Murer i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Siste registrerte jobber

Montering av stålpipe

9310SØRREISA

Har et hus uten pipe. Vurderer å få montert stålpipe. Er det noen som tar på seg et slikt oppdrag? Det må og utføres litt snekkerarbeid der ovn skal plasseres.

Legge belegningsstein på gårdsplass

9310SØRREISA

Ønsker tilbud på avretting og legging av belegningsstein ca.45m2. Stein har jeg selv.

Legging av fliser i yttergang

9310SØRREISA

Vi er på utkikk etter en murer, annen håndverker og/eller erfaren flislegger som kan og vil legge fliser i en yttergang på 6-7 kvm innen 1. juli. Betaler godt og blir enige om en pris begge er fornøyde med!

Utbedring av hage med støttemur og drenering rundt garasje

9310SØRREISA

Vi ønsker å ta bort to skråninger på tomten og erstatte dette med støttemur eller naturstein. Samt er det behov for å grave opp masser rundt garasje og få lagt ny drenering.

* Fortsatt ledig: Lettere oppussing bad

9310SØRREISA

Legge ny membran, gulvbelegg og sluk. På gulv.

Avretting

9310SØRREISA

Avretting av gulv i hus, stue og gang ca 55kvm