Trenger du en murer i Skien?

Trenger du en murer i Skien for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Skien?

Trenger du en murer i Skien for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Skien konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Murer-jobber i Skien på Mittanbud

Ønsker tilbud på å støpe platting foran hus

3724SKIEN

Plattingen er ca 9m2. Den trenger et lag pukk/grus. Ca 1m3 betong med jern. Enkel adkomst med bil/henger. Ønsker pris for alt inkl.

Støpt mur trapp utvendig.

3735SKIEN

Jeg ønsker å bygge støpt trapp ned til kjeller utvendig. Plassen er ferdig gravd. Mål: Høyden til bakkenivået er ca 120cm Bredde 140cm Lengde ca 180 cm eller mer dersom gradene tilsier det.

Bytting av et vindu

3720SKIEN

Skal skifte ut et vindu I betong veggen. Må brukes betong sag siden vinduet må forstørres.

Skifte 1 vindu og tette betong veggen

3720SKIEN

Bytting og flytting av 1 vindu må bruke betong sag, må tette med leca og murpuss, etter flytting av vinduet. Mål på vinduet som er bestilt bredde 109 x 89 høyde

Støpe utvendig trapp

3739SKIEN

Vi ønsker å få støpt en utvendig trapp. Trappen er tenkt kledd med steinheller og smijernsrekkverk. Vi er ikke helt bestemt i hvordan utfallet, men vi har en tanke. Befaring blir nødvendig for å fastsette endelig løsning.

Legge skifer langs huset (gangsi)

3714SKIEN

Div små hage jobber. Legge skifer 8 + 4m Har mesteparten av skiferen men må nok handles noe. Trenger en avgrensing mellom grus og bark ca 6 meter forslag (larvikit 30x30 blokker). Liten støpe jobb.

Siste evalueringer
Gulvavretting (avretningsmasse) ca 7 m2

Veldig hyggelig og effektivt! Kom til tiden og vi ble veldig fornøyd med ferdig arbeid! Kommer til å bruke igjen ved en senere anledning.

Des. 2023
K

Kine om GELDI MUR & FLIS

Skien
Avretting av betonggulv

Jeg er veldig fornøyd med mitt valg av denne bedriften. Prisen var rimelig, de var ryddige og alt ble utført som avtalt.

Des. 2023
F

Frode om Midt-telemark Betong AS

Skien
Montere peis og brannmursplater

Topp resultat, nøye og ryddig.

Nov. 2023
J

Jan-Richard om MURER JØRN LEONARDSEN

Skien
Montere peisinnsats og omramming, samt tett hull i leca-vent pipe

Meget bra utført arbeid! Ryddig og god kommunikasjon og ferdigstilling etter avtalt pris.

Nov. 2023
T

Tom Erik om NORSK PIPEREHABILITERING AS

Skien
flis på gangen

5 stjerner på alle ledd. God kommunikasjon, kort ventetid, god pris, ryddig og nøye, veldig pent resultat, proff og hyggelig mann. Profesjonell resultat, 5,5 stjerner uten tvil. Tusen takk igjen for hjelpen.

Nov. 2023
H

Hind om Hfs-Iliya Penev Kyuchukov

Skien
Montering av ny peisovn

Kom til avtalt tid, hyggelig håndverker og godt utført arbeid. God pris.

Nov. 2023
T

Tor Erik om BOLIGBYGGELAGENES BOSERVICE AS

Skien
Pussepipe og sette inn peis

God jobb!

Okt. 2023
E

Eirik om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Skien
Flislegging mellom kjøkkenbenk og overskap på kjøkken. Litt over 2,7 kvadrat

Veldig hyggelig håndtverker. Kom til avtalt tid og jobbet effektivt. Jeg ble veldig fornøyd med både resultatet og kostnad for jobben. Ingen tvil om at jeg kommer til å benytte meg av Petkau Bygg til flere fremtidige oppussingsprosjekt.

Sep. 2023
K

Kristoffer om PETKAU BYGG

Skien
Avrette/fall bad&vaskerom

Skulle gjerne valgt alle punktene på hva jeg var fornøyd med, men 5 stjerner på alle ledd. God kommunikasjon, god pris, kort ventetid, bra- riktig- og pent resultat, ingen søl, ryddig, nøye, proffe produkter, punktlig. Profft resultat, og 5/5 stjerner uten tvil.

Aug. 2023
O

Olav Aslaksson om Flislegger Tomas Holm AS

Skien
Våtrom godkjenning

Takk, du har gjort en god jobb. Anbefales!

Aug. 2023
G

Gintare om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Skien
Oppsett rømningsveg kjeller - Montere 2 vindu - tilpasse mur/leka til større vindu

Meget hyggelig kar og godt levert arbeide til avtalt tid 👍

Juni 2023
K

Kjetil om NTK BYGGTJENESTER AS

Skien
Liten støttemur og betonggulv

Ryddig og dyktig

Juni 2023
A

Arnfinn om Birger Mangelrød

Skien