Trenger du en murer i Narvik?

Trenger du en murer i Narvik for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Narvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Narvik?

Trenger du en murer i Narvik for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Narvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Narvik på Mittanbud

Bad

8514NARVIK

Lege fliser , fliser eller plater på veggene. Vi har et nytt dusjgulv som er bestilt etter mål. Toalettet er også helt nytt.

Fjerne støttemur

8516NARVIK

En gammel støttemur skal fjernes. Pga. beliggenhet må denne plukkes ned for hånd. Noe jordmasser må og graves utover.

Renovering av betongtrapp til bolig

8514NARVIK

Betongtrapp til bolig trenger renovering. Begynner å løsne biter av trappen. Det er behov for for å fjerne løs betong og legge ny betong i trappen. I tillegg må det legges murpuss eller plater på siden av trappen og inn til husvegg.

Betong pipe i stua

8540BALLANGEN

Har revet en vegg som har stått helt inntil pipe i stua. Her trengs det nå utbedring for å få en helhet. Murpuss? Kun en side av pipa i stua.

Maling av hus. Ytterpanel samt murvegg

8514NARVIK

Maling av hus. Ytterpanel samt murvegg

Forterke fundament på hytte

8519NARVIK

Hytte (tyskerbrakke) fra 1940, på Bjørnfjell i Narvik kommune. Det er omlag 300m grusvei fra parkeringsplassen på Bjørnfjell stasjon til hytta. Det har alltid vært noe skjevhet i gulv og vegger, uten at det har vært veldig problematisk eller blitt noe verre de siste tiårene. Men ved inspeksjon under hytta finner vi at det er relativt få fundamenter for bærebjelkene. Disse er enten stein, trestubber eller stålrør. Men på flere steder er det langt mellom dem (se bilde/video). Videre finner vi at gulvplankene på et område har seget ned fra tverrbjelken de skal ligge på (se bilde), samt at noe stein/murstein har falt ut fra fundamentet til pipa. Vi forstår selvsagt at det er helt urealistisk å bygge et nytt fundament under ei 83 år gammel hytte, så her er det spørsmål om å gjøre mindre tiltak for å forebygge forverring. Vi ønsker altså akseptable praktiske løsninger. 1) Supplere med 5-6 støtter/fundamenter hvor det kan være hensiktsmessig og gjennomførbart. 2) Løfte og feste det partiet av gulvplankene som har seget ned. 3) Hvis mulig, supplere med noe mørtel/stein for å hindre at pipefundamentet svekkes ytterligere. Hytta har ei grunnflate på ca 100 kvm. På sidene står hytta på berg/stein, men under midten er det et jordlag over berget. Det er ei åpning på 60-70 cm på den ene kortsiden, så det går greit å krype inn til midtpartiet og få tilgang til de områdene som trenger å gjøres noe med – om man ikke får tilgang fra utsiden. Vi har lagt ut nøkkel, så befaring kan gjennomføres når som helst.

Siste evalueringer
Opparbeiding av uteområde bolighus

Steinleggingen var svært god.

Nov. 2018
M

Maren Sisilie Paulsen om BYGGMESTER LILJEBAKK AS

Narvik
Vedlikehold av grunnmur

Godt utført arbeid, god veiledning og oppfølging underveis i prosjektet. Veldig fornøyd med resultatet! Anbefales!

Nov. 2018
A

Anne Grethe om RIGGTEAM AS

Narvik
Flyting av gulv

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført av Ofoten Bygg & Vedlikehold AS, Geir Ove Hildal. Det var effektivt og godt arbeid. Vi vil bruke dem igjen.

Nov. 2018
L

Linda Margrethe om OFOTEN BYGG OG VEDLIKEHOLD AS

Narvik
Pussing av avflakket grunnmur

Effektiv og flott utført jobb

Sep. 2017
I

Ina Wibe om Best Bygg Og Anlegg

Narvik
Pussing av grunnmur

Veldig bra utført

Juli 2017
B

Bjørn om Best Bygg Og Anlegg

Beisfjord
flislegging av 2 bad med varmekabler.

Arbeidet er middelmådig gjennomført. Vil ikke anbefale disse hvis du vil ha ett perfekt flislagt rom Da det er en del småfeil, som rørlegger reagerer på. Var endel sammarbeidsvansker/ kommunikasjonssvikt i starten, men dette kom seg etterhvert. De har en veldig gunstig pris i forhold til kvalitet hvis det er det man er ute etter.

Juni 2013
M

Merethe om Ofoten Malerservice AS

Bardu
3 stk nytt bad, 1 vaskerom + do

Veldig fornøyd med firma og utført jobb. Meget bra kvalitet på materialen og kundebehandling. Jeg gjerne anbefale bedriften til andre, hvem trenger et proff firma og bra pris.

Okt. 2011
G

Gabor om Trinity Rør As

Narvik