Trenger du en murer i Oppdal?

Trenger du en murer i Oppdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Oppdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Oppdal?

Trenger du en murer i Oppdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Oppdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Oppdal på Mittanbud

Mikrosement på gulv

7340OPPDAL

Ønsker pris på å legge ett nytt strøk med mikrosement på badegulv, da fargen vi valgte for 3 år siden ble for lys. Dette er ca.8 kvadratmeter. Bilder kan sendes.

Utbedring av grunnmur og støp av plate/grunnmur til 2 påbygg

7340OPPDAL

Jeg har kjøpt et 70-tallshus hvor en del av grunnmuren må byttes. Det er mest sannsynlig svovelholdig leca fra rundt 74. Et par steiner smuldrer fra innsiden, mens resten ser ut til å være kompakt. Omfanget ser vi likevel ikke før vi åpner for drenering. En sprekk må også ordnes. Det skal dreneres i slutten av mai, og i den forbindelse vil jeg også ordne muren. Ønsker å være ferdig med jobben før slutten av juni. Det skal også støpes plate og grunnmur til to påbygg, 20 kvm kvm og 11 kvm. Ønsker også pristilbud på dette.

Gråsteinsmur

7340OPPDAL

Støttemur mot terreng , ca 40 meter. Høyde ca 40 cm. Gråsteinsmur , usikker på hvilken størrelse som blir penest. Er på hytte med naturtomt. Ønsker også skifferheller som platting

Må lukke åpne avvik etter feie-tilsyn brannsikkerhet.

7340OPPDAL

Bor i gammelt laftet hus (to etasjer, kjeller og loft). Har skiferskorstein - noen fuger er dårlige (fra tak-gjennomføring til toppen av pipe). Pipe er noen steder innkledd og usikkerhet om god nok brannsikkerhet. Brannmur ikke godkjent. Trenger hjelp til å sette inn nytt innerrør i skorstein og få på plass godkjent brannmur.

Mikrosement på baderom

7340OPPDAL

Hei! Jeg ønsker håndverker til å legge mikrosement på gulv og vegger på et bad med dusjkabinett. Gulvene og veggene er i dag flislagt. Sted: Enebolig i Oppdal sentrum. Mvh Gro

Bygge plate / grunnarbeid

7340OPPDAL

Jeg har en tomt på Oppdal som jeg trenger å få bygget ei plate /grunnmur ca 50 m2

Siste evalueringer
Enkel jobb! Kjellervindu- hull i mur

Jobben ble utført akkurat som jeg ønsket. Prisen var som avtalt. Jeg kommer til å bruke Jim igjen.

Sep. 2021
K

Kathrine om STORLI BIL & MASKIN

Trondheim
* Fortsatt ledig: Sette opp gapahuk

God kommunikasjon og utmerket utførelse.

Sep. 2021
B

Bente om Mur & Bo AS

Ranheim
Støping av såle til hytte

God pris, presis utføring, utmerket resultat. Kan absolutt anbefales!

Sep. 2018
O

Ole Kristian om TRONDHEIM BETONG AS

Oppdal