Trenger du en murer i Stjørdal?

Trenger du en murer i Stjørdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Stjørdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Stjørdal?

Trenger du en murer i Stjørdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Stjørdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Stjørdal på Mittanbud

Gulvbelegg våtrom

7517HELL

Har et lite bad, ca 10 kvm. Trenger noen til å legge gulvbelegg, samt avretting. Er 2 sluker, en dusjsone og noen vannrør.

Skraping/slemming av grunnmur

7504STJØRDAL

Ønsker anbud på skraping og slemming av grunnmur på enebolig. Ønsker et tilbud som inkluderer alt. (Dvs Innkjøp av det som trengs for å få jobben gjort. arbeidspenger og moms.)

Muring av liten åpning i grunnmur ved inngangsparti

7504STJØRDAL

Ønsker tilbud på liten murerjobb ved inngangsparti til enebolig. Har en åpning i overgangen enebolig grunnmur til garasjedel som ønskes murt igjen. Lengde er 1m og 10 cm. Høyde i underkant av 30 cm. Legger med bilder av åpningen. Det er montert trapp ved inngangspartiet, den vil bli delvis demontert ifm utførelse av murerjobben.

Støping og pussing av gulv.

7510SKATVAL

Selvbygger. Trenger bistand til støping av 3 stykk gulv, 90+18+50 m2. Gulvene i bodelen støpes på bjelkelag med 22mm spon (90+18m2). Disse må stålglattes da overflate skal lett slipes og poleres, det skal ikke slipes ned i tilslaget. Gulvet i teknisk rom 50m2 brettskures.

Ferdig stille 2etasje i ny hus

7520HEGRA

Vi skal sette opp selbuhus høsten 2024 og er ute etter et firma som kan komme med pris på ferdigstille 2 etasje for oss. 2 etasje inneholder bad, 3 soverom, loftstue og kott. Yttervegger vil være ferdig isolert før bygge start. Vi ønsker å stille med mest mulig materiale selv, da vi har avtale med xl-bygg selbu. Men er åpen for tilbud om dere kan matche dems priser.

Riving av gammelt hus og støping av plate på mark

7513STJØRDAL

Ønsker pris på riving av gammel enebolig. Prisen må inkludere graving og påkobling vann/avløp samt strøm og støping av ny plate på mark ca 100m2 klart for oppsett av ny bolig. Selve byggingen av ny bolig gjør jeg selv.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Flislegging ute på carport

Alt utført helt topp! Anbefales

Okt. 2022
A

Ann om Tre&flis Design AS

Stjørdal
Støping av garasjegulv

Ryddig og godt utført arbeid.

Okt. 2022
T

Thomas om Nidaros Boligutvikling AS

Stjørdal
Installering av ny vedovn

Tre&flis Design AS gjorde en oppussing jobb på pipa vår som vi er veldig fornøyd med. Gjorde jobben effektivt og bra, og var opptatt av at vi som kunde var fornøyd med resultatet. Takker for en flott utført jobb! -Richard B-

Sep. 2022
R

Richard om Tre&flis Design AS

Hell
Legge gulv

Jeg er kjempefornøyd med jobben. Dyktige folk, effektivt og lett å kommunisere med. Veldig profesjonelt.

Sep. 2022
M

Mahammad om Tre&flis Design AS

Stjørdal
Avretting av kjellergulv

Visste hva han gjorde og hadde god kunnskap. God pris

Feb. 2022
R

Roy Inge om TRØNDERFIX SERVICE AS

Gutvik
Grave ut til garasje og støpe isolert 49 kvm plate.

Utrolig fornøyd med graving, støping, kommunikasjon og effektivitet. Dette er en entreprenør jeg varmt kan anbefale!

Des. 2021
M

Markus Erik om LORÅS ENTREPRENØR

Hell
Ta hull på mur og montere vedovn.

Veldig fornøyd, tok hull på mur. Veldig ryddig og kjapt service!

Des. 2021
E

Espen om FLIS- OG MURSERVICE AS

Trondheim
Støttemur/planering

Profesjonelt utført jobb til riktig pris. Kan sterkt anbefale Cavator til oppsetting av støttemur og planering. Løsningsorientert og effektiv

Des. 2021
K

Kristoffer om CAVATOR AS

Skatval
Murpuss rundt 7 vinduer

Pålitelig og kvalitetsbevisst

Sep. 2021
K

Ken marius Husvik om MUR PUSS OG FLIS Kjell A Jensen

Hegra
Montering av to takstiger på trønderlån

Oppdraget var å montere to takstiger på en bolig på Stjørdal. Fredriksen Håndverkerservice AS var profesjonell og ryddig fra start til slutt. Arbeidet ble utført kort tid etter at de fikk oppdraget. De er svært flinke på kommunikasjon med kunden og orienterer deg fortløpende. Oppdraget ble proffesjonelt utført og de har en tydelig tanke om kvalitet i arbeidet. Prisen var heller ikke noe å si på. Må også legge til at det var hyggelige folk å ha på besøk. Firmaet anbefales på det sterkeste.

Sep. 2021
J

John Marius om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

STJØRDAL
Fjerning av 10m skjev grunnmur på driftsbygning, samt ny grunnmur og reperasjon av trekontruksjon

Bra utført arbeid og super service

Aug. 2021
J

John Marius om STJØRDAL BYGDESERVICE SA

STJØRDAL
Legge 100 kvm belegningsstein

Ryddig grei prosess med forventet bra resultat.

April 2021
P

Per Erik om NORSK GRØNT UTEMILJØ AS

Stjørdal