Murer i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Røros

DALSBYGDA GRAVESERVICE ANS

April 2019

Forbedring av mur på hytte

"Dalsbygda graveservice gjorde en fantastisk jobb på hytta vår! Han kom når han skulle, gjorde et veldig bra arbeid, og det kostet det han sa!! Veldig, veldig fornøyd! Anbefales på det varmeste!"
I
Ingunn
Oslo

OS TOTAL BYGG AS

Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.

Aug. 2018

Tilbygg hytte på Røros

"Foreløpig har jeg kun motatt pristilbud og det var et godt tilbud med en akseptabel framdrift. Kommer tilbake med ny evaluering når jobben er utført."
S
Steinar
Trondheim
OS TOTAL BYGG AS

Kobygg AS

5.0 (1)

Nov. 2010

Hus fra 1965 behøver oppgradering av hele huset!

"Svært tilfredstillende. 2 stk ifra dette firamet kom å etterisolerte mitt hus. De jobbet 10t i 32minus grader. Å jobben er utsøkt gjordt!! kjempe fornøyd !!"
E
Egil
Røros
Siste registrerte jobber

Nytt hull til røykrør

7372GLÅMOS

Trenger å få tatt på nytt hull til røykrør i gammel pipe på hytte pga er får nært tak det gamle.

Innsetting av stålrør i pipe

7374RØROS

Innsette stålrør i teglsteins pipe på hytte Ca 5 meter

* Fortsatt ledig: Riving av pipe/peis - innsetting av peisovn/stålpipe

7374RØROS

På hytta på Røros har vi en stor peis som er i dårlig forfatning. Vi ønsker å rive den og pipa og sette inn en peisovn og stålpipe. Pipe må rives fra tak og nedover. Peis etterhvert. Materialer må kjøres bort. Gulv under peis må settes i stand - f.eks. med skifer eller fliser. Ny peisovn settes inn, pipe monteres og tettes over tak. Pipa er frittstående i rommet, uten kontakt med vegger. Det er noen hyller festet til pipa men de kan vi demontere selv. Det er ønskelig at arbeidet gjøres uten behov for å tømme hele hytta for inventar - medmindre bedriften har et fornuftig forslag til løsning på det. Alternativt må det antakelig bygges et plasttelt inne i hytta rundt pipe/peis slik at murstein og puss kan fraktes ut uten at hele hytta blir nedstøvet. Dette er et søknadspliktig tiltak og det er ønskelig at utførende er godkjent søker - med ansvarsrett.

Bygging av redskapsbod på Røros

7374RØROS

Ønsker tilbud på en redskapsbod på ca 2,5 x 4 meter. Inngang i fra langsiden og boden må minst ha et lite vindu. Boden skal stå på en flat hyttetomt på Røros og må tåle snølast. Tilbudet må innbefatte fundamentering, helst støpt såle. Ring gjerne på tlf. 93212352

Skal gjøre om deler av fjøset, til stall

7374RØROS

Gammelt kufjøs med armert betonginnredning. Dette må fjernes, støpes nytt gulv for å rette ut møkkrenne og jevne ut eksisterende gulv. Det som skal bli stall er 90 kvm. 5 vindu skal byttes ut, skillevegg i mellom stall og gammelt fjøs. Port skal monteres.

* Fortsatt ledig: Smøremembran bad Glåmos

7372GLÅMOS

Legge smøremembran på et bad. Bad er 5,5 m2. Veggene består av vetpro veggplater, må legges diffusjonstett.