Trenger du en murer i Gol?

Trenger du en murer i Gol for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Gol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Gol?

Trenger du en murer i Gol for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Gol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Gol på Mittanbud

Flislegging hytteterrasse

3550GOL

Ønsker anbud på flislegging av 50kvm støpt hytteterrasse på Golsfjellet. Skifer, justert.

Retting av pipehatt og pipe

3550GOL

Pipehatt og pipe har kommet ut av posisjon av vind - ønsker dette rettet opp

Tilleggsisolering av krypkjeller og forblending av grunnmur

3550GOL

Hytte. 1) Isolering under bjelkelag i krypkjeller. 70mm rockwool wall plugges direkte oppunder bjelkelag. Høyde i krypkjeller varierer ca 1 - 2m. 90m2 2) Forblending av grunnmur med fasadeskifer, Stone wall eller lignende.

Betongentreprenør

3550GOL

Hei. Det skal plasstøpes 4 trapper, samt ringmur og plate på ett lite tilbygg. Dette er i Gol sentrum. Ønsker kontakt med seriøst betongentreprenør.

Rive teglsteinspeis

3550GOL

Teglsteinspeis med målene ca B 160 cm x H 160 cm x D 100 cm på hytte på Golsfjellet (syningsetgutu) Peisen er kledd med skiferplater oppå og rundt ildstedet. Det er også en gammel innsats for parafin-fyring i bunn. Vi ønsker at leverandør: 1 Dekker til området for å hindre spredning av støv rundt i hytta (vil tro at den beste løsningen er å bygge et plast-telt rundt peisen før riving) 2 River peisen 3 Kjører vekk alt avfall, inkludert innsats og parafinrør 4 Fjerner plast/tildekking 5 grov-rengjøring (koster/støvsuger det verste)

Oppføring av liten hytta

3550GOL

Jeg ønsker å komme i kontakt med et lokalt firma i Gol området som kan sette opp en liten hytte (40kvm) uten strøm og vann (evt solcelle og brønn/pumpe). Det står en eksisterende hytte der i dag, den må rives og ny såle/grunnarbeider må utføres. Vurderes gjennomført sommer 2025 ser for meg lignende hytte som tidehytte 40kvm¨ https://www.tindehytter.no/hytter/rondane-40 Mvh Frøydis

Siste evalueringer
Graving

Har bare positiv opplevelse med disse. Kan trygt anbefales.

Des. 2019
T

Tor Erik om Gol Grave Og Barkservic

Gol
Befaring av piper

Veldig hyggelig type. Lett å få tak i samt gjøre avtaler med. Gjorde oppgaver til avtalt tid.

Nov. 2019
J

Jonathan om ISAKSEN'S BYGGTJENESTER

Gol
* Fortsatt ledig: Fikse tak i krypkjeller

Anbefaler Hol Byggservice. Jobben ble besiktigelse samme dag som anbudet ble lagt ut. Jobben gikk ut på å fjerne huntonittplater, Glava m.m fra tak i krypkjeller og legge nytt tak i krypkjelleren i en hytte på Golsfjellet. Fikk raskt prisoverslag og ble anbefalt Rockwool, tyvekduk og rupanel. Ble informert om arbeidet underveis med bilder. Superfornøyd med godt utført arbeid. All søppel kjørt bort

Feb. 2017
H

Heidi om Hol Byggservice

Gol
* Fortsatt ledig: Riving av murt open peis

Godt utført jobb. Gjorde noen mindre feil underveis, men alt ble rettet opp og sluttresultatet ble meget bra. Imponerende at ovn og skiferplate foran ble montert på avtalt dag til tross for at skiferplaten ble forsinket levert av underleverandør. Ryddig og profesjonelt firma som vi godt kan anbefale til andre.

Aug. 2013
G

Gerd Sissel Borge om MURMESTER KNUT HALVOR JORDE AS

Billingstad