Murer i Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Hol

GEILO HYTTESERVICE AS

5.0 (21)

Bygg, maling, vask og vaktmestertjenester.Sengetøy utleie.

Okt. 2022

Montering av peisovn

"Veldig bra jobb. Rask oppstart, rask fullførelse og meget god oppfølgning."
T
Thomas
Paradis
GEILO HYTTESERVICE AS

VALDRES MUR & MALERSERVICE AS

Feb. 2018

Flislegging over kjøkkenbenk

"Valdres malerservice flisla over kjøkkenbenk i leiligheten vår på Geilo. Vi er veldig fornøyd med utført jobb! De er punktlig, nøyaktig og til å stole på! Kan anbefales på det varmeste!"
A
Aina Olsnes
Geilo

HEMNES NATURSTEIN

5.0 (5)

Utfører det meste innen steinlegging, muring og graving. Naturstein, skifer, fliser, brostein og kantstein.

Aug. 2021

Legge bruddskifer på støpt betongdekke

"Ryddig prosess og god kvalitet på arbeidet som ble utført."
C
Christoffer
Stathelle

J. SKRU MONTASJE AS

4.8 (176)

Jeg har spesialisert meg på vedfyrte ildsteder og driver også med rehabillitering av piper.Vi Rehabilliterer med alle løsninger på markedet.Dersom dere ønsker dere en flott peis ta kontakt med oss.Da jeg har mye å gjøre hver dag, er det letteste å sende meg en mail om jobben så svarer jeg kjapt.Mvh Jørgen Skrugstad

Mai 2020

Montere stålpipe på peisovn, hytte Geilo

"Bra arbeid til avtalt tid👍"
M
Merethe
Øvre ervik
J. SKRU MONTASJE AS

HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Lokal bedrift med kunden i fokus

April 2021

Riving av peis på Ustaoset

"Vi har brukt Wieslaw og team på to jobber. For riving av peis og installering av ny ovn, har de gjort en veldig god jobb. God kommunikasjon, pålitelig og effektiv. De kom også med det beste av 3 tilbud og kan anbefales fra vår side. Vi kommer til å b..."Se mer
E
Erik
Paradis
HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Bygg Og Graveservice Jan Steinar Bakkeplass

4.7 (3)

April 2013

Furuly,Geilo

"Jeg er kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort i huset. Har ingenting å klage på. Kan på det varmeste anbefale flere å bruke dette firmaet. Jeg kommer iallefall til å bruke det igjen når jeg skal gjøre mer på huset Mvh Gro Beathe Brubakken"
B
Brubakkengrobeathe
Geilo
Bygg Og Graveservice Jan Steinar Bakkeplass

MURMESTER KNUT HALVOR JORDE AS

4.5 (4)

Mai 2012

Design og muring av peis på hyttekjøkken

"Godt utført arbeid som ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid. Raske, nøyaktige og effektive."
A
Anita
Hol
MURMESTER KNUT HALVOR JORDE AS
Siste registrerte jobber

Inspeksjonsluke under hytte

3580GEILO

Vi har laget inspeksjonsluke i utvendig grunnmur, men for å komme til rør og ledninger under hytten trenger vi hjelp til å lage luke også der.

Bad

3593USTAOSET

Gulvstøp, Membran og flis på gulv og vegger på et lite fjellhytte baderom. Ca 2,5 m2

Bad

3593USTAOSET

Gulvstøp, Membran og flis på gulv og vegger på et lite fjellhytte baderom. Ca 2,5 m2

MONTASJE AV PIPELØP I STÅL

3580GEILO

Ønsker leveranse av montasje av pipeløp over frittstående HARVIA bastuovn i frittliggende bastuhus. Alle deler fins.

Støpe grunnmur - tilbygg på hus

3580GEILO

Det skal støpes 2 stk grunnmurer. Det skal bygges på huset med spisestue og en ny større del. Spisestuen skal være en forholdsvis grei jobb. 3 stk murer ut fra huset. Her vil grunnarbeidet være klart ved oppstart. Mål Spisestue: BxL 440x500 cm Mål Mur Spisestue: ca. totalt: BxHxL 30x150x1440 cm ————————— Det skal i tillegg støpes mur til påbygg, her må det graves ut i skråbakke for å få høyde til 2 plan. Dybde på graving ca. 2 meter. Bredde på skråning ca. 7m. Medium helling i skråning, enkel dump av gravemasse mens man står i skråning. Mål tilbygg større del: BxL 800x800 cm ———————— Ønsker en befaring og et tilbud på både graving, forskaling og støping. Arbeidets oppstart er planlagt til våren 2024. Anleggsadresse: Skurdalsvegen , 3580 Geilo. Godt håndverk vil naturligvis bli rettferdig kompensert.

Installering av Contura 856 vedovn med pipesett i hytte i Raggsteindalen

3577HOVET

Jeg har en Contura 856 vedovn og pipesett som jeg trenger installert i en hytte i Raggsteindalen nord for Hol. Ovn og pipesett er på plass, piperammen er allerede montert i taket, og luftinngang etablert i gulvet. Trenger montering snarest mulig men på en dag jeg kan være til stedet. Aktuelle datoer er: 14. okt, 19. okt, 31. okt, 1. nov, 3. nov, 4. nov. Det er mulig å kjøre helt frem til hytta.