Trenger du en murer i Farsund?

Trenger du en murer i Farsund for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Farsund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Farsund?

Trenger du en murer i Farsund for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Farsund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Farsund på Mittanbud

Gjerde i betongblokk

4550FARSUND

Ønsker et ca 10 m langt og ca 1 meter høyt gjerde i murblokk i betong og litt beplantning av busker i en skråning

Montering av stålpipe

4560VANSE

Har stålpipe å ovn så trenger dette montert, nytt bygg uten loft og me taksteinen tak.

Mure åpen utepeis i utestue.

4550FARSUND

Jeg ønsker å få murt en åpen utepeis i min delvis åpne utestue. Peisen ønskes med lavtliggende brennkammer, ca 10-20 cm over gulvet som er av betong. Peisen skal stå i et hjørne. Antar ca åpning på 90 cm. Dybde på bakenliggende veggmur er 88 cm og høyde er 82 cm. Den totale høyde til bjelke i tak er 240cm. Design etter avtale med murer.

Lage ny feieluke.

4550FARSUND

Atriumhus fra 1972. Mangler feieluke.

Pipe rehabilitering

4563BORHAUG

Gammel røk kanal trenger et ny stålrør har 2 ovn og 2 dør

hytte

4550FARSUND

Skal bygge ny hytte, jakter på pris på alt fra grunnmuren å opp. Tenkninger er klar, så ta kontakt for info. Dette er på Sæveland i Farsund kommune.

Siste evalueringer
Pussing av trapp

Jeg er i sin helhet fornøyd.

Mai 2020
S

Stein Edvard om LINDESNES MUR OG FLIS, MURMESTER ROMSVIK-MANNES

Tonstad
Fjerne keramiske gulvfliser

Jeg har i dag hatt fire arbeidsomme ansatte fra P&P Bygg AS til å fjerne keramiske fliser fra et stort kjøkkengulv. Arbeidet var fysisk hardt og støy - støvkrevende. Jeg har en svært god opplevelse av de fire arbeiderne, og deres leder som foretok befaring i går ettermiddag, og sørget for at jobben ble gjort i dag. Firmaet kan anbefales. 3.juli 2017. Per Ertzeid

Aug. 2017
P

Per om P & P BYGG AS

Farsund
Påbygg terrasse

Dette har vært en positiv opplevelse, Lubo som er sjefen har hatt kontakt med meg i hele byggeperioden og kommet med tips og innspill. Jeg kan absolutt anbefale P&P Bygg AS til og utføre jobber. Jeg kommer garantert til og anbefale venner og kjente dette firmaet. Her er heller ingen misforståelser, Lubo snakker Norsk og teamet hans er greie gutter. Jobben som er ferdigstilt er 100% etter forventningene.

April 2017
D

Dag Roar om P & P BYGG AS

Nærbø
Bygge ny trapp i Massive granitt trinn 2 m

I det store og hele ble oppdraget utført som avtalt. Noe korrigeringer måtte gjøres under veis. Var tilstede og behjelpelig med en del mindre oppgaver for at arbeidet ikke skulle stoppe opp. Har fått mye skryt av andre for en flott utført trapp.

April 2016
A

Arian om Vågen & Hansen Utemiljø

Farsund
Totalrenovering av bad

Veldig bra utførelse,bra på komunikasjon underveis i prosessen. Resultat ble 100 %

Juni 2013
W

Widar om HANSEN BYGG AS

Vikhammer
Innvendig stuetak

Anbefales på det varmeste! Kom når han sa, ga fort beskjed en dag han ble sen. Effektiv, rask og gjorde flott arbeid. Hyggelig å snakke med og flink til å komme med råd. Rimelig i pris, selv om han er utdannet mester med lang erfaring fra Tyskland.

Mars 2013
A

Anne Louise om TØMRERMESTER ACHIM SÜSS

Farsund