Trenger du en murer i Flekkefjord?

Trenger du en murer i Flekkefjord for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Flekkefjord?

Trenger du en murer i Flekkefjord for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Flekkefjord på Mittanbud

Skjære bort betongblokk over ytterdør

4404FLEKKEFJORD

Har en ytterdør jeg skulle gjerne ha byttet før vinter, døren er i ett eget mål man ikke finner noen steder. Døra er montert i grunnmuren til huset, og jeg er usikker på om det er mulig å fjerne resten av grunnmuren over døra uten å svekke husets bæring (HxBxD = 180x990x430). Døra er ca en meter fra hjørne av huset. Så jeg vil først å fremst vite om det er mulig å gjøre trygt og uten skade eller svekkelse i husets bæring, og hvor mye en slik jobb ville ha kostet.

Støpe søyler til platting

4407FLEKKEFJORD

Ønsker å få utført grunnarbeid til platting. Har gravd ut hull til bærende søyler, men har ikke tid til å utføre dette. Ønsker dermed å få dette gjort av firma. 14 søyler med høyde fra ca. 300mm til 1000mm. Ta kontakt for befaring.

Flislegging

4407FLEKKEFJORD

Trenger hjelpe til å legge flis over flis på bad. Ca . 19m2. Litt vegg og gulv. Badekar, toalett , dusj , varmtvannsbereder må fjernes først. Ønsker befaring .

Montere stålpipe

4400FLEKKEFJORD

Trenger å montere stålpipe og ved ovn.

Montere ildsted

4407FLEKKEFJORD

Jeg har en en pipe fra 80 tallet med ny stålpipe fra 2022. Jeg ønsker å bytte ildstedet til motsatt side av pipen. Jeg har peis liggende, og ønsker hjelp til å tette gammelt hull til Leka og stålpipa. Samt borring og montering av nytt inntak på motsatt side.

Restaurering av fritidsbolig

4400FLEKKEFJORD

Hytte i Lyngdal med behov for skifte av kledning og vinduer, samt isolere mer,+ reparere sprekker i grunnmur, tette tak (evt. Nytt). Se vedlegg fra tilstandsrapport. Ønsker grovt estimat på pris på jobben. 57kvm hytte.

Siste evalueringer
Rør i skorstein og montering av ovner.

Veldig godt fornøyd både med samarbeid underveis og gjennomføring av jobben. Opplevde dem som veldig serviceinnstilte.

Des. 2019
M

Mona om VARME & MILJØ AS

Åna-sira
Trekke rør i pipe

Veldig hyggelige folk. Godt gjennomført arbeid. Pålitelige og rimelige

Des. 2018
L

Lisa om VARME & MILJØ AS

Flekkefjord
støping av ringmur og gulv til garasje

oppdraget ble utført som avtalt :-)

Mars 2015
H

Heiko om Betongbygg Sør AS