Trenger du en murer i Sør-Fron?

Trenger du en murer i Sør-Fron for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sør-Fron konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Sør-Fron på Mittanbud

Legging av ca.25m2 med skifer

2646GÅLÅ

Underlaget er kjørt ut og grov avrettet. Underlaget er subbus og skiferhellene har en variert størrelse fra 20x20 til 50x50, men ujevne kanter. Skiferhellene har forholdsvis lik tykkelse og ca. 3-4 cm.

Fikse litt råte. Bygge opp søylestøtter.

2647SØR-FRON

har revet opp gulvet og funnet råte. Planen er å fylle hele gulvet ned løsleca, eps og støp. Akkurat denne jobben har vi et selskap som skal gjøre. Det vi trenger hjelp til er å fjerne råtne laft, fjerne støttende bjelker for skilleveggene, og støpe eller på annen måte lage "søyler" som vil holde skilleveggene oppe, altså å gjøre ting klart for gulvselskapet kan begynne. Det trenger ikke å være laft det som skal bygges. Det er noen bunnlaget som kan skiftes med impregnert materiale. Vi kan skaffe alt av materiale og har det meste av utstyr, f.eks betongblander, bajonettsag, jekker osv. om det vil gjøre det lettere for deg/dere å utføre jobben uten å måtte ta med en hel masse. Har lagt ved noen bilder om status. Hytta befinner seg i Sør-Fron kommune

Erstatte brannmur/pusse pipe

2647SØR-FRON

Har ei hytte med en peis og pipe fra byggeåret, dvs ca 1935. Under en oppussing av hytta rundt 1979/1980 ble det murt opp en teglsteinsmur som brannmur mot en frittstående jøtulovn. Nå ser denne brannmuren ut til å gi litt etter og buler ut på midten, og det er behov for en utbedring av/erstatning for den. Jeg ser for meg at dette evt kan løses enklere med puss på den gamle muren og så evt brannplater, alternativt sette opp noe som tilsvarer det som er der i dag. Ovnen skal fortsatt stå slik den står i dag, så det må tas hensyn til rørføring fr aden og inn i pipa. Ønsker tilbud med forslag som vil være forskriftsmessig korrekt.

Fikse skifer på grunnmur

2646GÅLÅ

Vi har skifer på grunnmur rundt hytta som har begynt å løsne/falle av og trenger hjelp til å få rettet dette.

Tette 3-4 hull samt sette inn murstuss

2647SØR-FRON

Har noen hull i teglesteinpipa etter tidligere ovner som må tettes. Antagelig gjort av tidligere eiere. Samt borre nytt hull og sette inn murstuss. Alt av rør har jeg. Murer må ha med ildfast mørtel og bor.

Blikkenslager

2647SØR-FRON

Trenger svart beslag rundt pipe og pipehatt. Liten pipe på hytte i Vinstravatna.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du en murer?

Legg ut en jobb og få tilbud