platting

Siste evalueringer
Oppussing

Har utført jobben i avtalt tid og veldig ryddig.

Des. 2018
S

Sham om MIKAEL PEDERSEN AS

Kongsvinger
Muring av fasadestein på mur/pipe innendørs

Veldig fornøyd. Rask befaring og pristilbud. God kommunikasjon, pålitelig helt grei pris.

Des. 2018
W

Wenche L. om BART MUR OG RENOVERING AS

Roverud
Rørleggerarbeid, nye varmekabler og flislegging av bad.

VP bygg services AS gjorde en kjempejobb. De var presise og effektive. Jeg kan helt klart anbefale dem ! Til høsten skal jeg bytte ut kjøkkenet, jeg skal bruke samme firmaet til den jobben.

Juli 2018
K

Kari om VP BYGG SERVICES AS

Kongsvinger
Riving av garasje bygge ny

Har ikke noe å klage på dette firma Jobben var gjort etter avtale til punk å prikke .

Juli 2017
g

geir om AM BYGG AIRIKA RAUDSEPP

Austmarka
Oppusing av hus, innvendig

Raskt utført til en bra kvalitet og en god pris!

Aug. 2016
S

Steve om BART MUR OG RENOVERING AS

Galterud
Hytte på 65 kvm Nord-Odal - div snekring

Anbefalte timepris framfor anbud, og det angrer jeg ikke på! Jobber raskt, foreslår gode løsninger og går aldri på akkord med byggeforskrifter. Hadde flere jobber mens han holdt på, men leverer oversiktlige og ryddige imelister. Kan anbefales!

Juli 2014
J

Jon Halvor om KHS HÅNDVERKSSERVICE AS

Kongsvinger
Rehabilitering av Baderom

Jobben ble utført etter våre ønsker. Ting gikk veldig kjapt og effektivt. Det beste var at det bare var en person og forholde seg til under hele byggeprosessen. Takker for en GODT utført jobb. Kan anbefale dette Firmat til andre som skal pusse opp bad.

Mars 2014
J

Jaana om BILLIG RØRLEGGERN VESTERÅS

Magnor
Bytting av betongfundament til balkong i Kongsvinger.

Jimmy Butler svarte omgående på min annonse. Fast pris inkl arbeid og materialer, og godt beskrevet hvordan han ville utføre jobben. Han hadde med egen kontrakt, og etter en signatur så satte han igang. Raskt og effektivt, og perfekt utført. Byttet og forsterket fundamenter på en balkong som hadde sunket. Kan på det varmeste anbefale Jimmy! Like hyggelig som flink!

Okt. 2013
E

Erik om Butler Entreprenør AS

Kongsvinger
Godkjent murer til motering av Jøtul 602

Bra utført jobb. Ryddet opp etter jobb. Kan anbefales.

Sep. 2013
B

Bjørn Roger om GNISTEN PEIS & MURSERVICE

Kongsvinger
Oppføring av støttemur på berg-/fjellgrunn.

Jeg brukte dem til og sette opp en støttemur i betong. De gjorde etter mitt syn en god jobb. Jeg hadde dem på timer da det var vanskelig og bedømme hvor lang tid dem ville bruke på jobben, men fikk et maks time forbruk avtalt så jeg visste maks kostnad på arbeidspenger. Dem brukte litt mindre enn maks tiden. Materiall kostnaden ble ca som forventet så totalprisen ble rundt det vi hadde pratet om. Sjefen er polsk men snakker litt norsk og bra engelsk så det var ingen store problemer der. jeg kan anbefale dem og kommer til og bruke dem igjen selv hvis det skulle være andre oppdrag jeg trenger hjelp med.

Sep. 2011
M

Morten om BART MUR OG RENOVERING AS

Kongsvinger