Murer i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer i Skiptvet

Murmester Svend/flemming Kristiansen AS

Nov. 2023

Nytt røykrør pipe

"Strålende gjennomført, fagmessig dyktig, ryddig og god kommunikasjon! Rask og god respons. Punktlig. Meget godt fornøyd👍🏻"
M
Morten
Svinndal

OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

4.7 (139)

Olsen Blikk & Montasje AS er et selskap som er lokalisert i Viken, vi tar på oss alt fra små til store prosjekter innenfor tak og fasadeVi har også en Bygg og uteområde avdeling, hvor vi tar på oss alt fra bygningsmessige arbeider og utvendige grave arbeider. Med Lang Erfaring kan vi tilby våre kunder høy Kvalitet på det vi levererKvalitet er når kunder kommer i retur, ikke varen!

Feb. 2023

tak/pipe

"Veldig fornøyd med utførelsen. Befaring på kort varsel, presis og kvalitet arbeid! Anbefaler gjerne!"
S
Stanislava
Skiptvet
OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

Krims Tran

Sep. 2022

Rive og bygge nytt inngangsparti på liten hytte.

"Arbeidet er bra utført og innenfor tidsfristen vi var enige om. Kommunikasjonen mellom oss var bra og prisen rimelig. Jeg kan gjerne anbefale andre å bruke firmaet. Gerd E. Berge"
G
Gerd
Skiptvet

SAXVIK PEIS OG PIPE AS

4.7 (55)

Vi monterer og selger peiser, vedovner og stålpiper, bygger peiser etter ønske. Utfører alt innen rehabilitering av skorstein samt prosjektering ved montering av stålpiper. Vi står også for søknader og dokumentasjon til kommunen. Våre montører er Jan Tore Lorentzen og Jonathan Saxvik Lorentzen. Jan Tore er utdannet feiersvenn. Han har ca. 35 års erfaring som brannkonstabel/mester og er faglig dyktig. Jonathan er utdannet feiersvenn, er utrolig løsningsorientert og faglig dyktig. Han ser løsnin...

Se mer
Okt. 2021

Skorsteinsarbeid

"Hyggligt folk och allt blev gjort som avtalt"
R
Robin Mikael
Oslo
SAXVIK PEIS OG PIPE AS

LORENTZEN PEIS OG PIPE

Vi utfører alt innen peis, stålpipe og rehabilitering av gamle skorsteiner. Puss av mur, renovering og mikrosement. Salg av vedovn, stålpiper og peisinnsatser. Vi er ett familie foretak som har holdt på i 22 år hvor 3 stk. er utdannede feiere og en mester. Ta kontakt med oss så avtaler vi gjerne en uforpliktende befaring og ser på oppdraget.

Juli 2022

Ny peis

"Effektive, raske, nøyaktige og hyggelige. Anbefales!"
K
Karoline
LORENTZEN PEIS OG PIPE

GULVBETONG AS

Avdeling Gulvbetong AS avsluttes , Trondheim er hovedavdeling . Der kan dere ringe Arnfinn Langen. 95839630Nytt foretak som overtar kundekrets i østlandet er Håndverkeren Langen Tom Langen som har drevet avdelingen i østlandet siste 3 årene..Oppdrag som skal utføres i østlandet , ta kontakt med Tom 48455859Eksempel på jobber vi utfører er:-industrigulv / betong gulv med krav om høy standard og kvalitet.-Garasje og bolig gulv, gulvstøping-fundamentering av bygg, haller etc?-Forskaling av trapper ...

Se mer
Mars 2019

Støpe fundament til garasje på 9x7,5m

"Bra utført etter tegning. Proffe og punktlige."
R
Runar Nicolaysen
Skiptvet
GULVBETONG AS

LØKKEBERG RØRLEGGERSERVICE A/S

4.8 (42)

Vi er en liten famile bedrift med far og sønn som jobber i dette firmaet. Vi gjør stort sett alt innen rørlegger yrket. Er det en jobb dere lurer på om vi kan utføreer det bare å ta kontakt. Alle jobber er av interesse.Håper dere tar kontakt mvh. Jan og Raymond

Okt. 2016

Røropplegg / tilkobling bad og kjøkken + gulvlegging (lite bad)

"Full pott."
J
Jon-Leo Koch
Askim
LØKKEBERG RØRLEGGERSERVICE A/S

CHRIST VAN DER STRAETEN

5.0 (6)

flislegger med over 10 års erfaring. spesialisert i baderom. Har våtromssertifikat. Ingen forskudsbetaling,fakturerer når jobben er ferdig gjort.

