Trenger du en murer på Risør?

Trenger du en murer på Risør for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Risør konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Risør?

Trenger du en murer på Risør for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Risør konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Risør på Mittanbud

Gelender / håndløper til trapp ute

4957RISØR

Vi trenger et gelender til en utendørs trapp vi har i dag og som er laget av betong. Gelenderet må være solid da der blir utsatt for mye snø vinterstid. Det hele bør sannsynligvis festes i betongtrappen. Vi trenger bare gelender på ene siden av trappen. Trappen er helt bein og er omlag 5,5 meter.

Mure trapper/belegningsstein

4950RISØR

Mure: •Trapp 4 trinn, bredde 180 cm med belegningsstein. •Trapp 3 trinn, bredde 150 cm, kun belegningsstein

Enkel oppussing bad murvegger

4950RISØR

Vi ønsker en enkel oppussing av veggene på et bad i fritidshus i Risør. Fliser på gulv og dusj skal beholdes. Resten av vegger har malt leca. Ønsker at de pusses eller bruk av mikrobetong eller lignende. (Toalett) og vask skal byttes. Rommet er ca 11 kvm.

Instalering av vedovn samt sementering av peisvegg

4956RISØR

Trenger en montør til å installere ny vedovn, og å sementere alle 4 sidene på peisveggene slik at det er flate overflater.

Støp av kjellergulv

4956RISØR

Pusser opp en enebolig i Risør. Har pigget ut grunnfjell/store stein fra oppfylling av tomt i en et tidligere uinreda kjellerrom, og skal få nivillert/avretta med Leca fredag 27.10.23. Grunnet fjellformasjonene huset er plassert på må det støpes to ulike høyder i rommet, samt en støttemur (hylle) langt tre av veggene. Det som gjenstår før støping er å få lagt plast for fukttetting, armere, legge varmekabler (kobles senere av elektriker), og forskale osv. Skulle helst hatt dette gjort i forigårs, selvsagt.. Ønsker snarlig prisoverslag/tidspunkt for mulig gjennomføring. Kan stille med det meste av materiell selv, da jeg jobber i samme konsern som Monter. Rommets størrelse er 550x410 cm

Ny vedovn

4956RISØR

En gammel vedovn skal erstattes av ny vedovn. Rør fra ny ovn må tilpasses og ny ovn settes på plass. Litt muring.

Siste evalueringer
nytt rør i gammel pipe

Har fått jobben gjort av ett annet firma

Sep. 2022
O

Odd Karsten om FEIERMESTER FRANK BERTELSEN AS

Risør
Rep/utskifting av røykluke+pipefeiing

Jobben som Feiermester Frank Bertelsen A/S utførte var med god kvalitet og til en god pris. Kom presis og anbefales til andre. Kommer til å bruke han igjen

Feb. 2021
N

Nikolai om FEIERMESTER FRANK BERTELSEN AS

Oslo
Flislegge et basseng

Veldig glad for at jeg fikk kontakt med Tomas, sjef for Agder Totalbygg. Han og hans medarbeidere var dyktige håndtverkere, og de gjennomførte jobben til vår fulle tilfredshet. Et forarbeid til flislegging jeg ikke har sett maken til tidligere. Da vi samtidig fikk en taklekasje, snudde de seg rundt og gikk løs på jobben omgående. Kan anbefale Agder Totalbygg på det sterkeste om det er flislegging , maling eller snekkerarbeider.

Jan. 2020
J

Jørn om AGDER TOTALBYGG AS

Porsgrunn