Trenger du en murer i Nordre Follo?

Trenger du en murer i Nordre Follo for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Nordre Follo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Nordre Follo?

Trenger du en murer i Nordre Follo for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Nordre Follo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Nordre Follo på Mittanbud

Utbedring av støttemur i naturstein

1424SKI

Jeg har en bakke ned til huset og en parkeringsplass med støttemur i naturstein. Underlaget er frest asfalt. Stadige kraftige regnskyll tar med seg steinmasser fra bakken og ned på gårdsplassen. Vannet renner ned gjennom støttemuren i naturstein og drenerer steinmassene som ligger inntil støttemuren. Dette har ført til at flere store steiner har falt ut av muren, og steinmasser flyter ut mot naboen. Jeg ønsker å få fikset støttemuren i naturstein, og stoppe at stein og grus flyter over til naboen ved kraftige regnskyll.

Flislegge bad

1425SKI

Trenger hjelp med å flislegge et bad. Ca 7 kvm. Enten bare gulvet eller gulv og vegger. Må få det godkjent som våtrom. Det blir støpt 09.07. Så kan starte å legge flis 11-12/7

Legge fliser over kjøkkenbenk

1413TÅRNÅSEN

Legge fliser over kjøkkenbenk 90 graders vinkel. Målene er: 235 cm x 49 cm og 185 cm x 49 cm. Målene på flisene er 15 x 15 cm og skal legges i 3 høyder. Ønsker tilbud inkl. fuging av fliser og silikon mot benkeplate.

Murer trengs til å bytte 2 fliser i dusjsonen

1405LANGHUS

Har 2 fliser i dusjsonen på badet som har sprekt, samt at det mangler litt fugemasse mellom flisene enkelte steder der. Ønsker komplett pris på utført arbeid. Har flisene.

grunnarbeid leilighet

1412SOFIEMYR

Skal strippe en leilighet (ca 75 kvm.) før oppussing og ønsker pris på følgende: >fjerne gammel tapet i alle fire rom, >parkett, evt. linoleum fjernes, >pigge opp ett gammelt badegulv med flis. Originalt uten kaber. >rive en murvegg på ca 5 kvm. (ikke bærevegg)

Støpe trapp

1412SOFIEMYR

Jeg ønsker å få støpt en trapp samt en mur langs med trappen fra garasje til vei.