Trenger du en murer i Alta?

Trenger du en murer i Alta for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Alta konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Alta?

Trenger du en murer i Alta for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Alta konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Alta på Mittanbud

Graving av fall for bortledning av vann, samt støpe grunnmur rundt adkomstluken til krypkjeller.

9512ALTA

Etablering av fall, graving og planering ved adkomstluke til krypkjeller Graving etablering av fall, bortledning av vann fra nedløp og venitilasjonsrinster mot sør og vest siden av huset. Støping av grunnmur 3 vegger av armert betong rundt adkokmstluke til krypekjeller. Legge plast på grunn under krypkjeller

Tilbygg garasje

9538ALTA

Bygge garasje på 70 m2, med grunnmur , nøkkelferdig . Garasjen er fast i huset

Diverse snekkerarbeider innendørs

9518ALTA

Ønsker en snekker som kan ta arbeider med oppussing av soverom mm. Inkluderer avretting av betonggulv, listing, slå veggplater mm. Har 2 soverom som skal pusses opp og et stuegulv som må avrettes.

Legge kjøkkenfliser over benk

9512ALTA

Har kjøpt inn fliser på nett som er tiltenkt over kjøkkenbenk å trenger en fagmann til dette for en billigst mulig pris. Har bare kjøpt inn flisene

Flis bad

9514ALTA

bytte 2 sprukne gulvfliser på bad, eventuelt lage ny dusjnisje med mosaik. (80x80cm)

Drenering rundt hus

9540TALVIK

Hei! Ønsker pris på drenering og isolering av grunnmur. Kjeller er cirka 2,2m høy innvendig. Huset er 16,4m x 8,4m. Det er en terrasse på ene kortsiden. Stolpene er 2,5m fra veggen. Terrassen er cirka 3m over bakkeplan. Det er to takutstikk på ene langsiden. Det er 2,5m fra veggen på disse også.

Siste evalueringer
Støpe opp rørstuss i pipe til vedovn

Bra levert til avtalt tid og pris.

Nov. 2019
S

Stian om HAMMARI AS

Alta
Pussing av mur på enebolig/kjellernedgang

Pent arbeid, ryddige og effektive håndverkere.

Aug. 2016
A

Anita om BYGG OG DESIGN AS

Alta
Legge nytt betonggulv i kjellerbod

Jeg fikk bare ett anbud, så det er litt vanskelig å vurdere prisen. Bedriften gjorde en god jobb og det var lett å samarbeide med og å gjøre avtaler med lederen (som også utførte arbeidet). Arbeidet ble også utført etter planen. Et minus var at det under legging av nytt gulv (av avrettingsmasse) kom for mye betongstøv inn i tilstøtende rom. Blandingen av betongen foregikk inne, og dørene til tilstøtende rom burde vært forseglet.

Mars 2015
J

Jostein om JBL BYGG OG MULTISERVICE AS

Tufjord