Trenger du en murer i Kvinesdal?

Trenger du en murer i Kvinesdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Kvinesdal?

Trenger du en murer i Kvinesdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Kvinesdal på Mittanbud

bygge slott i kvinesdal,et lite et

4490KVINESDAL

trenger bare og få beskjed om hva som trengs av materiale.og hjelp til å finne en plass det går ann å sette opp noe såmt

Utføring av grunnarbeid for ny bolig ikludert betong fundament og ansvarlig søker..

4484ØYESTRANDA

Arbeidet innebærer graving og utkjøring av masser på en ny tomt som viser på situasjonsplan og snitt tegninger. arealet som skal graves er den som vist for boligen, garasje samt arealer på sør og øst sider, på nordside skal det graves med 3m fra husvegg. Det forventes utarbeidelse av nordvestlig arealet for den hagestue på nivå av andre etasje. Det skal tilleggrettes til overvann, drensvann avløpledning og hoved strømmledning samt alle nødvendige arbeid som kreves av lov og forskrifter. Det er notert at det ikke ønskes noe forstøttningsmurer. Prosjektering og utføring av fundament både for bolig og garasje og de to hagestuer. Asfaltering av utarbeidet arealer rundt bolig inkludert garasje. Arbeidet utføres på Gnr./Bnr. 113/317 Kvinesdal Kommune. For mer informasjon eller noen spørsmål ta kontakt. Blå farge skal legges asfaltering

Muring med natrustein

4485FEDA

Lengden på muren er ca 30mtr og høyden varierer fra 0,50 til 2 mtr. Det kan brukes naturstein, men helst ikke bygge ut for mye.

Renovere pipe

4480KVINESDAL

Har hatt pipebrann og derfor fyringsforbud. Må få rør i pipa og godkjent igjen så vi kan fyre.

Jekking av hytte

4473KVINLOG

Eldre hytte på Krågeland har behov for avretting etter sig. Nye fundament er støpt, og materialer ligger klar. Ønsker noen som påtar seg jobben med å jekke og avrette hytta, helst før vinteren setter inn for fullt! Hytta er uten vann, men har strøm.

* Fortsatt ledig: Opprydding/fjerne asbest innvendig i låve med betongdekke. Areal ca 120m2

4480KVINESDAL

Det er skiftet takplater med asbest på låve og det er kommet noe asbestfibre på en del av låven som er ca 120m2. Det er flere gamle traktorer som delvis er rengjort men det gjenstår vedlag og diverse gamle materialer m.m. som enten må rengjøres for mulige asbest eller brennes ca 100 meter fra låven. Tenker i utgangspunktet at omfanget av jobben kan gjennomføres av en mann på ca tre dager.

Siste evalueringer
rør i pipe

Varme og Miljø installerte rør i pipa den 22.01.2021 , med en gang de hadde fått delene tilsendt fra leverandøren. Jobben ble gjort på en meget tilfredsstillende måte tross snøvær og litt vanskelig arbeids forhold. Nå virker ovnen på en helt annen måte enn den gjorde. Jobben kunne ikke gjøres bedre.

Jan. 2021
G

Gunnar om VARME & MILJØ AS

Kvinesdal
Bygging av 25m2 tilbygg til eksiterende garage

Jeg valgte Alex Bygg AS til å bygge et tilbygg til eksisterende garasje. Hyggelige, arbeidsomme og ryddige folk. Jeg er godt fornøyd med resultatet.

Jan. 2017
M

Marit om ALEX BYGG AS

Kvinesdal
snekre vegger og skifte av dører/vinduer

Det er vel den raskeste vente tid jeg har vert med på noen gang, han tok jobben på sparket og ble ferdig på to dager og nå sitter jeg her og nyter noe jeg trodde skulle ta lang tid :) sånne håndverkere vil vi ha :) vet hvem jeg skal ringe neste gang ja :)

Sep. 2012
J

Jarle om ARVE UDSTUEN HÅNDVERKSTJENESTER