Trenger du en murer i Ski?

Trenger du en murer i Ski for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Ski?

Trenger du en murer i Ski for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Ski på Mittanbud

Murer eller malerarbeid

1423SKI

Jeg trenger hjelp med et tak på ca. 10 kvm. Det dreier seg om et baderom under en terrasse. Terrassen er betong med helsveitset duk og er steinlagt. Likevel har baderommet under fått flere sprekkdannelser i taket som er sparklet og malt direkte på betongen. Vil ha uforpliktende befaring helst av murerkyndig eller maler som har erfaring med dette problemet.

Oppussing hage med betongmur, skifermur og jordarbeid

1424SKI

Har en hage på X kvm som trenger oppgradering. Ønsker befaringer og innspill. Ser for meg følgende: 1. En betongmur på 5m x 0,8 m høy som trenger nytt belegg (fjerne gammel maling, murpuss, bedre vannavrenning på toppen, grunning, maling). 2. Støttemur i skifer er per nå dårlig og trenger å bygges på nytt, ca 50cm, mer stødig. Må ta hensyn til leirejord. 3. Trapp opp til betongmuren på høyre side. 4. Forslag til planter, blomster og annet som passer inn i hagen.

Muring av pipe

1406SKI

Hei, Forespørsel - pris på montering av peisovn og murpuss. (se bilder) Viktig: Trenger å bli utført i Juni, pga. flytting. Vi har revet en gammel mursteins peis. Vi trenger pris på følgende: Mure innvendig pipe med ferdig hull for peis. (Contura) vi har den stående nå hos oss. Til info. Vi har en del igjen av teglsteiner som kan kanskje brukes som «fyll» til å mure pipa hvis ønskelig. Greit å vite: På venstre side av pipen så er pipeluka plassert. Pipa stopper i 2 etg. hos oss, dvs. det er der du ser på bildene. Pipa følger ikke helt ned til 1 etg. Trenger pris inkl. alle kostnader, inkl. moms. Fint hvis dere også kan gi et par dato forslag på når dere evt. kan utføre dette, det er svært avgjørende. Sted er i Ski: Solfallsveien, 1406 Ski.

Fliser i et lite baderom - gulv og vegger

1400SKI

Gulvstørrelse: 155 cm x 305 cm 2 vegger: 155 cm x 236 cm 2 vegger: 305 cm x 236 cm Flisestørrelse: 60 cm x 120 cm Du må muligens lage et fall på 2 til 3 cm på gulvet.

Fikse hage mur

1423SKI

Hei, jeg vil gjerne fikse hagemur

Bygge ut mark-terrasse for enebolig, for hagestue/bod

1406SKI

Eksisterende tre-terasse ligger mot husets syd side og er på ca 4,8 m x 7,15 m. I sør vestre hjørne har vi hatt en gammel murt peis, denne er nå revet, og det er et sår på 1,2 m x 2 m i dette hjørnet. Vi ønsker hjelp til å utvide terassen med ca 4,4 m x 4,7 m + et tilhørende utstikk, underlag for bod ca 2,5m x 2,5 m. Terassen må være solid, det skal settes opp en bod inkl hagestue med vekt ca 990 kg, ref Talgø 1806SD eller tilsvarende. Hagestue mål er 16,7 m2. Mål: Totalt 266×626. Innv. 240×600. Tomten er nesten flat, veldig svakt skrånende mot sør, ut fra huset. Grunnen noe uvisst (ikke synlig fjell), men boligen er fra 1928, så stabilt siden da. Vil ha vurdering om sålen for stue/bod bør være i betong (pga tyngden og stabilt for glass-skyvedører), eller om solid terrasse er det beste. Vi ønsker ny terrasse snarest mulig. Kom gjerne på befaring. Sender bilder om ønskelig.

Siste evalueringer
Pusse opp hytte i Engelsviken, Fredrikstad

Malermesterne Eriksen & Larsen AS har gjort innvendig malerarbeid for oss, i tak, vegger og på enkelte møbler. De var pålitelige, fleksible og enkle å kommunisere med. Prisen var god og resultatet strålende, og jeg vil rett og slett anbefale dem på det sterkeste.

Okt. 2023
C

Christine om MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN AS

Ski
Ny pipehatt

Fikk montert ny pipehatt. Han ordnet alt selv, jeg behøvde ikke være hjemme. Kjempefornøyd

Sep. 2023
M

Mats om OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

Ski
Flislegge gang

Vi er superfornøyd med de nye flisene i gangen. Probygg Bylewski var effektiv, kom til avtalt tid og utførte et supert arbeid. Kan anbefales!

Sep. 2023
J

Janne om Probygg Bylewski

Ski
Rehabilitere skorstein

Hyggegli folk som gjorde en solid jobb til en god pris

Sep. 2023
M

Marc om Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

SKI
Fjerne og legge nye fuger, dusjsone bad

Fjernet og lagt nye fuger (silikon og vanlige fuger) i dusjsone på bad. Utrolig effektiv og meget god kvalitet på utført arbeid. Stilte opp på kort tid midt i fellesferien.

Juli 2023
L

Lars Terje om URBANA FASADE AS

Ski
Diverse murarbeider

Jobben ble hurtig og bra utført, og prisen var fornuftig. God kommunikasjon. Vi nøler ikke med å anbefale Follo Murmester og kommer til å bruke firmaet igjen!

Juli 2023
A

Arnt-Erik om FOLLO MURMESTER AS

SKI
Skjære vindu i mur

Gjennomførte jobben som avtalt med faglige råd og anbefalinger.

Juni 2023
C

Caroline Eriksen om SD Partner AS

Ski
Legging av flis på betongplate ute

Veldig fornøyd med hele prosessen og jobben som er gjort hos oss. Alt er utført etter avtalt pris og tid.

Juni 2023
J

Jan om AMD PRETENI OPPUSSING

SKI
Bytte til godkjent kjellervindu

Svein har gjort en meget god jobb med å bytte ut kjellervindu hos oss. Vi har satt stor pris på hvor raskt han fikk løst oppdraget, kommunikasjonen underveis, rydding etterpå - og kvaliteten på arbeidet. Vi anbefaler gjerne Svein til andre!

Mai 2023
K

Kristian om BYGGVINDU AS

SKI
Bytte ut røykrørføringen til et mindre rør

Anbefales! Serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell. Ryddet og ordnet etter seg når jobben var gjort. Kunne også komme å gjøre jobben på kort varsel. Tok også bilder underveis. Flott gjennomført

Mai 2023
M

Marius om AM Mur og Betong AS

Ski
Gjøre fyrrom til treningsrom

Profesjonelt firma som gjennomførte oppgavene med god kvalitet

April 2023
M

Magne om KOLBOTN MALERFIRMA AS

Ski
Tette igjen ventilåpninger og vinduer i murvegger

Kommuniserte godt. Oppdrag utført til avtalt pris og tid.

Mars 2023
B

Bjørnulf om FUSIONBYGG AS

Oslo