Trenger du en murer på Stange?

Trenger du en murer på Stange for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Stange konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Stange?

Trenger du en murer på Stange for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Stange konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Stange på Mittanbud

Ny støttemur

2335STANGE

Har i dag en lav naturmur som er i ferd med å rase ut, trolig fordi skråningen over er for bratt. Ønsker å få bygget en høyere mur, på 1 til 1,5 meter. Er åpen for forslag om løsninger, type stein osv. Ny mur vil bli omtrent 13 meter lang. Fjerning av eksisterende mur (løse stablede steiner), nytt grunnarbeid (kanskje støp), og påfyll av masse bør inkluderes i tilbudet.

Sette opp en støttemur

2335STANGE

Tenger noen som kan sette opp en støttemur. Muren blir i en bue. Ca 1 meter på det høyeste og ca 50 cm på det laveste. Muren er ca 20 meter. Vi har gravd ut, men det må gjøres grunnarbeid der muren skal stå. Vi har alt materiale og drenering som skal brukes

gulvavretting, membran og fliser

2335STANGE

Pusser opp badet, må få avrettet gulvet(en slukrenne ved veggen) smørt membran og flislagt gulvet. Badet er ca 9 kmv. Rommet er ca 3x3m med tak høyde på 235cm

brannmur - murpuss på ottestad

2312OTTESTAD

Hei, vi ønsker å få to murer murpusset/gjennoppbygd i gråfarge. slett pusset. mur 1 i 1.etasje: mål: 2,40 m høyde, bredde/dybde 73, 83, 61, 72 cm mur 2 i kjeller: mål: 2,28 m høyde, bredde/dybde 53,44,52,90 og 19 cm

Montering av drivhus

2335STANGE

Ønsker pristilbud på montering av drivhus som er 2,87 x 6m. Legger ved link til drivhuset hvor det også ligger en monteringsanvisning til drivhuset. I tillegg til montering ønskes det bistand med å støpe festene til drivhuset ned i plenen med mørtel. https://drivhussenter.no/product/drivhus-standard-buet-tak/#/150-polykarbonat-6_mm/345-lengde_varmgalvanisert_drivhus-6_meter Mvh Marius

Grunnmur for tilbygg 5x6 m

2344ILSENG

Ønsker tilbud på oppsett av grunnmur som skal være til utbygg av stue på 6x5 m. Kom gjerne på befaring.

Siste evalueringer
Rive peis, kle inn mur, bytte ytterdør m vindu

Martin gjorde en utmerket jobb. God kommunikasjon underveis, pålitelig og kommer med gode løsningsforslag. Kan trygt anbefales!

Mai 2023
J

Joachim om ALFA BYGGTJENESTER

Ottestad
Montering av peisovn

Montering av peisovn Rask utførelse av jobben. Møter til avtalt tid. Er løsningsorientert og opptatt av at kunden skal få det slik den ønsker. Hyggelige og imøte kommende😀

April 2023
T

Thomas om TRYSIL FLIS OG MUR AS

Romedal
Sette inn godkjent vindu i kjeller

Svært fornøyd med arbeidet som ble gjennomført hjemme hos oss. Ryddig kontrakt og hyggelige arbeidere. Befaring på en torsdag, og allerede på mandagen ble arbeidet startet opp.

April 2023
W

Wenche om Totalentreprenør Aspens AS

Ottestad
Rehabilitering pipe

Rehabilitering av pipe ble gjort til avtalt tid og pris. Hyggelige håndtverkere og veldig grei kommunikasjon med firmaet.

Jan. 2023
E

Elin om TRYSIL FLIS OG MUR AS

Romedal
Pipe

Ok 👍👍👍👍👍

Okt. 2022
T

Tom om TRYSIL FLIS OG MUR AS

Ottestad
Bygge to stk murer og to steintrapper

Hyggelige, proffe mannfolk som gjør jobben som avtalt og strekker seg langt Ift kundeservice og justeringer også i etterkant. Kommer med gode løsningsforslag og er svært hyggelige å ha på tomta.

Okt. 2022
L

Linn Therese om NF SOLUTION AS

Ottestad
* Fortsatt ledig: Rive ned skiferpeis og sette inn peisovn!

Meget bra arbeid med riving av peis, gjøre i stand til oppsett av fliser. Oppsett av fliser er bra utført. Montering av rentbrennende ovn bra utført. Meget bra rydding gjennom hele prosessen. Jeg vil anbefale Mgartdekor til andre. Husk skriftlig kontrakt.

Okt. 2022
B

Bendichte Oladotter om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Ottestad
Bygge/ferdigstille bad og flislegge

Jeg har bygd heilt nytt bad og oppført rekkverk. Veldig fornøyd med jobb, utførselen og kommunikasjon hele veien. Det er kvalitet i arbeidet og prisen er forutsigbar da den er riktig utregnet og ingen overraskelser underveis. Kan trygt anbefales videre til små og store prosjekter.

Sep. 2022
R

Ronny Olsbø om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Ottestad
* Fortsatt ledig: Sette opp vedovn

Fint arbeide, effektiv og ryddig

Aug. 2022
B

Britt Hilde om TRYSIL FLIS OG MUR AS

Ottestad
Mure igjen rundt rør som vist på bildet.

Hyggelig fyr som gjør det lille ekstra, pålitelig, rask og billig!

Juli 2022
K

Kim-Andre Nestaker om S SUNDE

Ottestad
Sette inn ovn og pusse pipe

Visste eksakt hvordan røret måtte settes inn. Fikset alt både jobb og delere. Kom tilbake og sjekket og etterjusterte. Vi ble enige om å dele litt på den endelige finishen. Men montør forsikret seg om at alt var i henhold til ønsker før vi avsluttet oppdraget. Veldig ryddig og profesjonelt!

Juni 2022
T

Thommy om RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Ottestad
Skiferheller på terrasse

Etter mange års erfaring med en rekke håndverkere er Holmvik's Tradisjonsmurverk helt i toppsjiktet! Vennlig, serviceminded, pålitelig, meget dyktig og stolt av yrket sitt!! Anbefales på det aller varmeste!

Mai 2022
H

Heidi om TRADMUR HOLMVIK

Stavanger