Trenger du en murer i Verdal?

Trenger du en murer i Verdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Verdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Verdal?

Trenger du en murer i Verdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Verdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Verdal på Mittanbud

Sage ut for å få inn større vindu

7656VERDAL

Det skal sages i grunnmur for å få inn et større vindu slik at jeg kan søke om å få godkjent p-rom i kjeller.

pussing av pipe

7655VERDAL

pussing av innvendig skorsteinspipe på 2 sider. pipa er ca. 230cm høy og 50cm bred.

Fundament tilbygg

7653VERDAL

Ønsker befaring, tips om løsning og pris på fundament for tilbygg til eksisterende enebolig. Tilbygget blir 24m2 ca 40cm over bakkenivå uten kjeller. 8m x 3m. Eksisterende bolig har grunnmur i betongstein og kjeller.

Gjøre om takoverbygd inngangsparti til isolert yttergang

7654VERDAL

Vi har et takoverbygd inngangsparti som vi ønsker å gjøre om til yttergang. Ønsker varme i gulvet og flis eller gulvbelegg i gangen. Kom gjerne på befaring.

Platting for hagestue

7654VERDAL

Skal mure gulv ifb med bygging av hagestue. Ca 27m2. Sandgrunn.

Oppretting og flislegging

7654VERDAL

Oppretting på ca 20 kvm fordelt på to etasjer Flislegging (stor flis)

Siste evalueringer
Utvidelse av parkeringsplass og forstøtningsmur

Veldig fornøyd med arbeidet. Kom til avtalt tid å veldig grei på pris. Arbeidet er veldig bra utført og kvalitetsmessig. Takker for samarbeidet og kommer til å bruke dem flere ganger. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Sep. 2015
G

Gaute om RIKSVOLD AS

Verdal
Saging av hull i kjellervegg

Kort ventetid og bra utført jobb

Juli 2014
L

Linda om BETONGSAGER1 AS

Verdal
Rehabilitering murpipe

Meget hurtig og godt utført arbeid. Oppfølging i etterkant også meget godt. Anbefales.

Des. 2011
O

Ole Petter om MURMESTER BJØRNAR SLÅLIE AS

Verdal
BAD

Juli 2011
T

Trond Ragnar om Trøndelag Mur & Bygg AS

Verdal
Renovering av bad

Effektiv,strukturert og meget serviceinnstilt firma.Behjelpelig med å gi råd og finne gode løsninger.Høy kvalitet på arbeidet- anbefales på det sterkeste.Gode priser trekker også opp!

Feb. 2011
B

Bjørn om Trøndelag Mur & Bygg AS

Verdal
Skal bygge nytt bad

Vi valgte denne bedriften etter å ha hatt en representant på besøk som ga oss prisoverslag på hele jobben. De gjør en svært god jobb, og er fleksible og kommer med tips om løsninger og råd om hva som lønner seg å gjøre i diverse tilfeller som kommer opp underveis. Vi er strålende fornøyd med service,kvalitet på arbeidet,og at jobben ble gjort fort.

Des. 2010
O

Ole om Trøndelag Mur & Bygg AS

Verdal
flislegging 2 bad

trivelige folk, brukte litt lengre tid enn planlagt. Om det var bra kvalitet, det håper vi da, prisen var vi fornøyde med. Vi hadde selv handlet inn alt de trengte, så de la alle flisene, fugene, glassbyggerstein/vegg, lim og silikon til slutt. LItt variabelt på fugingen, kan jeg se, men likevel bra, synes vi. Jobbet bra når de var tilstede, og serviceinnstilt hvis vi lurte på noe. Fortalte oss hvordan det vi selv kunne gjøre, burde gjøres. Greit med fagfolk til å spørre.<br /> Har ennå ikke fått badet ferdigstilt, mangler rørleggere, når de har gjort sitt, kan vi prøve badet, men det ser atskillig bedre ut enn tidligere, skulle bare mangle, det rev vi helt ned.

Aug. 2010
T

Toril Laila om Okkenhaug Byggservice As

Verdal