Trenger du en murer i Bardu?

Trenger du en murer i Bardu for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Bardu konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Utvalgte murere i Bardu
Erling Andreassen logo
Erling Andreassen
Målsnesveien 15, 9321 Moen
4.5(13)

Siste evaluering

Skiferlegging, inngangspaeri ute.

"Er en effektiv person med stor pågangsmot. Er pålitelig og har et behagelig vesen."

E

Elnar

Bardu, mai 2020

Les flere evalueringer om Erling Andreassen

Siste evaluering

Fundament til dobbeltgarasje

"God informasjon underveis. Arbeidet tok litt lengre tid enn planlagt pga været og levering. Veldig fornøyd med garasjen."

Å

Åse

Bardu, nov. 2019

Les flere evalueringer om JOSEFSEN CONSULT AS

Siste evaluering

Anbud på støpning av plate med ringmur.

"Multiservice har bygd to tilbygg og carport på enebolig, samt tilpasset inngangspartiet/tilkomst og dører til boligen for rullestolbruker. De har gjennomført alle faser av arbeidet minus elektrisk. Fra start til slutt har det vært god kommunikasjon og byggeleder har gitt gode anbefalinger og justeringer for å oppnå gode praktiske løsninger. Multiservice la selv frem løsningen på carport med justering i forhold til min plan som har vist seg å være en meget god løsning. Det har også tilpasset og justert bygging etter våre behov for bruk av boligen under byggeprosessen. Bygget var ferdig til avtalt tid og pris. Jeg anbefaler bedriften på det varmeste."

F

Frank

Bardu, okt. 2019

Les flere evalueringer om MULTISERVICE.NO AS

Vis flere selskaper
Murer-jobber i Bardu på Mittanbud

Sette inn stålpipe i eksisterende leca/teglstenspipe

9360BARDU

Hei. Har to boliger på eiendommen min hvor begge har behov for renovering av pipe. Jeg ønsker pristilbud på komplett pipeløsning i stål for begge hus etter at visningsrunde er utført. I det ene huset er det 1 uttak for ovn, i det andre er det 3 uttak for ovn. Plassering av disse blir vi enige om. Det er grovt regnet 10 meter pipe i ene huset, og 7 meter i andre huset. Jobben ønskes utført til sommeren, du stiller meg eget utstyr med tanke på egen HMS og sikkerhet for å jobbe på tak. Trenger du å benytte deg av lift, besørger du dette selv. Men alle kostnader i tilbudet skal være med. Ingen diverse-post eller lignende merkostnadspost aksepteres på endelig faktura.

Utvide veranda, overbygg veranda og bod

9360BARDU

Overbygg inngangsparti østlig langside inn til ny utvidelse veranda. Liten bod (ca 6kvm) tilknyttet inngangsparti. Her trengs støping av støttemur ca 3,3m Platting (ca 9kvm) mellom bod og inngangsdør. Utvidelse veranda (ca 20kvm) mot øst, som også vil være del av overbygg inngangsparti og tak over bod. Takoverbygg (forlengelse av saltak) over eksisterende veranda sør (ca 18 kvm). Legge opp til montering av spot-lys himling begge overbygg, samt til belysning i bod. Totalt ca 49 kvm utvidet BYA

Montere ny vedovn

9360BARDU

Montere ny vedovn i hjørne, nye brannmurs plater, mure gammelt hull, lage nytt hull

Renovering av pipe

9360BARDU

Ønsker å få satt inn stålrør i pipa

Skifte murvegg på bolighus, Setermoen. Bardu

9360BARDU

Trenger pris på å renovere/skifte en langvegg på bolighus på Setermoen, Bardu kommune. Vegg avdekkes før utførelse.

Ny veranda, overbygg og bod.

9360BARDU

Overbygg inngangsparti, liten bod (ca 6kvm) tilknyttet inngangsparti. Platting (ca 9kvm) mellom bod og inngangsdør, utvidelse veranda (ca 20kvm) mot øst, som også vil være del av overbygg inngangsparti og tak over bod. Takoverbygg veranda sør (ca 18 kvm). Legge opp til montering av spot-lys himling overbygg, samt til belysning i bod. Støpe støttemur som vegg til bod. Totalt ca 49 kvm utvidet BYA

Siste evalueringer
Reperasjon av innpresset grunnmur

Heka har vært meget ryddig, åpen og pålitelig i hele prosessen. Dette har vært en kostbar utbedring og sikring av grunnmur, der vi sitter igjen med inntrykk av at Heka har vært realistisk i sine kostnadsberegninger i anbudet. De har vært tydelig i sine anbefalinger og gjennomførte arbeidet godt innenfor tidsrammen. Resultatet av arbeidet ser svært bra ut og firmaet gis de beste skussmål.

Okt. 2019
R

Roy om HEKA BYGG AS

Bardu
Avretting gulv 25m2

Blandet avrettningsmassen for tynn, hvilket medførte at den skilte seg. La seg et illeluktende lag på toppen som måtte skrapes bort...

Jan. 2019
E

Espen om MULTISERVICE.NO AS

Bardu
* Fortsatt ledig: Oppussing av vaskerom i kjeller

Meget bra urført jobb. Veldig reale og hyggelige arbeider med god arbeidsinnsikt og forståelse. Kan anbefales på det sterkeste.

April 2015
L

Lundberg Bilservice om STRØMSØR BYGG

Bardufoss

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du en murer?

Legg ut en jobb og få tilbud