Trenger du en murer i Sauda?

Trenger du en murer i Sauda for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sauda konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Utvalgte murere i Sauda
PEISKONGEN AS logo
PEISKONGEN AS
Forusparken 20, 4031 Stavanger
4.7(128)

Siste evaluering

Rør i pipe

"Selvom Peiskongen ikke fikk jobben da en lokal kunne gjøre det vesentlig billigere pga. reiseavstand, vil jeg alligevel skryte av Peiskongen som meget utførlig beskrev oppgaven og priser på forskjellige elementer og i det hele tatt kommuniserte veldig profesjonelt. Skulle ønske alle håndverkere kommuniserte like seriøst."

M

Mads

Sauda, aug. 2022

Les flere evalueringer om PEISKONGEN AS

Vis flere selskaper
Murer-jobber i Sauda på Mittanbud

Renovering av skorstein

4200SAUDA

Skorstein i et gammelt trehus trenger feiing og oppussing. Murverk fremstår enkelte steder porøst.

Renovere pipe med innlegg og installere nytt ildsted

4200SAUDA

Vi vil renovere pipe etter å ha fått påpekning om at det er sprekker i eksisterende. Vi ønsker oss pipeinnlegg/stålrør, samt nytt ildsted. Det er et feieuttak i kjeller og vi har tenkt en tilkomst/ildsted i pipelengden. Vi har en gammel åpen peisinnsats, og har tenkt å rive deler/hele denne og bytte ut med hjørnepeisinnsats med glass på to sider. Pipen er ca 11 meter høy

Flislegging av bad

4200SAUDA

7,5 kvm badegulv. Ønske ett lag med avretningsmasse slik at det blir nedsenk i dusj. Smøring av membran. Flislegging gulv og 90x90 i dusjsone. Kunde leverer fliser, ønsker ellers tilbud på arbeid og materiell. Boligen er i Sauda.

Renovere pipe med innlegg og installere nytt ildsted

4200SAUDA

Vi vil renovere pipe etter å ha fått påpekning om at det er sprekker i eksisterende. Vi ønsker oss pipeinnlegg/stålrør, samt nytt ildsted. Vi har en gammel åpen peisinsats, og har tenkt å rive deler/hele denne og bytte ut med hjørnepeis med glass på to sider. Pipen er ca 11 meter høy

Innredning / bygging av leilighet

4200SAUDA

Leilighet på 45 kvm har hatt vannlekkasje. Ønsker pris på å bygge den opp igjen. Alt er revet. Jobben består av å bygge ny leilighet på 45 kvm gulvflate: Litt isolering Gipsing alle vegger og tak Sparkling og maling av hele leiligheten samt bad hvor det ikke flislegges. Listing og ny innvendige dører Bygging av to nye bad (ett i leilighet og ett i hoveddel) med gips på vegger og fliser på gulv og dusjsone. Ønsker ett estimat på alt arbeid som forespurt. Trenger ikke pris på rør og elektro.

Montere peisovn og stålpipe

4208SAUDASJØEN

Har en frittstående peisovn og isolert stålpipe som vi ønsker å få satt på plass og montert.

Siste evalueringer
Medhjelper(bas) til å støpe dekke på hytte i Honganvik (Sauda)

Kjekk gutt og flink

April 2022
F

Finn Vaaland, Alliance om Fjordentreprenøren AS

Sauda

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du en murer?

Legg ut en jobb og få tilbud