Trenger du en murer i Eidsvoll?

Trenger du en murer i Eidsvoll for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Eidsvoll?

Trenger du en murer i Eidsvoll for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Eidsvoll på Mittanbud

Pipe, tette hull etter pipeuttak

2070RÅHOLT

Har fjernet en peis og trenger tetting av hull. Samt pynting/rep etter litt avskalling. Er en brannmur ut mot en vanlig vegg også. Skal gjøre et forsøk å ta noe selv, men tørr ikke gå fornærme pipa på egenhånd. Og pynt rundt nytt peisovn rør.

Fjerning av gammel peis

2070RÅHOLT

Ønsker å fjernet peis og evt brannvesen. Samt igjen muringa av pipehull. Gjøre det klart for over maling

Retting av sementgulv og sliping av lekavegger.

2080EIDSVOLL

Oppussing av kjeller/underetasje. Det er skåret ut døråpninger til rommene, men disse må rettes og jevnes. En lekamur skal beholdes, men må jevnes noe. Gulvet er fylt med avrettingsmasse, men må sjekkes for ujevnheter og eventuelt fylles/rettes.

Piperep

2080EIDSVOLL

Trenger hjelp til og sette ned rør i pipen så den er tett innefra, Det er en gammel teglsteinpipe

Mikrosement

2093FEIRING

Badet er ferdig oppusset bortsett fra alle overflatene. Vi ønsker mikrosement på alle veggene, dusjhjørnet og gulvet. Muligens også taket. Dimensjoner: 2,3 x 2 m. Skråtak: 1,7 m på det laveste og 2 m på det høyeste.

Ringmur

2080EIDSVOLL

Behöver hjälp till ringmur med forskalningsblokker eller likande. Ska stöpas runt byggning. ca 4.5x8 m (U-formet) Har grävt runt byggning och är nere på fjell.

Siste evalueringer
Legge fliser ca 30m2 areal

I highly recommend these company. The quality of their work is top notch, they were Reliable and efficient. I absolutely don't have any complaint about their professionalism and the price of the work. Thumbs up boys

Okt. 2023
A

Adewale om M.H Flislegger AS

Vøyenenga
støping av betong gulv og støtte vegg

Moh var meget flink å utføre jobben. Kom alltid som avtalt. Jobben ble gjort ryddig og effektivt. Han var flink til å kommunisere på engelsk. Absolutt anbefales

Aug. 2023
A

Ayyaz om Güngör M Service

Råholt
Skorsteinsrehabilitering

Veldig fornøyd!

Aug. 2023
J

Jan Ove om Kai Nettum

Eidsvoll
Prosjektering av støttemur

Syntes de er flinke til å oppdatere kunden underveis og kommer med anbefalinger som en profesjonell bedrift burde. De kan feltet sitt og er veldig lett å ha dialog med, veldig fornøyd og kan definitivt anbefale videre.

Aug. 2023
T

Truls om KANDROUCH BYGGETEKNIKK

Jessheim
muring på veggene rundt vedovnen

Mo var veldig flink og hyggelig! Kommuniserte fint på engelsk, veldig hjelpsom, effektiv og gjorde arbeidet for 1/4 del av prisen som jeg hadde fått fra alle andre. Anbefales!

Aug. 2023
D

Dorina om Güngör M Service

Eidsvoll
Støpe platting

Høy kvalitet, ryddige, og veldig effektive. Veldig lette å komunisere med. Og veldig hyggelige. Pris: helt innafor. Kan trygt annbefalle Stefan og co.

Juli 2023
C

Cathrine om EIDSVOLL ANLEGG AS

Eidsvoll
Lyskasser foran to kjellervindu og ordne kant foran vinduene

Kjempefornøyd! Tok kontakt med en gang, kom på befaring og forklarte hva og hvordan han skulle utføre jobben. Kom til avtalt tid, og jeg er veldig fornøyd med resultatet!

Mai 2023
S

Sylvia Schovers om SD Partner AS

Eidsvoll verk
befaring av pipe

Enkel dialog, kom når de skulle, lett å forholde seg til og meget raskt utført arbeide 🙂

April 2023
A

Anne om GNISTEN PEIS & MURSERVICE AS

Eidsvoll verk
Feieplattform/Feieluke

Utførte jobben hurtig og tilfredsstillende

Jan. 2023
O

Olav om CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

Råholt
Rehabilitering av piperør og mure igjen to hull i pipen

Veldig hyggelig kar som kom og hjalp til med alt fra planlegging, innkjøp av materialer, gjennomføring og forklaring av både arbeid og hva vi måtte tenkte på under og etter at arbeidet var ferdig.

Des. 2022
B

Bjørn-Otto om ROMERIKE PIPE SERVICE AS

Eidsvoll
Oppgradering av kjeller

Alt etter avtale. Ryddig og grei gjennomføring av oppdrag. Vil også benytte firma i framtiden.

Des. 2022
K

Kjell-Arne om GK Norge AS Avd Romerike

Råholt
Montering av ny vedovn

Bra utført til avtalt pris

Nov. 2022
N

Nils Kristian om PARIS TZORTZIS

Feiring