Trenger du en murer i Sykkylven?

Trenger du en murer i Sykkylven for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sykkylven konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Sykkylven?

Trenger du en murer i Sykkylven for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Sykkylven konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Sykkylven på Mittanbud

Bytte tak på en liten hytte

6220STRAUMGJERDE

Bytte tak utvendig og isolering av tak innvendig. Samt oppgradere pipe. Hyttene er bare på ca 25 m2. Byggeår ca 1960. Det er stålpanner på taket i dag fra 80-tallet en gang. Originalt under er det shingel. Taket innvendig er revet, og har stått godt ventilert et par år. En planke på ca 50cm som har råteskader, ellers tørt og fint. Pipen er defekt og bør vel rives i steden for renoveres? Taket innvendig luftes og isoleres. Godt mulig det blir et påbygg på sikt. Ønsker faglig råd og tilbud for beste (og rimligste) løsning

Nytt inngangsparti - mur og platting (mur/betong)

6224HUNDEIDVIK

Vi må lage inngangsparti. Det må støypast mur opp mot høydeforskjell i hage. Frå høgde av grunnmur på huset og ned til ca 0.5/1 m. Samt støype platting/gulv.

Støping av slipp og naust

6222IKORNNES

I juni går vi igang med graving for naust. Naustet skal delvis ned i terrenget så veggene må støpes for å tåle jordtrykket. Om dette gjøres med forskaling eller blokker er opp til dere (tilkomst for betong/pumpebil). Grunnflate for naust blir 30-35m2 med vegghøyde på 2,6m, se vedlagte tegninger. Foran naustet støpes en slipp på om lag 3x10m. Vi trenger at støpingen av grunnflate, vegger og slipp blir gjort så snart det er klart for det slik at entreprenør kan etterfylle rundt og få brukt maskinene andre steder.

Reparasjon av veranda

6230SYKKYLVEN

Har en veranda av betong som lekker vann til garasje under. Ønsker å reparere dette til en varig løsning

Sliping av betonggulv

6224HUNDEIDVIK

Søker hjelp til fin puss/sliping av betonggulv på vaskerom,der var gulvbelegg før,men det reiv eg ut,eg skal legge epoxy. Betonggulv er 7,4 kvm Gjerne kom på befaring.

Tette hull i pipe

6230SYKKYLVEN

Tette hull i pipe etter fjerning av peis

Siste evalueringer
Rehabilitering - teglsteinspipe

Raskt, ryddig og effektivt. Og gjennomførte jobb i avtalt periode. Supert!

Sep. 2022
C

Christer om ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

Sykkylven
* Fortsatt ledig: Piperehabilitering

Raskt utført og i he hold til tilbud

Mai 2022
S

Stian om ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

Sykkylven
Flislegging 2 bad + vaskerom

Kan anbefales til Flislegging! Flott arbeid utført i henhold til prisavtale! Kjempe fornøyd!

Des. 2020
J

Joachim om BAKSAI BYGGSERVICE AS

Hundeidvik
Sparkling

Møtte til avtalt tid og utførte jobben på en effektiv måte. Tydelig kunnskap om faget, å kom med tips og råd underveis

April 2020
L

Leif Kjetil om Hagards Bygg

Sykkylven
Pusse Leca-mur og støpe plate

Gedro Byggarbeid har gjort snekkerarbeid, støypt platting og pusset mur. Hyggelige arbeidere, effektivt og bra arbeid til avtalt tid. God service, og vi kommer til å bruke dem igjen.

Aug. 2014
Ø

Øyvind om Gedro Byggarbeid AS

Sykkylven
Pussing av mur

Gedro Byggarbeid utførte jobben bra og eg er fornøgd med sluttresultatet.

Juni 2014
S

Stian om Gedro Byggarbeid AS

Sykkylven