Trenger du en murer i Lørenskog?

Trenger du en murer i Lørenskog for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Lørenskog?

Trenger du en murer i Lørenskog for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Lørenskog på Mittanbud

Murpuss av sokkelen til et hus

1470LØRENSKOG

Murpuss av sokkelen til et hus. Ønsker å pusse sokkelen/muren til et hus. Skal legges to lagg med puss inkl. armeringsnett og hjørnelist i hjørner. Til slutt skal det slemmes med vanntett (diffusjonsåpen) slemming (Heydi Slemming Hvit). Et par steder er betongen skadet. Det må legges ny mørtel der hvor det er behov. Husets dimensjon er ca. 7m på kortsiden og 15m på landsiden. Video av huset kan finnes her: https://www.jottacloud.com/share/h5irgobbjfcl Ønsker tilbud inkl. materialer.

Bygge en støttemur

1470LØRENSKOG

Ønsker å få bygget en støttemur i hagen. Muren skal skal være ca. 1 m høy og 11 m lang. Eksisterende gjerde av tre skal stå (se bilder). Muren skal stå i en liten skråning. Det er viktig at muren fundamenteres ordentlig. Skråningen skal fylles opp med masser senere (dette skal jeg gjøre selv), muren vil derfor ikke være synlig utenfra. Det er derfor ikke viktig at muren skal se pent ut. Viktigste er at muren står solid og stabil. Gi tilbud inkl. materialer.

Baderomsoppgradering

1476RASTA

Ønsker følgende: 1. microsement i dusjhjørne. 2. bytte dusjdører. 3. sette opp/lage et hyllesystem over vask og tørk.

Bygge støttemur

1475FINSTADJORDET

Vi ønsker å gjøre en liten utgraving av masse under en terrasse, og sette opp en støttemur ca 3+2 meter. Ønsker tilbud på jobben.

Flislegge trapp - Lørenskog- Befaring mandag

1476RASTA

Flislegge trapp - Lørenskog- Befaring mandag. Skrape og fjerne løs masse, maling Litt reprasjon av trappetrinn. Noe sterkt som holder. Mørtel/Sement Lime på fliser Vertikal trinn måles lysegrå Tenker dette er totat en dags arbeid. Vi kjøper inn matrialer Ta kontakt for å avtale befaring på mandag 24.06 Adresse Røykås Terrasse *skjult adressenummer* 1476 Rasta

Flislegge utetrapp

1462FJELLHAMAR

Fjerne eksisterende fliser og legge nye. Ca 20 kvm. 3 trinn

Siste evalueringer
Legging av klikkvinyl i fiskebensmønster, vurdering av avretting og eventuell avretting

Teknisk dyktig, nøye og høy kvalitet i arbeidet som ble utført. Kommer til avtalt tid, er pålitelig og sender oppdateringer underveis. Jeg vil i aller høyeste grad anbefale VS Gulvlegger Sasnauskas.

Mars 2024
K

Kristian Daviknes om VS GULVLEGGER SASNAUSKAS

FJELLHAMAR
Betong/avrettningsmasse på ca 100kvm

Har vært i dialog med flere entreprenører, men må si Vegard fra Hvalbye Mur AS ble et naturlig valg for meg da det var profesjonalitet fra første kontakt. Pliktoppfyllende, pålitelig og super effektiv! Absolutt ingen ting å klage på. Fikk utført gulvstøping på ca 100kvm, med isolasjon og radonsperre. Anbefales på det sterkeste!

Mars 2024
N

Nilan om Hvalbye Mur AS

Lørenskog
Piperehabilitering

Jobben ble gjort I henhold til avtale

Mars 2024
T

Thomas om SAXVIK PEIS OG PIPE AS

FJELLHAMAR
Støping av kjellergulv

Virksomheten gjorde en flott jobb. Alt ble gjort etter avtale. Ingen overraskelser. Dyktig håndverk.

Mars 2024
B

Bengt om Hvalbye Mur AS

LØRENSKOG
Murbeidere for avretting av kjellergulv

Kvalitet på arbeidet og Kommunikasjon

Feb. 2024
M

Mahaindran om Mur og Bygg Kristiania AS

Finstadjordet
Fjerning av fliser i entre

Lett å samarbeide med. Ryddig og utførte et bra arbeid. Overholt alle avtaler. Hensynsfull og grei.

Jan. 2024
T

Tom-Helge om BYGG SKLADOWSKI

Rasta
Gulvlegging (flis og laminat) og gulvlister

Vi brukte E&E til å legge fliser i entré, laminatgulv i tre rom og å legge gulvlister. Vi har hele veien opplevd E&E som profesjonelle, i tillegg til at de var tilgjengelige og pålitelige. De tilbyr god pris og effektivitet. Vi opplevde også bedriften som tilpasningsdyktige, da de fikset oppdukkende problemer fortløpende med en positiv holdning! Vi er veldig fornøyde.

Jan. 2024
E

Edvard om E&E BYGG OG OPPUSSING MURAD

Fjellhamar
Montering av peisovn

Bra kvalitet på montering av peis. Hyggelig folk. Jeg ble noe overrasket over tilleggskostnader grunnet vanskelig fremkommelighet, men det ble kommunisert på en ryddig måte. Fornøyd med arbeidet!

Jan. 2024
F

Floranne om KORD BYGGSERVICE

Fjellhamar
Montere ovn

Hei. Fikk montert en peis/ovn hjemme i leiligheten. Hyggelig kar. Kom til rett tidspunkt, og hele jobben ble utført samme dag. Stuegulv ble dekket til, og plast montert fra taket og ned på hele området hvor arbeidet skulle utføres. Ryddig og fint etter at peisen var montert. Peisen er testet, og fungerer fint. Skal også være meldt inn til brannvesenet. Fornøyd kunde :-)

Jan. 2024
B

Bent Ove om MURTETT AS

Rasta
Fjern vedovn og tette igjen hull

Veldig bea

Des. 2023
C

Christopher om Parispeis AS

FJELLHAMAR
Utvide inngang /dør

Prisen ble litt dyrere enn opprinnelig avtalt pris. Kjempehyggelige og flinke håndtverkere. Anbefaler.

Des. 2023
F

Fatih om Ciesla Company

Lørenskog
Montering av Elementpeis

Vi hadde revet ned gamle peisen og kjøpt en moderne Elementpeis. Etter flere aktører endte vi med Parispeis AS. Hovedgrunnen var tydlig kommunikasjon og ryddig prisetstimat i forkant. I løpet av en dag hentet ParisPeis peisen og monterte. For en strålende jobb. Veldig ryddig prosess og meget proft arbeid. Anbefaller de på det sterkeste.

Des. 2023
Y

Yasin om Parispeis AS

Oslo