Murer i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Balsfjord

KENT OMMEDAL AS

4.8 (5)

vi har lang kompetanse på betongkonstruksjoner , og utfører graving av tomter, drenering med mye mer. Garasjer og andre bygg. vi har mange års erfaring innenfor betongkonstruksjoner og grunnarbeid , med mye mer. alt fra store og små konstruksjoner . Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta kontakt med oss. har bred kompetanse så kan hjelpe med ganske mye.

Okt. 2023

Støping av støttemur

"Kjempe flott kvalitet på arbeid, kommunikasjon, pålitelighet, effektivitet, prisen bra, ryddighet og profesjonalitet gjennomført. Denne karen anbefales på det sterkeste."
A
Arild
Mortenhals
KENT OMMEDAL AS

BYGG OG RENOVERING PIOTR SZULC

Okt. 2012

Renovering av eldre hus

"Jevnt over godt fornøyd."
J
Jeanette
Siste registrerte jobber

Støping av støttemur

9056MORTENHALS

Grunnmur er begynt å sige innover og trenger en støttemur

Flislegging

9050STORSTEINNES

Flislegging og avretting på 15kvm bad. Gulv og vegger

Legge 64 m2 belegningsstein

9050STORSTEINNES

Ønsker å få lagt ut 64 m2 belegningsstein på ferdig preparert underlag. Oppdragsgiver står for innkjøp av stein og fugesand. Steintype: BEL.STEIN HERREGÅRD 1/1 GRÅMIX 6CM 20X13,5X6 CM 10,70 M2/1443 KG PALL Legges med fugesand, 6 sekker a 25 kg. 6 paller, totalt 2376 stein. Steinen plasseres på paller ved leggested. Leggested befinner seg på enden av et jorde, ca 120 meter fra gårdsplass. Det er ikke mulig å kjøre fram med bil (med mindre høsten blir svært tørr). Underlaget er kompakt jordfylling avrettet med 10 cm veigrus som er kompaktert med gravemaskin. Regner derfor med sig og setninger i grunnen og det er ok og oppdragsgivers ansvar. Steinene legges for å gi gjørmefri foringplass til dyr og perfekt overflate over tid er ikke avgjørende. Ta gjerne kontakt for spm eller for å diskutere foreslått løsning. Er åpen for å justere oppdraget etter anbefaling. Vedlagte bilder viser ankomst til leggested over jorde og selve leggestedet.

Betongsaging

9042LAKSVATN

Trenger å få betongsagd til 1 stk ytterdør (til venstre for eksisterende ytterdør) og 2 stk soveromsvindu (husmor-vindu størrelse).

Fliser i garasje

9040NORDKJOSBOTN

Har en garasje på 50m2 som skal flislegges. Flisene har jeg kjøpt inn fra megaflis. Har lyst på epoxy fug. Gulvet er støpt i 21 og er ok, mulig det er en liten kul som må pusses ned

Støpe såle til hytte

9055MEISTERVIK

Støpe såle til hytte, ca. 7,5 x 7,5 mtr. Ferdig opparbeidet tomt med vann og avløp. Ligger i Balsfjord Fugltindveien 8, Meistervik.