Trenger du en murer i Sogndal?

Trenger du en murer i Sogndal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sogndal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Sogndal?

Trenger du en murer i Sogndal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sogndal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Sogndal på Mittanbud

Pussing av pipe - søkjer dyktig handverkar

6863LEIKANGER

Vi ser etter ein kvalifisert og erfaren handverkar for pussing av pipa i heimen vår. Pipa strekk seg gjennom to rom med ulike behov i kvart rom. Detaljar om jobben er som fylgjer: - Generelle mål på pipa: Høgda er om lag 2,3 meter, og breidda er ca. 60 cm. - Rom 1: Pipa er synleg på alle fire sider i dette rommet. Det er behov for fullstendig pussing av alle sidene for å forbetre både estetikken og funksjonaliteten. - Rom 2: Her er pipa synleg på to sider. Desse sidene treng også fullstendig pussing. Føremål med pussinga - Forbetre pipas estetiske utseende. - Sikre pipas integritet og funksjonalitet. - Auke brannsikkerheita i heimen. Materialar Vi er opne for tilrådingar når det kjem til val av materialar for pussinga, men ynskjer eit materiale som er holdbart og vedlikehaldsfritt. Tidslinje Vi ønsker at arbeidet skal starte så snart som mogleg, men er fleksible med omsyn til tidsplanen. Vennligst oppgje ein estimert tid for når du kan starte og forventa varigheit på arbeidet. Budsjett Vi ser etter eit detaljert tilbod som inkluderer kostnader for arbeid og materialar. Vennligst spesifiser eventuelle tilleggskostnader som kan oppstå. Andre krav - Handverkaren må ha naudsynte sertifiseringar og forsikringar. - Referansar frå tidlegare arbeid av liknande natur er ønskeleg. Vi ser fram til å motta ditt tilbod og eventuelle spørsmål du måtte ha i samband med oppdraget. Vennligst ta kontakt gjennom Mittanbud for vidare diskusjonar.

Montering av vedovn

6856SOGNDAL

Kjøpt ny vedovn, Aduro 17 og trenger hjelp til å frakte ovnen inn, og montere ovnen i stova.' Det er brannmur som dagens vedovn er montert i. Den nye vedovnen vil trenge nytt hol i brannmuren.

Flislegge gang ca 4 m2

6856SOGNDAL

Legge 60x60 fliser diagonalt. Legges på avrettet gulv med varmekabler. Jeg har fliser.

Sparkling og måling

6856SOGNDAL

Treng å få parkla, pussa og mål opp igjen vegger i leilgheit. Sparkling/puss gjeld (skrue)hol på stritapet. Mest murvegg, litt gipsvegg. Omfanget på veggareal er ca : 25kvm murvegg 30kvm gipsvegg Utføres i veke 27-28

Bytting av 6 vindu og 1 altan dør, avretting av gulv, legging av nytt

6863LEIKANGER

Ønsker å få byttet 6 vindu, fra str 110 ×110, 150x 110. Innsetting av ny altandør. Oppretting av stuegulvet og legging av nytt gulv på stue,kjøkken og gang areal (ca 60 m2).

Grave vekk masse.

6863LEIKANGER

Jeg har behov for å få fjernet et par kubikk masse slik at jeg kommer til fundament til veggen. Massen kan dumpes 5 meter unna.

Siste evalueringer
Oppussing av kjellerrom

Utførte full renovering av kjeller rom. Utførte alt av snekkar arbeid. Godt utført jobb og godt nøgd med resultatet.

Juni 2022
E

Eirik Halvorsen om RICARDAS TRUSKAUSKAS

Sogndal
Nytt hull i leca pipe

Supert resultat på Restaurering av pipen. Kan anbefales

Nov. 2020
S

Steffen hande om LUSTER SERVICE AS

Kaupanger
Ønsker å bygge forstøttningsmur

Me er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Han jobber raskt og ryddig, lett å kommunisere med, fant perfekt løsning innen budsjett vår.

Sep. 2020
B

Baiba om VANN OG AVLØPS TEKNIKK OMAR HEYMANS

Kaupanger