Trenger du en murer i Selbu?

Trenger du en murer i Selbu for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Selbu konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Selbu?

Trenger du en murer i Selbu for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Selbu konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Selbu på Mittanbud

Rehabilitering av pipe/montering stålpipe

7584SELBUSTRAND

Pipa på vår hytte er ikke i godkjent stand. Pipen smalner øverst, noe som ikke er godkjent og som hindrer nødvendig inspeksjon. Vi er i tvil om det beste er å utbedre nåværende pipe eller å montere stålpipe rett fra ovn.

Membran og flis

7584SELBUSTRAND

Membran og flis På bad 10m2, 60x60 flis og mosaikk i dusjsone, 2sluk

Avrette gulv med fall, flislegging

7580SELBU

Avvretting med fall til sluk på 7 kvm stort bad, samt flislegging av gulv. Har avrettingsmasse, smøremembran, flislim og flis.

Fjerne vedovn og montere ny vedovn

7580SELBU

Fjerne vedovn og sette inn ny ved ovn. Fjerne en del av vegg(ikke bæring) sette inn vedovn på en annen side av muren. Fjerne flis og legge nytt gulv der. Legge ny flis der ny ovn skal stå.

renovering av pipe

7580SELBU

sette inn stålrør i pipe i to hus

Pipefornying hytte på ett plan i Stugudal

7580SELBU

Avvik etter kontroll: Teglskorsteinen er montert for nært brennbart materiale gjennom innertaket og yttertaket. Eneste måte for å rette avviket er å rehabilitere med et stålrør innvendig (ventilert rehabilitering). For å få peisen til å fungere med et slikt rør må det settes inn en peisinnsats (et lukket ildsted)

Siste evalueringer
Sette rør i pipe

Proft utført jobb til avtalt tid og pris.

Des. 2020
T

Tomas vollan om SKORSTEINSREHABILITERING AS

Selbu
Rehabilitering av pipe

Utførte jobben strøkent og til avtalt tid, med hyggelige og effektive folk. Best pris, best utført arbeid. Luktet svidd mye lenger enn forespeilet, og fakturaen på komm. avgifter ifm prosessen ble purret på av kommunen, men ingen avdelene trekker absolutt ikke ned score på denne.

Jan. 2016
G

Geir Morten om PEIS OG VARME TRONDHEIM AS

Selbustrand