April 2016

Flislegging på gulv og kanksje noe mer - av bad - ca 3,5 m2

"Han gjorde en god jobb. Akkurat slik vi ville ha det. Han var og veldig behjelpelig med våre spørsmål og ga tips underveis slik at vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Raskt ble jobben gjort også. Vi er veldig godt fornøyd med jobben, og prisen ble ..."Se mer
M
Morten
Skiptvet

TEKNISK ENTREPRENØR AS

- Riving & Sanering- Demontering og montering av alle typer tekniske anlegg- Ditt problem - vår utfordring!Vi utfører i kategoriene: - Prosjektledelse - Varmeanlegg - Kjøling - Ventilasjon - Sanitæranlegg - Elektro - Heiser - alle typer - Hydrauliske anlegg - Betongsaging og kjerneboring - Drift av rigg og riggområder - Graving/rydding av alle typer anleggsmaskiner - Kapping av trær - Rydding av tak - Transport av alle typer masser - Utsetting av containere for alle typer fraksjoner - Anleggsryd...

Se mer
Sep. 2011

Fjerning av oljekjeler og sannering av tanker

"Stilte opp på kort tid, gjorde jobben ryddig og effektivt. Skal bruke de videre også"
T
Truls-Martin
Skiptvet
TEKNISK ENTREPRENØR AS
Siste registrerte jobber

Støpe/ pusse ringmur og plate for garasje, ca. 73m2

1816SKIPTVET

Har kjøpt Jackon garasjeelemnter, isopor 100mm og armering. B= 6,8 meter L= 10 meter Garasjeport 4 meter, mulig det blir 2 porter på 3 meter Vann og avløp for vann i hjørne. Ønsker derfor to priser og når det kan gjøres. 1. Alternativ 1., pris for støping av ringmur og plate, ca. 73m2. Vurderer Epoxy på platen, pusses deretter. 2. Alternativ 2., pris på støping av bare platen, ca. 73m2 Lett å komme til, også for betongbil Jeg er amatør på dette med betong og støping :) Tar hjerne imot forslag til løsninger :)

Nytt røykrør pipe

1816SKIPTVET

Trenger å få blendet et gammelt hull og lage et nytt. Skal bytte ildsted

Få laget en pipehatt

1816SKIPTVET

Ønsker og få laget en pipehatt til pipa mi, evnt montering

Anskaffe og montere pipehatt

1816SKIPTVET

Jeg trenger hjelp til å anskaffe og montere en form for hette til pipe for å beskytte mot regn. Boligen er en 1 etasjes rekkehusleilighet bygget i 2001. Personen som monterte peisovnen sa det var en standard Leca elementpipe. Det er rundt innerør på 20 cm. I stua er størrelsen på pipa 48x48 cm. På taket er pipa dekket av beslag, ser også ut som det er montert toppbeslag. Siden pipa ikke tidligere har vært benyttet er åpningen tildekket med noe som ligner takpapp, festet i fire punkter.

Pipe rehabilitering

1816SKIPTVET

Rehabilitering av pipe etter avvik fra feier. Rør har sprekker flere steder i følge rapport. Peis i Kjeller, 1 og 2 etasje. Hust er totalt med kjeller, 1 og 4 etasje og loft. Pipen har 3 ildsteder tilkoblet. 1 fast murte peise og 2 fritt stående peiser.

Ferdigstille bad

1816SKIPTVET

Trenger en som kan rette opp membranplater og flislegge. Ser ut til at det er litt mer dybde helt nederst så litexplatene har ikke blitt helt rette.