Trenger du en murer i Jevnaker?

Trenger du en murer i Jevnaker for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Jevnaker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Jevnaker?

Trenger du en murer i Jevnaker for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Jevnaker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Jevnaker på Mittanbud

Retting av grunn/plen

3520JEVNAKER

Grunnet skrå tomt er vår plen «stoppet» med belegningsstein. Etter vinteren har denne nå flyttet seg og presser mot naboen gjerde. Ønsker evt vurdering om det er best å grave opp og legge den lenger inn, eller rett og slett mure en lav mur for å holde plenen på plass. Har bilder om ønskelig. Målet er at vår plen ikke presser mot naboen gjerde.

Lage hull i betong gulv til rom under med vifte og opplegg til utekran.

3520JEVNAKER

Hei har 2 jobber liggende ute på mitt anbud. Ønsker en gratis befaring og et prisoverslag på dette? Den ene jobben er lage hull i bilgarasje gulv av betong for å lage ventilasjon til rommet under og rommet under trenger en elektrisk vifte. I tillegg ønsker jeg satt opp en ny utekran.

Elektrisk vifte + lage hull i betonggulv til luftrist

3520JEVNAKER

Ønsker installasjon av en Elektrisk vifte + lage hull i betonggulv til luftrist. Vi har et rom under garasje gulvet i betong. I rommet under garasjen, er det en del fukt og trenger en elektrisk vifte + ventilering i selve garasje gulvet i tillegg så luften har en vei å gå. Ønsker en ca pris overslag på jobben

Montering av nordpeis Praha N-21U

3520JEVNAKER

Montere elementpeis i enebolig, og ta ut hull i teglsteinspipe.

Støping av badromsgulv og flislegging

3520JEVNAKER

Vi pusser opp badet og ser nå etter en sertifisert flisleggere. Vi har fått lagt vannbårne vannrør på gulvet og trenger nå støping, legging av membran og flislegging av fliser 60x60 cm. Det blir dusjnisje med tilhørende helling til sluk. Badet er på 7,3 kvadratmeter.

Støping + membran + flislegging gulv baderom

3520JEVNAKER

Bad: 2,7 x 2,7 meter. Ferdig revet og rørlegger er ferdig med sitt grunnarbeid. Det ligger nye vannrør i gulvet. Trenger membran, flytestøping og flislegging på gulvet. Veggene skal ha plater, det ordner vi selv. Vi har fliser.

Siste evalueringer
Planering av tomt til garasje

Anbefales virkelig..

Aug. 2019
R

Rita om JONNY TUVSJØEN AS

Jevnaker
Skal pusse opp og fliselegge 2 bad

Renovering av 2 bad. Vi er godt fornøyd med total utførelse av jobben, selv om den totale perioden ble meget lang pga forskjellige årsaker. Det var god dialog mellom rørlegger og elektriker og Lukasz og hans mannskap. Vi anbefaler og be om ekstra pris på tetting av dører og øvrige etasjer/rom da det støver mye hvis det bl.a skal pigges opp gulv og bytte varmekabler. Gir gjerne en referanse på tlf 92416764

Jan. 2018
T

Torgeir om FILIPE SNEKKER AS

Jevnaker
Piperehabilitering

Seriøs og skikkelig aktør. God kommunikasjon og oppfølging helt fra første tastetrykk. Skikkelig utført jobb. Utrolig hyggelige og greie folk. Kan absolutt anbefales..

Sep. 2017
A

Are om Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS

Jevnaker
Betongarbeid kjeller 100m2

Meget ryddige, effektive og behjelpelige. Kontaktpersonene var enkle og forholde seg til og gav god hjelp til videre arbeid. Resultatet virker også veldig bra!

Aug. 2016
K

Kjell Ingolf om MG BYGG OG ANLEGG AS

Jevnaker
Flislegging av bad.

Meget fornøyd, kan anbefales!!

Feb. 2016
J

Jan O. om SPARMAX AS

Jevnaker
Gulvavretting av kjellergulv

Ryddig og effektivt! Veldig positivt!

Juni 2015
B

Bjørn-Erik om SPARMAX AS

Jevnaker
Sopputslag i stua over baderom

Flinke,ryddige,presise,hyggelige og til avtalt pris.kjempe fornøyde!

Mars 2015
Ø

Øystein om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Jevnaker
Hjelp til å lage bad

Flinke og raske. Kom til avtalt tid og ble ferdige før vi trodde! Bruker de gjerne igjen.

Nov. 2014
K

Karianne Hanisch om DILERA BYGG JUCYS

Jevnaker
Pusse opp bad/vaskerom

Bedriften har gjort en flott jobb med oppussinga av badene mine. Kunne brukt kortere tid, men det har blitt gjort grundig og veldig bra!

Mars 2014
S

Sølvi om VIGGA BYGG AS

Jevnaker