Murer i Hitra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Hitra

SNEKKER OG MALERSERVICE AS

Okt. 2023

Fritidsbolig på Hemnskjela

"Kom til avtalt tid og leverte det som skulle leveres til avtalt pris og kvalitet. Svært godt fornøyd med firmaet."
J
Jørn-Wiggo
Kattem
SNEKKER OG MALERSERVICE AS

BK Maskin AS

4.9 (14)

Vi er en maskin entreprenør som holder til i Melhus kommune, sentralt i Trønderlag. Vi utfører alt innen grunnarbeid, graving, VA og transport samt brøyting og strøing. Vi har mange års erfaring i faget og stiller alltid med gode løsninger. Ring Vegard eller Robin får en hyggelig prat og gode tilbud. 94835089/90072808.

April 2023

Reparasjon av sprekker

"Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Muren ble som ny. Trivelig, lett å kommunisere med og profesjonelt utført fra første kontakt til jobben var gjort. Anbefales på det varmeste."
R
Rigmor
Hestvika
BK Maskin AS

FH- ENTREPRENØR AS

4.8 (9)

Utfører : Rehabelitering , påbygg og nybygg. Alt innen graving - transport i utmark og på vei. Selger VA , rørdeler , slamavskiller mm.

Okt. 2019

Oppussing av hytte på Sandstad, Hitra

"FH Entreprenør har oppgradert vår fritidsbolig på en utmerket måte. De har drenert, tørrlagt kjeller, slått sammen kjøkken og stue og byttet både vegger og gulv. De har også montert vannoppsamlingsanlegg, kjøkken, dusj og cinderella toalett. Vi er ve..."Se mer
B
Birgit
Trondheim
FH- ENTREPRENØR AS

BETONG-BYGG AS

Alle med ansvarsrett.

Juni 2018

Utstøping av betongplate hytte, Hitra

"Serviceorientert og rask på labben."
K
Kjetil
Saupstad
BETONG-BYGG AS

Miggels Transport Polakovic

Vi er et rask, rimelig og erfarende firma som er i vekst og utvidelser. Vi fokuserer oss på målbevisst planlegging og utvikling av gode tjenester,muligheter, for faste og ukentlige enheter,kunder,som stiller høye krav. Vi tar både store å små oppdrag.Vi er et rask, rimelig og erfarende firma som er i vekst og utvidelser. Vi fokuserer oss på målbevisst planlegging og utvikling av gode tjenester,muligheter, for faste og ukentlige enheter,kunder,som stiller høye krav. Vi tar både store å små op...

Se mer
April 2014

Legging av ca 20 m2 flis på vegg

"De gjorde en god jobb innenfor avtalt tid. Ved behov ved en senere anledning vil jeg innhente tilbud fra dette firmaet."
R
Ragnar
Hemnskjela
Miggels Transport Polakovic
Siste registrerte jobber

Pussing av EPS og Leca, på Hitra

7250MELANDSJØ

Trenger hjelp til pussing av ca 50kvm EPs og 10kvm Leca. Jeg har noe fiberpuss liggende, men ønsker pris på jobb og materialer spesifisert.

Flislegge gang. Flis og utstyr er kjøpt inn og klart

7247HESTVIKA

Flislegge en ca 25 kvadrat gang. I rommet er det ei trapp det må flislegges rundt eller under. Gangen grenser til bad, stue og vaskerom + trapp til loftet. Alt utstyr er kjøpt inn. Ønsker pris på oppdraget. Adressa er Nessaveien 6, 7247 Hestvika

Fjerne eternitt, lekte, isolere, bordkledning

7256HEMNSKJELA

En vegg ca 8 m en etasje, sette inn skyvedør og 2 vinduer. En vegg uten vindu, ca 8 meter, 2 etasjer.

Støpe betongflate til verksted/garasje

7255SUNDLANDET

Trenger hjelp til å støpe betongflaten jeg har tenkt å bygge garasje på. Garasjen blir bygget på ett senere tidspunkt, gulvet skal være 8x6m. Trenger også hjelp til å få ordnet alt som skal gjøres før støpearbeidet som forskaling å det der.

Sette opp stålpipe og vedovn

7250MELANDSJØ

Gammelt hus, med teglsteinspipe ilagt fyringsforbud. Ønsker pris på montering stålpipe og ny vedovn. Evt. Inkl. riving av skorstein over tak og tetting etter denne. Huset har 2 etg.

Påføring av nytt røykinnløp i lecapipe i kjeller

7256HEMNSKJELA

Skal montere nytt ildsted i kjeller etg og trenger påtaking av nytt hull til røykrør. Leca pipe er fra 2005, står i hytte. Sotluke bør vel senkes pga avstandskrav fra røykrør til sotluke (om ikke finnes en annen løsning) Antar følgende må utføres: Trekke ut ovn og tetting av inner-rør i første etg Banke bort eksisterende sotluke, Senking av innerør helt ned og legge på nye innerrør i toppen av pipen Etablering av ny sotluke (ettermontering) Borre nytt hull i innerpipe første etg og sette vedovn tibake. Etablere nytt hull i pipe til ildsted i kjeller Annen info: Evt så trekkes hele innerrøret ut av pipe og byttes, eller man kan gjenbruke innerrørelementene. Finnes annen løsning på bedre isolering av sotluke på innside så trenger ikke sotluke å flyttes Avstand nå er 47cm fra topp av sotluke til bjelkelag i etg skiller Røykrør fra ny ovn i kjeller er 125mm Bunn i sotluke ser ut til å være murpuss, ikke metall. Isolert røykrør bør vel benyttes i kjeller, pga kort avstand til bjelkelag (Har brannplate som kan limes på i bjelkelag over ovn i kjeller om nødvendig)