Trenger du en murer i Lunner?

Trenger du en murer i Lunner for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lunner konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Lunner?

Trenger du en murer i Lunner for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lunner konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Lunner på Mittanbud

Ny mur for peis

2743HARESTUA

Hei. Vi trenger bistand av en murer til å legge ny mur bak peisen i stua. Murveggen er 240 cm høy og ca 120 cm lang. Den originale muren har sprukket, så vi ønsker at denne fjernes og at det legges ny. Vi trenger så nytt hull til peisrør og at det legges teglstein på netting over den nye muren. Teglsteinen limes på, for så å «fuges» med mur rundt steinen. Ønsker fastpris på oppdraget.

Opparbeiding av uteområde

2730LUNNER

- Legge granitt kantstein i skillet mellom grus og plen. Etterfylling av jord og grus for å jevne ut plassen når kantstein er på plass. - Legge belegningsstein på gruset flate på nedside av låve. - Legge opp lav steinmur og lage trapp ned mot uteområde. - Legge belegningsstein og lage trapp for å binde sammen gårdsplass og uteplass på nedsiden av låve. - Feste granitt kantstein liggende som avslutning langs ytterkanten av låvebru Bilder og nærmere beskrivelse finnes i vedlagte pdf. Vi er åpne for ulike løsninger og ønsker gjerne at dere kommer på en befaring :-)

To utetrapper, støttemur og rundkjøring

2730LUNNER

Riving av to gamle betongtrapper og inngangsparti med belegningsstein. Reetablere eller ny utførelse med innlagt varmekabler. Grave ned trekkerør for strømkabel mellom uthus og våningshus. Etablere ny støttemur mellom parkeringsplass og plen med sprengstein eller lignende. Etablere rundkjøring rundt uthus. Opprusting og grusing av veg.

Pussing av lekapipe

2743HARESTUA

Muring. Trenger å pusse en leka-pipe fra 1965. Se bilder, en side er upusset, (her var det trevegg som er revet) en side er pusset og hvit OK, en side er halveis pusset/malt, (Her var det en brannmur som er revet og det meste av mur fjernet) en side har gammel puss (Her var det tapet, hvor det meste er tatt av) Pipen er 240cm høy. Vil annta alle 4 hjørner må finpusses til slutt. Du kan gjerne grunne og male også, men gi egen pris på dette om du gjør allt.

Murpuss på gammel grunnmur

2720GRINDVOLL

Murpuss på gammel grunnmur av betong. Inkl smyg rundt 1 stk port og 1 stk vindu. I bunn avsluttes puss mot beslag. Det skal benyttes fiberpuss med nett og hjørneforsterking.

Flislegge bad.

2742GRUA

Ønsker fast pris på flislegge et bad her hjemme. Alt blir klart til flislegging av meg. Flislim og Fugemasse/ silikon må flislegger ha i tilbudet. Totalt 25m2 vegger og gulv. 60x60 fliser på gulv/vegger

Siste evalueringer
Montering av peisovn

Veldig fornøyd med resultatet. Veldig bra kommunikasjon underveis.

Nov. 2021
S

Sofie om PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

Grua
* Fortsatt ledig: Betongsaging / lage større åpning til vindu

Kjempe fornøyd med jobben som ble utført hos oss! Møtte til avtalt tid , bra kommunikasjon underveis og grei pris ! Anbefales med gode ord !

Juni 2021
R

Richard om RINGERIKE & HADELAND BETONGSAGING AS

Grua
Montere Peis og lukke 3 peis hull.

Rask og bra jobb gjennomført, montering av peis og tetting av hull.

Feb. 2021
V

Valur om Kai Nettum

Harestua
Flislegging av lite baderoms gulv HASTER

Er veldig fornøyd med jobben Byggtjenester Hadeland gjorde for meg. var rask ryddig og yte det lille ekstra til en hyggelig pris. Anbefales Mvh Familien Hansen

Feb. 2021
T

Thomas om BYGGTJENESTER HADELAND AS

Roa
Flislegge over kjøkkenbenk

Veldig fornøyd med jobben! Kom utrolig fort og var super flink! Veldig nøye med å legge flis!

Okt. 2020
C

Christopher Fjeld om MAXSERVICE NICOLAE-COSTIN LINGURAR

Grua
Montering av Nordpeis Quadro1

God service og etter avtale

Des. 2018
S

Sverre om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Harestua
Murpuss/pussing av mur ca 148kvadratmeter

Budmax AS leverte etter avtale både på tid og pris. De var veldig greie å ha med og gjøre under hele jobben. Peter som er sjef fulgte godt opp før, under og etter. Jeg vil ikke nøle med å bruke dem ved en senere anledning.

April 2016
T

Terje om BUDMAX AS

Harestua
Støping av gulv med fall

Billig, bra og kjapp utførelse av jobben.!!

Mars 2016
A

Alexander om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Harestua
Sette inn/montere peis og pipe i enebolig

Utført som avtalt, god jobb. Kan anbefales.

Sep. 2015
J

Jarle om Olsens Montering Og Ovnsrens

Harestua
Rehabilitering av små bad

God kommunikasjon. Jobben ble gjort raskt, ryddig og som avtalt.

Aug. 2015
R

Rønnaug om PROCON GJØVIK AS

Grua
Flytesparkling av kjellergulv, 24m2 (Betonggulv)

Flinke folk som sto på jevnt og trutt. Kan anbefales.

Juli 2015
G

Geir om Beldiman Vaktmester Og Vedlikheold

Lunner
Div. oppussing, maling av vegger lister og trapp, montering av baderoms møbel.

Jeg er svært tilfreds med jobben som ble utført hos meg. Håndverkerne var punktlige, og kom alltid til avtalt tidspunkt. De var nøyaktige, raske, ryddige og hjelpsomme. Jeg ble også fulgt opp med jevnlige telefoner fra leder, både før under og etter at jobben var utført som ekstra kvalitetssikring. Kan anbefale dem på det varmeste.

Nov. 2014
A

Anne Lise om MARCIN PLUCIENNIK BYGG

Grua