Trenger du en murer i Voss?

Trenger du en murer i Voss for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Voss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Voss?

Trenger du en murer i Voss for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Voss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Voss på Mittanbud

Grunnarbeid garasje

5708VOSS

Skal bygge garasje og trenger å få gravd ut/ masseutskifte grunn og støpt grunnmur til garasje Garasjen er på 4,4 x 6,6 meter

Søker etter dyktig flislegger

5700VOSS

Søker etter dyktig flislegger som kan legge fliser på to bad på 6,5 kvm og 4,4 kvm. Ønsker tilbud på fastpris.

Rør i pipe

5723BOLSTADØYRI

Trenger å få lagt rør i pipe så den kanbrukes

Piperehabilitering

5723BOLSTADØYRI

Har behov for å sette pipe i forskriftsmessig stand etter inspeksjon fra brannvesen. Kommentaren fra feier er at fugene er dårlige. Eldre hus over 3 etasjer med 2 tilkoblingspunkt til vedovner. (ovn på rom med blå vegg skal fjernes)

Montere vedovn og pipe

5710SKULESTADMO

Ønsker å få montert vedovn og pipe i hytte i Bavallen, samt ev brannvegg. Ønsker å få gjort jobben av eit ansvarlig foretak som kan ta seg av søknader osv.

Borre hull til bergvarme

5736GRANVIN

Ønsker tilbud på borring av hull til bergvarme til vann-til-vann varmepumpe. Romslig og enkel tilgang. Ca. 200meter

Siste evalueringer
Montere ovn og stålpipe

Kom som avtalt, hyggelig og informativ kommunikasjon fra start til slutt, fikset alt, også uforutsette ting uten å nøle og med stor profesjonalitet. Oppsetting av peisovn med montering i kassett samt montering av stålpipe gjennom to etasjer og ut på tak ble alt gjort på under en arbeidsdag! Innsending av nødvendig dokumentasjon til kommunen ble også gjort samme dag. Faktura som forventet/avtalt og til en hyggelig pris. Kan anbefales på det varmeste.

Sep. 2020
G

Gisle Vincent om J. SKRU MONTASJE AS

Sogndal
Montering av peisovn

Superfornøyd, raskt og fint arbeid med innsetting av peis og tetting av ekstra hull i pipen. Anbefales👍🏻

Aug. 2020
A

Ann Hedvig om Ovnsfag AS

Vossestrand
* Fortsatt ledig: Legge 65m^2 med belegningsstein (herregård}

Ole Bakke er effektiv, pålitelig, konkurransedyktig på pris, løysingsorientert og ein hyggeleg mann. Jobben var omlag 1,5 time med bil frå Bergen, men det var ikkje noko problem. 70 kvm beleggningstein + trapp gav eit godt resultat. Bakke hadde fleire løysingar på dei utfordringane som dukka opp. Han var heile tida i opptatt av at me skulle vera med på avgjersla om korleis desse skulle løysast. At jobben vart gjort kjapt er også eit pluss. Bakke & Co kan trygt nyttast til beleggningstein i alle fall!

Nov. 2019
A

Asle om BAKKE SERVICE & INVEST

Voss
Trenger en murer til og støpe isolert såle til en 16

Leverte godt arbeid på tid til avtalt pris. Små forandringer underveis ble gjennomført uten problemer.

Sep. 2019
I

Ivar om BIDNE MASKIN AS

Hjellestad
Flislegge en terrasse

Har ventet med evaluering av jobben for å se om alt var tilfredsstillende etter en vinter. Så langt har vi ingenting å utsette på arbeidet. Kan anbefale Voss Omvøla. Arne Gjelsvik.

April 2019
A

Arne om OMVØLA VOSS AS

Voss
Riving / montering av terasse etter snøskade

Vi fikk utført bygging / reetablering av snøskadet terrasse samt påbygg på anneks og nye takplater på alle tak. Jobben ble utført av meget dyktige fagfolk, til avtalt tid og til avtalt pris. Oppfølging fra Fanebust Utbygging var meget bra, både før,under og etter avsluttet arbeid. Vi vil på det sterkeste anbefale Fanebust Utbygging til ditt prosjekt, her får du fagfolk som virkelig står på og som ikke gir seg før du som kunde er førnøyd!

Okt. 2017
G

Gisle Andreas om FANEBUST UTBYGGING OG UTLEIGE AS

Voss
Kjellerleilighet ca 50kvm

Raskt levert og bra utført arbeid. Betongsaging gjennom vegg og pigging av gulv. Hyggelige folk og lett å samarbeide med. Anbefales!

Aug. 2017
F

Frederic om ST ENTREPRENØR AS

Voss
Grunnarbeid og støpt plate til nybygg anneks - Oppheim - Voss kommune

Kan trygt anbefale Bidne Maskin AS til de som lurer på dette. De utførte arbeidet med grunnarbeidet på annekset på en profesjonell måte og var ryddige, hyggelige og hjelpsomme. Bidne Maskin har vært en fryd å leie inn. Ting ble som avtalt og jeg er svært godt fornøyd med resultatet. Mvh Kjetil Barman

Aug. 2015
K

Kjetil om BIDNE MASKIN AS

Os
Nybygg: garasje

God service og godt arbeid! Veldig fornøyd med garasjen som ble bygget etter våre spesifikasjoner.

Juli 2015
F

Frederic om Warholm Bygg As

Voss
Rehabilitering av bad

God pris og godt utført arbeid. Brukte 3 dager lenger enn anslått arbeidslengde. Fleksibel og løsningsorientert underveis i arbeidsprosessen. Tok seg av kontakt med rørlegger og elektriker. Kjøpte inn material til gode priser som igjen ble god pris for meg. Kan anbefale Ovy til alle som ønsker et rimelig og fint bad!

Mars 2015
A

Adrian om BEST ENTREPRENØR AS

Voss
Tegninger på ny planløsning

De gjorde en kjemp jobb. Vi hadde ikke plantegninger på huset, så de tok å målte dette for oss, pluss at de i tillegg til å lage nye plan tegninger kom med forslag til innredning og farger. Veldig fornøyd.

Aug. 2011
M

Merethe om DESIGNERMADE AS

Espeland