Murer i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Hareid

URKE MASKINSERVICE AS

Vi er Urke Maskinservice AS, en maskinentreprenør som har vært i bransjen i 20 år. Siden 2014 har vi utviklet selskapet fortløpende med stadig fornying og forbedring av maskinpark. I dag er vi åtte ansatte i selskapet, der vi har en utrolig hyggelige og dyktig gjeng i arbeid. Urke Maskinservice AS har over tid opparbeidet et godt rykte for vårt effektive og ryddige arbeid, samt kvalitet på sluttproduktet. Dette spesielt innen områder som grunnarbeid, dreneringsarbeid, natursteinsmurer, opparbeid...

Se mer
Juli 2021

Natursteinsmur

"Fikk oppført to natursteinsmurer og asfaltert veg Veldig fornøyd med utført arbeid, proffe folk Alt utført iht avtale Anbefales"
Ø
Øystein
Hareid
URKE MASKINSERVICE AS

CTC Torvik

5.0 (3)

Montering / Reparasjonar

April 2020

Jobb på tak/skorstein

"Effektiv og hyggelig person som gjorde en bra jobb. God kommunikasjon i forkant av jobben."
S
Steffen
Hareid
CTC Torvik

OPPUSSING PLUSS AS

Juli 2013

Pussing av grunnmur

"Robert kom på en befaring og vi fikk et tilbud på jobben. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og vi er godt fornøyd med resultatet. Vi kan anbefale Robert for andre jobber."
F
Frode
Hareid
OPPUSSING PLUSS AS
Siste registrerte jobber

Renovering pipe/ ny peisinnsats

6060HAREID

Vi skal renovere et hus fra 1975, og treng dermed å renovere pipe/og sette inn ny peisinnsats. Ønsker nokon på befaring og tilbud på det som trengs av arbeid intillegg til peisinnsats.

Flislegging gulv bad

6062BRANDAL

Ønsker tilbud på flislegging av gulv på bad 205 x 240 cm. Fjerning av nåværende fliser på gulv vegg gjør vi i utgangspunktet selv. Veggene skal erstattes med Fibo våtromspanel og vi avtaler med snekker så snart tidspunkt for flislegging er klart. Fliser er kjøpt inn og er av størrelse 32,6 x 32,6 cm. I dusjhjørne (90x90 cm) skal det legges mosaikk-fliser på 5 x 5 cm (30x30 cm på nett). Forbruksmatriell som primer og flislim er ikke kjøpt, men kan kjøpes etter avtale.

Oppussing bolig

6060HAREID

Pristilbud på montering kjøkkeninnredning, badromsinnredning, flislegging og mer. Ønsker referanser og fastpris. Om jeg ikke svarer på tlf, send Sms.

Puss av igjenmuret vindu

6063HJØRUNGAVÅG

Vi har mura igjen eit vindu, men synest det er vanskeleg å få det til å ikkje vise. Arbeidet som igjenstår er eit lag med puss for å få det jamt med resten av veggen.

Forskaling av trapp og plate

6062BRANDAL

Stedstøpt betong- trapp utendørs. 10-12 trinn Ytter-Forskaling av plate på hulldekke 10m x 8,5m

Pussing av mur/xps plater og støping av plate

6060HAREID

Pussing av xps plater ca 30m2 og støping av utendørs plate med fall 3 veier va 20 m2