Murer i Vadsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Siste registrerte jobber

Avretting av kjellergulv

9800VADSØ

17mm i snitt. Ca 50 m². Behov for rask iverksettelse da vi skal i gang med oppbygging av kjeller

Pipe

9800VADSØ

Ønsker hjelp på å sette opp lekapipe i hytte på ca 5 meter. Hytten ligger utenfor Vadsø,Anderby. Ønsker fastpris. Jeg ønsker å får dette arbeidet gjort juni/juli da jeg vil være på hytta.

Renovasjon av mur.

9800VADSØ

Jeg søker en håndtverker som kan pusse ned, mørtle og male grunnmur på enebolig i Vadsø. Ta kontakt for nærmere beskrivelse av jobben.

Doffin - Konkurranse på Sikring av fjellskjæringer og skredpunkt i Troms 2021

9815VADSØ

Oppdraget omfatter sikring av fjellskjæringer og skredsikring av Bløtkakesvingen i Troms 2021, geografisk plassert i Kvæfjord, Karlsøy-, Dyrøy-, Bardu-, Gratangen-, Senja-, Balsfjord-, Lavangen-, Ibestad-, Tjeldsund- og Lyngen Kommune med omegn. Kontrakten er 1-årig, med oppstart Mai 2021. Se vedlagt konkurransegrunnlag og spesifikasjon for mer informasjon

Bytte ringmur og betongsokkel på et hus fra 1953.

9800VADSØ

Den eksisterende muren er laget på sand fra sjøfjæra, så hele muren smuldrer bare man pirker lett på den. Vi ønsker også badstu og våtrom i kjelleren+ stue.

Foring av skorstein

9800VADSØ

Skorsteinen er ca. 5-6 meter høy, med ett ildsted tilkoblet. Trenger innvending rør i skorsteinen, muligens også nytt ovnsrør.