Trenger du en murer på Lillehammer?

Trenger du en murer på Lillehammer for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Lillehammer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Lillehammer?

Trenger du en murer på Lillehammer for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Lillehammer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Lillehammer på Mittanbud

Støttemur 6m x 2,5m og 5,5m x 2,5m - Ferdig kalkulert og gravd ut

2614LILLEHAMMER

Hei, Jeg ønsker tilbud på forskaling og ferdig utført støttemur i dimensjon som er kalkulert i vedlagt pdf dokument. Dimensjoner Ene støttemur på 6m bredde og 2,5m høyde. Denne vil kunne festes i eksiterende grunnmur på huset. En støttemur på 5,5m bredde og 2,5m høyde Plassen blir ferdig gravet ut av gravemaskin.

Garasje inkludert fundament

2618LILLEHAMMER

Ønsker å få en ide på hva det vil koste å få en garasje med carport 620X780 (48,4 KVM) inkludert fundament og alt arbeid.

Bytte av flis på gulv i dusjsone

2611LILLEHAMMER

På grunn av noen små sprekker i fuger og bom (dårlig heft) under noen fliser, ønsker vi å få fjernet dagens fliser og lagt nye. Badet er bare 6 år gammelt. Det er brukt smøremebran på gulv. Areal: ca. 2,5 m2 Fall mot slukrenne. Ønsker komplett pris på jobben.

Fikse uthus - vindskier, takrenner mm

2608LILLEHAMMER

Uthuset mitt trenger nye vindskier, takrenner få fikset grunnmur og diverse snekkerfiksing. Dersom det er mulig å rette opp. Kan du også gjerne gjøre det. Se bilder. Gi også evt. pris på å male det.

Støpe fall, legge membran og flislegge

2618LILLEHAMMER

Trenger å legge nytt fall på badet da jeg skal oppgradere dusj. I tillegg til dette skal det legges membran på bakken og litt opp på veggene, da det skal en flisbord litt opp på veggen. Dette fordi det skal baderomsplater på veggene. Badet er 4kvm

Ny vedovn

2611LILLEHAMMER

Vi har en liten leilighet i Vassfaret 8 i Oslo hvor det i dag står en relativt stor åpen peis med integrert parafinfyring. Vi ser for oss å rive denne og erstatte med en ordinær vedovn/peis. Ønsker tilbud på denne jobben som bør utføres i uke 27 mellom 1. og 5.juli, helst i begynnelsen av uka. Mvh Jørn

Siste evalueringer
Skifte av fliser på kjøkkengulv.

Han var tydelig og ga relevante opplysninger om hvordan jobben skulle gjøres. Han gjorde det han skulle gjøre, og han var effektiv. I tillegg var han en usedvanlig sympatisk og hyggelig mann. Svein

Nov. 2022
S

Svein om Bygghjelpen Yildam

Lillehammer
Montere og sette opp kjøkken, legge gulv og rive/montere peisovn.

Han kom til avtalt tid, og selv om jobben ikke ble helt som han ble forespeilet gjennomførte han med glans. Første del var å rive en gammel stor murpeis. Deretter måtte han vente ca 3 måneder pga oppussing av huset før han kom tilbake og innstallerte ny peisovn. God kommunikasjon og god pris, veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort.

Sep. 2022
G

Gro om PARIS TZORTZIS

Lillehammer
Støping av betongsåle

Møtte til avtalt tid. Trivelige

Sep. 2022
E

Elin om Murmester Stian Svartbekk AS

Hamar
Pusse 5kvm mur ute

Murmester Stian Svartbekk var en meget bra håndverkererfaring for oss. Må innrømme vi har blitt litt skuffa av andre, gang på gang, på en eller annen måte. Denne jobben var å pusse 5 kvm mur ute med KC-puss, på vernet hus. Målet var å benytte metoder som ble brukt på byggetidspunktet. Liten jobb, men her var ALT på stell. Står selvfølgelig i mesterregisteret. Kvalitet, pris, orden, formaliteter, kommunikasjon, effektivitet etc. Ringer han neste gang. Takker så mye!

Sep. 2022
M

Marius om Murmester Stian Svartbekk AS

Lillehammer
Legging av fliser på gulv i 2 bad

Har lagt fliser på to bad. Er svært fornøyd med gjennomføring av oppdraget! God kommunikasjon, alt ble gjennomført som avtalt, pent resultat med god kvalitet. Har mye erfaring og god kompetanse. Effektiv jobbing og konkurransedyktig på pris. Vil bruke samme flislegger neste gang!

Sep. 2022
Ø

Øyvind om Murmester Stian Svartbekk AS

Lillehammer
Flislegging av baderomsgulv

Byttet fliser på baderomsgulv. Meget god kommunikasjon underveis, og serviceinnstilte folk. Anbefales!

Aug. 2022
A

August om PATRYK TØMRER AS

Lillehammer
Legging av flis i utvendig betongtrapp

Veldig ryddig og pålitelige. Leverer som avtalt + litt til! Pent utført arbeid og god service. Konkurransedyktige på pris sammelignet med de andre tilbudene jeg mottok. Jeg kan sterkt anbefale Patryk Tømrer AS.

Aug. 2022
B

Bjørner om PATRYK TØMRER AS

Lillehammer
Flislegging av 4 våtrom

AME Flis og Mur Service har bistått oss med et hasteoppdrag og gjennomført med 100% profesjonalitet. Svært bra kvalitet på arbeidet og god kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2022
P

Per Øyvind om Ame Flis og Mur Service Cristea

Fagernes
Steinlegging av gårdsplass

Raske og effektive. Vet ikke noe om kvaliteten på jobben før det har gått noen år.

Juli 2022
M

Morten om INNLANDET LANDSKAPSUTFORMING AS

Lillehammer
Renovere eller lage nytt inngangsparti

Flinke, ryddige og trivelige folk. Godt utført arbeid til avtalt pris. Erfarte underveis at kontrakten burde vært mer tydelig og spesifisert da vi hadde litt ulik oppfatning av sluttprodukt, men vi har ikke klaget og alt i alt er vi veldig fornøyde. Kan varmt anbefales videre.

Juni 2022
K

Kjersti om SNEKKERLAGET AS

Fåberg
* Fortsatt ledig: Renovering av 2-trinns murtrapp ved inngangsparti

Godt fornøyd med koordineringen og arbeidet som ble utført.

Mars 2022
T

Thor Arne om BRAVIDA NORGE AS Avd. Lillehammer

Lillehammer
Piperehabilitering

Ryddig, effektiv, realistisk priser. Anbefales på det sterkeste.

Jan. 2022
U

UNKNOWN om ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

Lillehammer