Murer i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Nesbyen

NORGECONSULT BYGG AS

5.0 (15)

Norge Consult Bygg AS er et profesjonelt selskap som opererer rundt byggesektoren. I de siste 8 årene har vi fullført prosjekter i Oslo og andre deler av Østlandet. Våre ansatte kan utføre alle typer konstruksjons og renoveringsprosjekter. Vi garanterer orden og kvalitetsarbeid på byggeplassen. Vi tilbyr følgende tjenester, og mye mer: -Renovering-Baderom -Ombygging (leilighet, kjøkken, bad, osv..) -Terrasser/Plattinger -Generelt oppussing -Maling -Tregulv -Hus/hytte bygging -Tak arbeid -Flisle...

Se mer
Feb. 2021

Betong til kjellergulv

"Veldig fornøyd med oppussing av en råkjeller. Gjorde alt fra isolering, nytt dekke, vegger, gulv, vinduer, tak og et nytt bad. Bra utført og god kommunikasjon hele veien. Anbefales! Hyggelige folk som er serviceminded."
M
Magnus
Oslo
NORGECONSULT BYGG AS

HALLINGDAL VEDLIKEHOLDS TJENESTE TOMASZ MARIAN WALCZAK

Hallingdal Vedlikeholds Tjeneste: det er små bedrift som utfører - Renovering og vedlikehold av lekeplassutstyr og annet - Oppføring av tilbygg, garasjer, verandaer og terrasser - Oppusning og rehabilitering - Innrednings - monteringsarbeidet - Maletjenster - Restaurering av gamle møbler ( Magisk Tre ) Referanse : Ål Kommune Bjørneparken - Flå

Okt. 2018

Ny takpapp, takrenner og pipebeslag på hytte

"Tomasz la på ny takshingel, takrenner og beslag på hyttetaket vårt, forbedret bæring under hytta, malte hele hytta utvendig og pusset opp ett av soverommene. Hele oppdraget ble gjennomført effektivt, med god kvalitet og til avtalt pris. Han var flin..."Se mer
V
Vibeke
Høvåg
HALLINGDAL VEDLIKEHOLDS TJENESTE TOMASZ MARIAN WALCZAK

HALLINGDAL HÅNDVERKERTJENESTER AS

5.0 (4)

Alt innen tak, vvs, oppussing/renovering og nybygg.Vi tar på oss alle typer jobber. Ingen jobb er for liten.20 års erfaring innen taktekker faget.Du finner oss på FacebookTa gjerne kontakt med Vegar for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Sep. 2018

Reparasjon/ tetting av hyttetak/pipe. Hallingdal

"Et meget positivt inntrykk av dette firmaet.De kom til avtalt tid og gjorde en bra jobb.Kan anbefales på det varmeste."
B
Berit Anita
Nesbyen
HALLINGDAL HÅNDVERKERTJENESTER AS
Siste registrerte jobber

Fliser på bad

3540NESBYEN

Bad på 6.5 m2. Fliser på gulv og vegger.

Sette inn en dusj og wc samt vask i en bod

3540NESBYEN

Vi har ei hytte på Lyseren, Nesbyen. I den isolerte ytterboden på 4,3 kvm ønsker vi å sette inn et dusjkabinett, et toalett og en servant. Vi ønsker videre å legge varmekabler og fliser på gulvet. I dag er det fliser på gulvet, men ikke varmekabler, kun panelovn på veggen. Det står en varmtvannsbereder innerst i boden og det finnes et sluk, men trolig er ikke det dimensjonert til et vanlig toalett. Vi ønsker oss et vegghengt toalett og har plass til et 80 x80 cm dusjkabinett. Vi trenger å åpne opp og sette inn en dør på vegg inntil soverom. Hva vil dette koste?

Rive tak av eternitt, bortkjøring

3540NESBYEN

Trenger hjelp med å demontere/rive takplater av eternitt av en garasje. Mesteparten av platene på høyre side av mønet er ødelagt. I tillegg til dette, ønskes inkludert bortkjøring til godkjent deponi. Jeg eier selv jamax stillas, som kan stilles til rådighet under arbeidet.

Skjære ut dører og vinduer i murkjeller

3540NESBYEN

3 eller 4 vinduer i ca100x100 størrelse. + 3 dører 80x110 Betong 30cm i yttervegg. Noe stein i betongen.

Innsats i peis

3540NESBYEN

Vi ønsker å få satt inn innsats i en gammel peis, ca 20 år gammel av merket Kedddy. Høyde ca 50 cm, bredde ca 72 cm og dybde ca 40 cm. Bredden og høyden snevres inn bakover.

Sette innsats i peis, og rør gjennom pipen

3540NESBYEN

Jeg har fått avvik ved inspeksjon: Beskrivelse: Teglpipe mangler utkraging gjennom etasjeskille. Jeg tror at beste løsning er å sette inn en innsats og nytt rør opp gjennom pipen. Trenger både veiledning på hva jeg kan kjøpe og noen til å gjøre jobben.