Trenger du en murer på Gjøvik?

Trenger du en murer på Gjøvik for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Gjøvik?

Trenger du en murer på Gjøvik for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Gjøvik på Mittanbud

Støttemur 32,5m med innfesting gjerdestolper (høyde 30-40cm)

2815GJØVIK

Jeg ønsker utbedret eksisterende mur, forhøyet og bredere hvis nødvendig for å kunne rehabilitere eksisterende mur. Som en del av jobben ønsker vi innfesting gjerdestolper for nettinggjerde. Ønsker prisestimat på dette. Alternativ jobb er å pigge og fjerne gammel mur, samt mure ny mur med innfesting gjerdestolper. Anslagsvis 30-40 cm høy. I begge alternativer er total lengde mur 32,5 meter. Ønkser prisoverslag/befaring og gjennomføring så snart som mulig.

Fjerne gammel forstøtningsmuren, og sette opp ny

2819GJØVIK

Har en gammel mur som har rast ut, og må fjernes, samt grave og forskale til ny mur. Murens lenge er ca 15m, høyde 1,2,>1,7 høy. Samt fjerne ca 10m med hekk og planere til en skråning.

Fjerne innebygd peisinnsats og sette opp på nytt

2816GJØVIK

Vi har ikke fått godtkjent vår peisinnsats som er bygget inn. Den trenger derfor å rives og settes opp igjen. Den er bygget opp av brannplater fra utland med en type gipsplate utenpå.

Rehab Leca grunnmur med opp plukking og ned legging av belegningsstein.

2816GJØVIK

Leca grunnmur som fiberpuss har løsnet/ flasset av over terreng. Belegningsstein må plukkes opp og leggessand og grus må fjernes før arbeid kan påbegynnes. Gammel puss må fjernes på leca(fiberpuss). Vortepapp må skjøtes på og grunnmurslist må monteres før pussing med egnet puss. Ønsker også å få lagt ned igjen belegningsstein. Kom gjerne på befaring.

Pipehatt

2827HUNNDALEN

Ny pipehatt til huset vårt i Kalkvegen 150. Vi har lekkasje rundt pipen av den gamle, som visstnok har hull i seg.

Ventilasjon montering/Hull boring

2817GJØVIK

Vi vil gjerne montere mini ventilasjon (Mitsubishi VL100) til kjellerstua og å bytte gammal ventil til feks Silent Eco 100 med Timer/Fuktsensor i vaskerommet... Fikk tilbud fra elektriker som kan lage stikkontakter med trenger murer som kan bore hull og sette den ventilasjon på plass (ikke noe rør der) og montere viften med kalderasspjeld osv.... Hvis murer er på plass, kan diskutere også ekstra hull i garasje ....

Siste evalueringer
Pusse ca 40 m2 Jackon-mur (garasje), snarest

Supert utført pussing av Jackon-mur på garasje. Anbefales!

Okt. 2022
E

Eva om PATRYK TØMRER AS

Biri
Renovering av bad og ny romløsning

Murmester Stian Svartbekk møtte på befaring sammen med rørlegger, elektriker og tømrer ifbm mitt behov for renovering av bad og barnerom. Vi diskuterte løsninger, de kom med innspill og forslag. 3 dager senere fikk jeg samlet tilbud fra alle fire. Arbeidet startet presis når det skulle, kostnadene ble akkurat som avtalt, småendringer underveis ble drøftet med meg, arbeidet ble avsluttet presis når det skulle, et par utestående ting ble umiddelbart utbedret etter at jeg meldte fra, kvaliteten på arbeidet var meget bra og jeg var storfornøyd med resultatet. Prosessen har vært bunnsolid og ryddig fra start til slutt og jeg kan trygt anbefale murmester Stian Svartbekk og hans samarbeidspartnere.

Sep. 2022
H

Håvard om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Pussing av pipe/ brannmur

Raskt utført arbeid til en bra pris!

Sep. 2022
S

Steffen om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Flislegging av garasjegulv

Ryddig kommunikasjon, rask utførelse. Anbefales!

Sep. 2022
A

Audun om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Flislegge bad flis-på-flis

La nye fliser på hele badet, oppå gamle. Ekstremt fornøyd med godt arbeid, de er veldig nøye med å få pene kanter, kapp og mønster riktig i flisene. Alt er perfekt symmetrisk og de har virkelig lidenskap for faget for å få det pent. Hyggelige og omgjengelige menn som er lett å kommunisere med. Kommer ikke til å bruke andre firma ved flislegging enn disse så kan virkelig anbefales! Helmaks!

Sep. 2022
L

Line Strifeldt om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Avrette gulv 20 kvm + pusse mur ca 4 meter

Kan trygt anbefale videre!

Sep. 2022
L

Lise om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Gulvavretting

Kan trygt anbefale denne bedriften til andre som trenger å få utført murarbeider!

Sep. 2022
U

UNKNOWN om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Flislegging

Meget godt og kjapt utført. God kommunikasjon før, under og etter utført arbeid. Imøtekommende og hyggelige håndverkere. Skulle gjerne gitt en ekstra stjerne

Sep. 2022
A

Angelique om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Pussing av mur - utvendig

Jobben ble utført som veldig bra. Rett før avtalt oppstart måtte jeg skyve på datoen pga leveringstid på noen vinduer. Dette taklet Stian fantastisk og kom med en gang jeg var klar. Jobben ble gjort ila et par dager. De ryddet veldig godt etter seg også. Murmester Stian Svartbekk kan helt klart anbefales til andre 👍😊

Sep. 2022
T

Tom Albert om Murmester Stian Svartbekk AS

Stokke
Flislegging av et lite bad

Supert resultat. Veldig fornøyd 👍

Sep. 2022
H

Hege om Murmester Stian Svartbekk AS

Gjøvik
Legging av brostein i gårdsplass

Utrolig bra jobb. Hyggelige folk. Meget godt fornøyd til en hyggelig pris. Anbefales.

Aug. 2022
K

Kato om Lka Graving og Vaktmester AS

Gjøvik
Støpe gulv, membran og flislegging bad

Godt fornøyd med arbeidet. Jobben ble raskt utført til avtalt pris. Veldig god arbeidsmoral.

Juli 2022
M

Marius om Ame Flis og Mur Service Cristea

Gjøvik