Trenger du en murer i Volda?

Trenger du en murer i Volda for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Volda?

Trenger du en murer i Volda for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Volda på Mittanbud

Grunnarbeid ,oppsetting av stolpesko til carport

6104VOLDA

Eg skal sette opp ein carport på 6x8 m Ønsker å få hjelp til oppsetting av 9 punkt for stolpesko.underlaget er asfalt.kva som er videre under er usikkert.

Flytting av flere hus ved bruk av kran og sveising av løfterammer samt fundament

6100VOLDA

Hei, ønsker tilbud på jobb i Volda sentrum. Innebærer løfting og flytting av flere eksisterende hus. Et stort hus på 18x9 meter, og 7 hus på 79m2. Alle disse skal på nye tomter like ved. Ønsker oss en samarbeidsparter som kan se fordeler av prosjektet.

Flislegging

6133LAUVSTAD

Bad skal flislegges i dusjsone, ved toalett og bak vask. Til sammen 15 kvm. To kvm av disse skal være med fall (i dusj). Fliser 10x10, fuge 2 mm. Har fliser, lim, fuge og kryss.

Renovering av pipe

6105VOLDA

Pipa har en stål drager på ene sida pga bærevegg. Ønsker å få pipa helt firkanta så den ståldrageren ikke vises, og samt pussing og maling. Eventuelt lage til med innebygget peis, eksempel på ene bilde.

Støping

6102VOLDA

Hei. jeg er en snekker som skal bygge en garasje på Mork i Volda. Trenger anbud inklusiv arbeidet og materiale for å støpe der som garasje skal bygges. Målet er 6.6m/6.6m Det skal være 25cm isopor med 10cm betong Men kan også ringe meg for befaringen.

Støp av 3 gulv ink bad

6102VOLDA

Hjelp til å støpe gulv med fall. Gang, vaskerom og bad. Underlag er sponplater med masterboard og varmekabler. Materiale ordner jeg selv, kan assistere med jobben. Må kunne vise til tidligere jobber med referanse.

Siste evalueringer
Pipefornying og innsetting av peiskassett, gammel sommerhytte.

Arbeidet blei fullført i pakt med avtale. Raskt, tillitsvekkende, over forventning og til akseptabel pris. Alt fungerer perfekt.

Des. 2016
I

Ivar Helge om HØYDALSVIK DAGFINN

Folkestad
Flislegging av ca 16m2 gang

Jobben ble godt utført, til riktig tid og til avtalt pris. Anbefales !

Des. 2015
P

Per Bjørnar om E. GJERDE MALERFIRMA AS

Volda
Montere peisovn

Kunne vært mer nøye, og så manglet det deler som var nødvendig for å montere ovnen.

Sep. 2015
R

Ruben om BYGG OG BETONG AS

Volda
Nytt bad+ soverom

Gjorde en god jobb,hurtig og effektive.littt språk problem,men gjekk rimelig greit.Einaste minuse eg vil trekke fram er at dei rotet litt under arbeidet,men rydda greit opp etter seg til slutt:-)

Mars 2015
j

jon andre om Gedro Byggarbeid AS

Volda
Opppussing av hus fra 1991, 3 bad, sliping av parkett og legging av parkett

Badet er gjort bra, flott våtrom. Bra lagt parkett, måtelig fornøyd, litt dårlig malingarbeidet litt overflødig maling igjen. Veldig til å stole på og punktlige. Flinke til å svare på spørsmål.

Feb. 2015
G

Gunstein om HANSENS BYGGERI

Volda
Flislegging av altan

Kjapt og flott utført arbeid.

Okt. 2013
P

Per Bjørnar om OPPUSSING PLUSS AS

Volda