Murer i Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Porsgrunn

Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

Har du sprekk i pipa? Nytt ildsted?Dårlig trekk? Fyringsforbud? Pipebrann? Takstige? Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt for gratis befaring.

Nov. 2023

Installering av peis

"God kommunikasjon og effektiv jobbing"
S
Stig Eskil
Porsgrunn
Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

4.8 (25)

Nov. 2023

Belegningsstein

"Flott utført"
S
Stanislaw
Porsgrunn
BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

BOLIGBYGGELAGENES BOSERVICE AS

4.8 (5)

Nov. 2023

Tette igjen hull inni pipa

"👍"
R
Rade
Porsgrunn
BOLIGBYGGELAGENES BOSERVICE AS

SBYGG AS

Hei - fra Sbygg AS!  Boligoppussing, bygge garasje, terrasser og andre...  Skifte: tak, kledning, vinduer, dører ... Renovere baderom, vaskerom  Kan hjelpe med montering av kjøkken, garderober og baderomsinnredning....  Rask jobb og godt resultat. (vi er fleksible håndverkere 😉) Kommer til kunder altid med god stemning!  Håper du/dere blir fornøyd med arbeidet vårt...  Håper virkelig at dere velge oss 😀 Vi har: Elektriker, Rørlegger, Flislegger, Blikkenslager.   Mvh Sbygg AS  Mariu...

Se mer
Okt. 2023

Nytt inngangsparti

"God pris, rask og nøye gjennomført jobb! Anbefales på det sterkeste 😊"
K
Karoline
Porsgrunn
SBYGG AS

PETKAU BYGG

Velkommen til Petkau Bygg. Vi har 25 års erfaring i bygebransjen og bred kompetanse. Vi gjør det meste av arbeid: - Renovering - Oppussing - Takarbeid - Tilbygg - Vindu og dør - Veranda og terrasse - Takarbeid Og mer! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Okt. 2023

Flislegging på kjøkken.

"Arbeidet ble fagmessig utført i henhold til avtalen. Godt fornøyd med arbeidet!"
T
Tyke
Porsgrunn
PETKAU BYGG

VILEON BYGG AS

Okt. 2023

Pusse innvendig brannmur

"Var veldig flink og kom til rett tid.Rask og veldig fornøyd med arbeidet.Anbefales"
J
Jørn
Nissedal
VILEON BYGG AS

Hfs-Iliya Penev Kyuchukov

HeiVi er en bedrift med god og lang erfaring i flislegging, gipse og sparkling av gipsplater og maling og mur pussing. Vi gjør også mindre og mellomstore snekkerprosjekter. Vi gjør også terrasser, legge parkett og laminat gulv,baderom plater 18 og mye mer. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring! Mvh HFS/ Håndverker/ Flislegger /Snekker

Okt. 2023

Flislegging over kjøkkenbenk

"Kommer til avtalt tid. Gjør superbra jobb på en effektiv måte,og bra pris. Flink til å rydde etter seg. Bruker gjerne denne karen igjen,og kan absolutt anbefales."
M
Morten
Porsgrunn
Hfs-Iliya Penev Kyuchukov

AR BYGG, VERBICKAS

4.8 (140)

Okt. 2023

Beleggningsstein

"Kan anbefale denne bedriften. Jobb utført og ferdig etter avtale, god kommunikasjon underveis og konkurransedyktige priser."
K
Kennet
Porsgrunn
AR BYGG, VERBICKAS

MASKINGUTTA AS

Hei!Jeg er ny på Mittanbud, men har over 15 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Se gjerne på bildene mine for å se noen tidligere prosjekter.Jeg har bred kompetanse, og tar helst på meg jobber innenfor graving, drenering, anleggsoppdrag, hagearbeid, beskjæring av hekk og mye mer.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Maskingutta as Telefon: 405 51 660

Sep. 2023

Grave bort noe masser, støpe såle

"Jobben ble utført etter avtale og satt pris. Fornøyd med jobben som ble utført :)"
A
Anne Lisbeth
Porsgrunn
MASKINGUTTA AS

ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

5.0 (98)

ANTONIOS SPYROU ligger i Horten

Aug. 2023

Pussing av mur/pipe

"Meget fornøyd med resultatet. Han svarte raskt på henvendelser og møtte opp som avtalt. Pålitelig og profesjonell aktør. Hyggelig var han også. Kommunikasjonen går på engelsk, og han er noe svak der. Men gikk greit. Anbefales! Skal bruke han til fl..."Se mer
T
Thomas
Porsgrunn
ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

RKN Pedersen

RKN Pedersen er ett enkeltmannsforetak hvor jeg primært tar på meg rivejobber, alle typer saneringsjobber. Jeg har flere års erfaring innen sanering og betongarbeid. Jeg har også erfaring innenfor gartneryrket. Jeg har tillatelse til og fjerne asbest !!! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Juli 2023

Riving asbestplater

"Godt levert arbeid etter forskrift og avtale Anbefales"
M
Mathias
Oslo
RKN Pedersen
Siste registrerte jobber

Flislegging av vegger (bad)

3917PORSGRUNN

Det er 12mm våtromsplater som skal være ferdig med membran og det resterende grunnarbeid etter våtromsnormen. Gulvet er ferdig flislagt av mitt borettslag og er i samme type som skal på veggene. Jeg har liggende flis, flislim og fug. Jeg har også kjøpt inn rubi nivåsystem strips. Flisene er 60x60 cm og er an typen Nexus pearl fra megaflis. Overflatene som ønskes flislagt er til sammen 17 kvm.

Flislegging over kjøkkenbenk

3919PORSGRUNN

Ønsker å få flislagt over kjøkkenbenket i Fiskebeinsmønster. Det er ca. 2,5 kvadratmeter. Ønsker dette utført dette før jul, helst uke 50.

Trenger flislegger

3916PORSGRUNN

Trenger flink flislegger til ca 3m2 til kjøkken mellom benkeplate og overskap. Porsgrunn sentrum. Haster.

Flislegging over kjøkkenbenk

3916PORSGRUNN

Flislegging over kjøkkenbenk Ca 3,5 kvadrat

Nye fuger i dusj

3946PORSGRUNN

Frese gamle fuger og legge nye i dusj.

Nytt sluk

3937PORSGRUNN

Ønsker å få lagt opp nytt sluk i bod for å lage vaskerom