Trenger du en murer i Arendal?

Trenger du en murer i Arendal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Arendal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Arendal?

Trenger du en murer i Arendal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Arendal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Arendal på Mittanbud

Fugemasse rund dusjhjørne

4842ARENDAL

Legge ny fugemasse rund dusjhjørne.

Gulvlegger bad

4848ARENDAL

Vi trenger noen til å legge gulv på bad. Helst i løpet av helgen. Badet er på 7,5 kvadrat. Belegg og sveisertråd er på plassen.

Rette opp avvik på pipe, mure igjen luker

4849ARENDAL

Jeg har fått flere avvik på pipene på eiendommen ved tilsyn våren 2024. Flere luker må tettes og erstattes med stige på tak. Gjelder både hovedhus og kårbolig, med hhv 2,5 o g 1,5 etg. Tror det er totalt 3-4 luker som må tettes, skal sjekke i rapporten. Gamle teglsteinspiper i både gammelt hus fra 1750årene og kårbolig fra 1930-årene. Fordel om samme person (firma) også kan montere takstige, hvis ikke legger jeg ut nytt oppdrag på dette senere. Må gjøres innen fyringssesong (oktober).

Fikse fliser

4821RYKENE

Fikse løse fliser kjøkken og gang

Mure en trapp

4817HIS

To til tre trinn, mure steinblokker vi har her. Mure opp til en ny terrassedør. Fjell under.

Mikrosementering bad

4839ARENDAL

Ønsker å legge mikrosemet på vegger og gulv på dette badet. 170cm x 170cm. Vegger er nå kledd med baderomspanel og på gulv ligger det belegg. Dusjkabinett, toalett og innredning ryddes vekk i forkant av jobb.

Siste evalueringer
Pipebeslag/fiksing av pipe

Veldig bra utført arbeid. Kom når de skulle og ble fort ferdig. Litt dumt at pris ble endret underveis ettersom pipen var i en annen stand enn de trodde i forkant av jobben. Men Men de var ærlige om hvorfor og vi ble deretter enig om sum før arbeid. Generelt fornøyd med jobben og Agder tak.

Okt. 2023
A

Alexander om Agder Tak AS

Tvedestrand
Støpe å pusse betong platting/veranda

Meget god gjennomføring av prosjektet. Flott arbeid til avtalt pris.

Okt. 2023
j

john om Gulvstøypern Ken Rune Leiknes AS

Kolbjørnsvik
Pigging av garasjesåle

Jobben ble meget bra utført, flinke folk som vet hva dem gjør👍🏻👍🏻

Aug. 2023
Ø

Øystein om MFB ANLEGG AS

Kongshavn
Garasjegulv med ringmur

Kjempebra resultat.

Aug. 2023
S

Svein om BETONG OG ARMERING SØR AS

Arendal
Sette opp mur.

Veldig fornøyd, god kommunikasjon og veldig fin naturstein.

Mai 2023
M

Magnus Hagen om GAUPERÅ NATURSTEIN AS

Kolbjørnsvik
Støpe grunnmur, såle og to vegger til garasje

Raskt, effektivt og ordentlig gjennomført. God kommunikasjon undervegs. Endringer ordnet på strak arm

Mars 2023
P

Per Henry om BETONG OG ARMERING SØR AS

Færvik
Fjerning av gammel peis

Veldig bra!

Mars 2023
K

Kristin hopstock om Max Pfister AS

Færvik
Støping av mur

Jag kan rekommendera SØRSERVICE AS på det starkaste. 1. Uppdraget: De förstod uppdraget och visste vad som skulle göras. Det var enkelt att föra dialog/diskussion innan genomförande 2. Kommunikation: Enkel, real och tydlig kommunikation under arbetets genomförande 3. Under genomförande: Sociala och tillmötesgående kring frågor och funderingar. Ställde upp på att underlätta för samtidigt boende medans arbetet pågick 4. Resultat: Mycket nöjd med resultatet 5. Övrigt: Så här vill jag att en entreprenör skall fungera! Med vänlig hälsning Lars

Feb. 2023
L

Lars om BETONG OG ARMERING SØR AS

Arendal
puss pipe innvendig/sette inn ovn

Superfornøyd med pussing av piper, kan anbefales

Jan. 2023
O

Olav om Murerfirma Sven G Gangså AS

His
Montere peisovn

Kom som avtalt. Nøye på å montere ovnen etter gjeldende lovverk. Bra, og froft arbeide.

Des. 2022
G

Geir om DRÅBELIA TJENESTER AS

Arendal
Skifte deler av kledning + fjerne deler av trapp

Utførte jobben på en forbilledlig måte etter først å konferert med U.t Han kom selv med forslag til forbedringer. Holdt tidsrammen og på forhånd avtalt pris. Hyggelig og lett å kommunisere med.

Nov. 2022
P

Per Kristian om QORBAN STEIN SOLID AS

Kolbjørnsvik
* Fortsatt ledig: Støping av nytt inngangsparti

Dette er et foretak som utfører avtalt arbeid til avtalt tid, og ikke minst til avtalt tid. Flinke, hyggelige og løsningsorienterte gjennom hele prosjektet. Vil også fremheve en overraskende god kommunikasjonsflyt! De holdt meg kontinuerlig oppdatert og var aldri vanskelig å komme i kontakt med på telefon. Veldig fornøyd med ferdig resultat. En helt klar anbefaling fra meg! Tusen takk, Sørservice.

Okt. 2022
C

Christian om BETONG OG ARMERING SØR AS

Arendal