Trenger du en murer i Vennesla?

Trenger du en murer i Vennesla for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Vennesla konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Vennesla?

Trenger du en murer i Vennesla for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Vennesla konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Vennesla på Mittanbud

Støpe platting ca 50 kvm

4707VENNESLA

Ref vedlegg bilder; Vi ønsker en platting for sommerbruk til terrasse. Tenker ca 10 cm tykk, og bør tåle tyngden av en bil. Prisalternativ farget svart eller ikke farget. I tillegg til kvalitet, er når og til hvilken pris viktig.

Sette opp betongmur

4708VENNESLA

Muren er 7,5m på høyre side fra huset, ca. 23 meter foran, og cirka 10 meter på venstre side. På høyre side skal muren kobles mot garasje mur. På venstre side skal muren kobles mot eksisterende mur. Muren blir ca. 40,5 meter lang, og gjennomsnittshøyden totalt sett blir ca. 2 meter. Muligens noe under, da det kan være lavere på sidene. For enkelhets skyld runder vi opp til 2m i regnestykket. Fastpris per kvm mur inkludert alt bortsett fra fundament: 3200kr eks. mva Fastpris på alt av fundament: 57 400kr eks mva. Forventet totalpris: 81x3200= 259 200kr eks mva. 259 200+57 400= 316 600kr eks mva Inkludert mva: 395 750kr Oppdragsgiver betaler for muren ut i fra antall kvadratmeter mur og fundament. Maksprisen oppdragsgiver skal betale, er uansett ikke mer enn 400 000kr inklusive mva.

Grunnmur

4708VENNESLA

Sprukket grunnmur trenger reparasjon

Støping av Betongmur i Bordforskaling

4707VENNESLA

Støping av Betongmur i Bordforskaling Støping av en betongmur i bordforskaling på en eksisterende natursteinsmur. Dimensjoner: Muren skal være omtrent 15 meter lang og 35 cm høy.

Flislegging av bad, gulv og vegger

4706VENNESLA

Flislegging av bad, gulv og vegger med dusjhjørne. 60x60 fliser. Det er ca 8-9 kvadrat. Ønskes utført i uke 22-23.

Ønsker å fjerne peis i stue

4715ØVREBØ

Vi pusser opp stuen og vil gjerne fjerne en stor, gammel peis. Noen som kan hjelpe? Hvor mye kan det koste?

Siste evalueringer
Flislegging av bad

Dette samarbeidet var en positiv opplevelse fra A til Å. Supert arbeid, supert samarbeid Kjetil hadde med de andre involverte, gikk veldig fint fra det etter dagens arbeid, og ikke minst, ALLE tidsfrister ble holdt. Kan virkelig anbefales.

April 2021
L

Lars om AAB.FLISELEGGING

Vennesla
Slipe avrettingsmasse

Perfekt utført jobb! Andersen la nytt flytegulv i hele inngangspartiet vårt som vi kun skal lakke over. Var derfor avhengig av bra resultat. Dette utførte han bedre enn jeg trodde kunne være mulig. Andersen var også veldig løsningsorientert og lett å kommunisere med. Absolutt til å anbefale!

Des. 2020
m

morten om ANDERSEN

Vennesla
Mure en såle 5,3x 6,2 meter

Grei pris på arbeidet, drevne folk. Arbeid utført etter planen og resultatet ble bra

Sep. 2020
R

Roy om BETONGGUTTANE AS

VENNESLA
Forstøtningsmur

Rask gjennomført, konkuranse dyktige priser!

Feb. 2020
R

Rune om OLSEN STEIN OG BETONG AS

VENNESLA
Forskaling av støttemur

Jobben ble utført iht avtalt pris og tid. Arbeidet ble utført med dyktighet og god kvalitet. Arbeidsplassen var ryddig underveis og skikkelig opprydding ble utført etter endt prosjekt. Hyggelige og serviceinnstilte arbeidere og god kommunikasjon underveis.

Feb. 2020
S

Stian Fauskanger om Euro Service AS

Fliselegging av gulv på bad og fjerning av gamle fliser og flytte en sluk

Bra utført arbeid.Er veldig fornøyd med Fili byggtjeneste og de som jobber der

Des. 2019
M

Monica brennevann om FILI-BYGGTJENESTE FLORIN FILIMON NEAG

Vennesla
* Fortsatt ledig: Fliselegger

Dyktig og ryddig firma! Anbefales

Nov. 2019
E

Endre om WILLIAM AAMODT MUR

VENNESLA
Skal fikse opp piper

Vi er veldig godt fornøyde med kommunikasjonen med Varme og Miljø før og under piperenoveringen,på Rossås i Iveland Kommune.Kvalitet på utført jobb,effektivt og pålitelig. Ryddig og ok pris på alt av arbeide og ovner. Kan virkelig anbefale dette firmaet videre.

Juli 2019
E

Else om VARME & MILJØ AS

Vennesla
Forskalingsmur på ca 13 meter.

Veldig godt fornøyd

Okt. 2018
T

Tor om BETONGGUTTANE AS

VENNESLA
Flislegging 7m2

Kjempebra utført. Topp service.

Jan. 2018
K

Kenneth Attila om CRUE BYGG AS

LINDESNES
Avretting av 40 m2 stuegulv.

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Meget fornøyd.

Aug. 2017
Å

Ånund om RIBE FORSKALING & BETONG AS

Vennesla
Legge fliser

Raskt og fint uttført,annbefales

Juni 2017
K

Karoly om FLISELEGGEREN KRISTIANSAND AS

Vennesla