Trenger du en murer i Råde?

Trenger du en murer i Råde for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Råde konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Råde?

Trenger du en murer i Råde for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Råde konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Råde på Mittanbud

Flislegging av gulv rundt basseng

1643RÅDE

Ca 45 kvm med 60x60x3 fliser skal legges rundt et utendørs basseng på støpt plate. Flisene har jeg kjøpt inn allerede. På bildet ligger flisene på stensand, men skal legges i samme oppsett på støpt plate. Trenger fastpris på arbeid ink lim/utstyr brukt.

Pusse grunnmur

1642SALTNES

Ønsker å pusse etterisolert grunnmur. Har kjøpt inn glassfiber armering og weberbase sokkelpuss. Huset er 15 meter langt og 7,5 meter bredt ca, 70 cm høy sokkel.

Støping av gulv rundt basseng

1643RÅDE

Trenger støping av ca 50 kvm betonggulv rundt basseng, da flishellene ikke ligger godt nok på komprimert singel og stensand. Ca 10 cm betong, armering og forskaling. Det er ca 15 meter maks fra veien til ytterste punkt av gulvet mtp transport.

Graving og støpe av såle

1642SALTNES

Graving i løsmasse til støping av såle ca 4,7 m x 3,5 Støping av såle 4514 x 3289 med isolasjon, armeringmatter og jern. forskaling og betong.

Piperehabilitering med utskifting av peisovn

1642SALTNES

Fikk pålegg av feier om at jeg må rehabilitere pipe på grunn av løs puss på innsiden av skorstein. De foreslo å legge rør. Planen er også å bytte peisovn.

Forskale og støp av gulv til garasje og uthus

1642SALTNES

Begge enheter har grunnflate 42m2..

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Montering av takstige

God kommunikasjon, og kom med gode anbefalinger/løsninger underveis. Utførte arbeidet raskt og ryddig. Rettferdig priset.

Mai 2020
D

Dennis om Fokus Tak & Bygg AS

Råde
Behov for nytt pipebeslag

Bra utført arbeid til en god pris.

Des. 2019
B

Betzy om BLIKK 1 Blikkenslagerverksted Arne Hellum AS

Råde
Betonggulv, membran og flislegging

Flinke, ryddige, effektive og holder seg til avtalt pris.

Sep. 2019
H

Håkon om MOSS FLISESERVICE AS

Støp av garasjegulv 6x6 m

Støp av garasjegulv ble raskt utført og iht avtale. Så vidt jeg kan bedømme er jobben utført på en fagmessig god måte. Konkurransedyktig pris.

Juli 2019
M

Morten om ØSTFOLD BYGG & ANLEGG AS

Råde
Tørrstabling av mur pluss noe innvendig plating i garasje

Jobb utført som avtalt.

Okt. 2018
M

Martin Furlund om PANDA BYGG AS

Avaldsnes
Pusse opp bad.

Disse gutta gjør et veldig flott arbeid til avtalt pris, vil på det sterkeste anbefale dette firmaet. Hilsen Siri og Geir Lindem

Juni 2017
G

Geir om FOSSEKALLEN EIENDOM AS

Råde
Oppussing av gammelt kjøkken/gang til nytt vaskerom

Enerhaugen gjorde en veldig ryddig jobb hos oss, med oppussing av gammelt kjøkken til vaskerom. Det var flislegging av gulv og vegger, legging av linoleum i en annen del av rommet, opplegg av vann til vaskemaskin/kum, nye våtromsplater på vegger, listing osv. Oversiktlig plan for arbeidet som ble holdt, eventuelle tillegg i pris ble diskutert/kommunisert før fakturaen dukka opp. Kan anbefales!

Jan. 2017
T

Trond Erik om ENERHAUGENS BYGG OG PROSJEKTLEDELSE

RÅDE
Pussing av Jack-on thermomur

Godt utført arbeid. Meget fornøyd.

Aug. 2015
J

Jan Roger om Gurung Mur & Flis AS

Råde
bad

Valget vårt falt på byggmester kent karlsen pga pris og og at de hadde kort ferdigstillelse. Arbeidet ble utført etter planen og ferdig før tiden. Oppdraget var å bygge et helt nytt bad i 2 etg på ca 10 kvm. Det gikk på skinner med samarbeid mellom elektrikeren, rørlegger og flisleggere. Veldig fornøyd med alt som er gjort og anbefaler byggmester Kent Karlsen til alle som skal bygge eller pusse opp badet sitt.

Jan. 2015
R

René om MITT BAD AS

Råde
Muring av brannmur, montering av peis og pussing av mur

Godt utført arbeid.

Jan. 2015
J

Jan Roger om Stokvold Peis & Montering

Råde
Ny feieluke i kjeller

Vi er veldig fornøyd med ny feieluke. Prisen var veldig bra og ryddig pent etter jobben var gjort.

Jan. 2015
J

Joachim om PEDERSEN HUS & HJEM

Saltnes
Avretting av gulv

Meget bra jobbet

Sep. 2014
P

Per Vidar om Polinor Tjenester AS

Saltnes