Trenger du en murer i Time?

Trenger du en murer i Time for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Time konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Time?

Trenger du en murer i Time for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Time konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Time på Mittanbud

Sliping av betonggulv

4340BRYNE

Sliping av betonggulv i garasje for legging av epoxy 50 kvm

Murerarbeid

4355KVERNALAND

Ønsker tilbud fra murer på å gjøre murpuss av vindu i kjeller som er tettet, samt fjerne kanten som står i veien. Se bilde.

Pussing av grunnmur

4355KVERNALAND

Hei Jeg ønsker hjelp til å pusse grunnmur på huset. Mål er : L = 10 meter H= 2,5 meter Det er 3 vinduer med mål 1,1 m x 1.2 m. Disse vinduene er innfelt ca 10 cm i grunnmuren

Betongsaging

4340BRYNE

Betongsaging av dør: Størrelse: 2meter høyde og 90cm bredde Betongtykkelse 20cm Ønsker pris

Rive enebolig og klargjøre for ny

4355KVERNALAND

Hei, Jeg og samboer jobber med å få kjøpt skiferbakken 6, 4355 kvernaland. I den forbindelse så er vi på jakt etter en entreprenør til å rive nåværende bolig, planere tomt, og støpe grunnmur for ny bolig på grunnflate ca 100m2 om dere utfører dette. Om ønskelig så kunne vi fått til en befaring av tomten. Mvh Ruben

Vindu kjeller - betongsaging, montering, støping lysgrav, fjerne masse etc.

4345BRYNE

Ønsker tilbud på følgende: - Utgraving for lysgrav, singel inni lysgrav. - Bortkjøringg av overskudsmasse, jord legges til side. - Betongsaging 20cm mur for 3 vinduer 120x120cm. - Levering og montering av 3stk pvc vindu 120x120cm, festes med kiler og skummes. Støping av lysgrav 100cm ut fra vegg, 700cm lengde 50cm høyde. Mulighet for å utvide jobben til å ta drensen på aktuell hus-side.

Siste evalueringer
Nytt beslag pipe

Pålitelig og effektiv, god kommunikasjon og hyggelig pris på arbeidet.

Sep. 2022
M

Monica Elisabeth om RH BLIKK AS

Lye
Legge beleggningsstein i gårdsrom og carport ca 100 m2

Flott arbeid til avtalt pris. Ble litt forsiket som nok skyldes noen dager med mye regn

Aug. 2022
S

Sigbjørn om VM INVEST AS

Bryne
Fliser mellom overskap og kjøkkenbenk

Utrolig bra kvalitet på arbeidet. Bra folk. God kommunikasjon underveis.

Juli 2022
O

Ole Christian om COSTA SERVICES AS

ÅLGÅRD
Støpe ny mur

Brukte Lilleøre til fjerning av mur og oppsett av ny. Han kom med gode forslag til løsninger og gjennomførte med god kvalitet til avtalt tid og pris. Anbefales på sterkeste og vil benyttes igjen ved behov for anleggsarbeid!

Juni 2022
L

Leiv Arild om LILLEØRE ANLEGG AS

Kvernaland
Kubbemur, og belegningsstein. Oppgradere uteområde

Holdt alle avtaler. Hadde god kommunikasjon og gode løsninger. Veldig fornøyd ned resultatet og anbefaler I Treet trygt videre til andre.

Mai 2022
M

Marte Hagerup om I Treet Bartlomiej Kierpiec

Bryne
Legge belegningsstein

Belegningsstein i innkjørselen: Godt fornøyd med profesjonelt gjennomført prosjekt og flott resultat. Her var det flere kumlokk, andre tilpasninger og høydeforskjell i terreng. Hyggelig befaring, presis tilbud etter kort tid og gode svar på spørsmål. Underveis var det god og presis kommunikasjon, også forbedringsforslag. Prosjektet ble gjennomført på tid av dyktige og hyggelige fagfolk. Området ble sperret av og merket godt før det ble helg. Mottatt faktura har spesifiserte poster og er ihht tilbud. Bruker gjerne Sola Hage og Anlegg ved neste anledning.

Nov. 2021
H

Hildrun om SOLA HAGE OG ANLEGG AS

Kvernaland
Belegningsstein og asfaltering av gårdsplass

Meget dyktige fagpersoner som utførte en god jobb til avtalt tid og pris. God kommunikasjon fra start til slutt. Kan absolutt anbefale Gjæren uteområde.

Okt. 2021
M

Marit Sofie om JÆREN UTEOMRÅDE AS

Undheim
Muring

Jobben ble utført effektivt og proff. Og resultatet er vi meget godt fornøyd med. Kan anbefale Lilleøre Anlegg as på det varmeste.

Aug. 2021
I

Irmelin om LILLEØRE ANLEGG AS

Lye
Murerarbeid

Veldig fornøyd med jobben.

Mai 2021
I

Ingrid Solberg om MURATOR MUR & FLIS AS

Bryne
Bygge Bod

Fantastisk hyggelig og profesjonell kar. Var rask og effektiv og møtte til avtalte tider. Kom også med forslag til forbedringer og alternativer i planleggingsprosessen, og pris ble som avtalt på forhånd. Veldig fornøyd 👍👍

April 2021
K

Kristian Lorentzen om HELLVIK MASKIN AS

Bryne
Ligge fliser på et lite vegg på kjøkkenet- «backsplash»

Jeg er veldig fornøyde med fliser på kjøkken. Jeg og er veldig fornøyd med pris og profesjonalitet. Jeg anbefale de! Takk!

April 2021
A

Antoinette om COSTA SERVICES AS

Bryne
Montere Tenderflame peis på veggen

Raske og presise. Hyggelige og med god kommunikasjon om jobben jeg ville gjort. Bra pris. Ryddige.

Jan. 2021
B

Britt om THOMASSEN-MASKIN AS

Bryne