Trenger du en murer i Lyngdal?

Trenger du en murer i Lyngdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lyngdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Lyngdal?

Trenger du en murer i Lyngdal for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Lyngdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Lyngdal på Mittanbud

Avretting av gulv samt flislegging gulv og vegger

4529BYREMO

Avrette gulv på bad ca 12m2 Flislegge gulv. Flislegge vegger bad.

Fliser på gulv i gang og vaskerom

4580LYNGDAL

Legging av flis i gang og vaskerom. -Gang er 1,85 X 3,8 -Vaskerom er 1,4 x3,8 -Rommene henger sammen men delt av en skyvedør. -Vi holder fliser selv. 60x60 størrelse. -Sokkelflis i begge rom. -Ingen membran, sluk eller fall

Mikrosement

4580LYNGDAL

Skal pusse opp badet. Ingenting skal rives, skal males over fliser, gulv og tak!

Oppussing bad

4580LYNGDAL

Mikrosement over fliser, evt gulv også hvis mulig Jeg ordner alt av verktøy og utstyr

Riving av gammelt uthus

4528KOLLUNGTVEIT

Riving av uthus /låve/ fjøs, ca 150 år gammelt Asbest plater på taket og i tillegge bølgeblikktak

Diverse arbeider i hytte

4580LYNGDAL

Ser at tiden ikke strekker til og at jeg er nødt til å få noen til å hjelpe meg med dette arbeidet og ønsker derfor pristilbud på følgende arbeider: - avretting av betonggulv/bad ca 5.5m2 - Membran + fliselegging med sokkel fliser - tenkte 30x60 fliser i grålig farge.. men er åpen for innpill. -Bytte 4stk innerdører 70x190(litt usikker på alle mål, men bekrefter dette før i gangsettelse), må ha dempelist og foring, listing rundt dører - og tenker denne stilen her https://www.obsbygg.no/dorer-og-vinduer/innerdorer/2078124?v=ObsBygg-7072354003207 - Montere foringer rundt 2dører 70x190 samt 12 vinduer hvorav 2stk er 60x60 5stk. vinduer er 60x110 5stk. er 110x120. jeg har forringer til alle vi vinduer da det er fått med vinduer som jeg satte inn i sommer, men har ikke fått tid til å sette på plass innvendig foringer, trenger også hvite standard vegglister rundt alle overnevnte vinduer og dører - ca sånne https://www.obsbygg.no/trelast-og-tyngre-byggevarer/treverk/listverk/karmlist/2292694?v=ObsBygg-7040431918133 Jeg har ikke bilder per nå, men kan ettersende bilder når jeg har fått kommet meg ned en helg. arbeidet kan nok startes omgånde etter vi er enig om prisrammen. Hilsen en sliten hytteeier;)

Siste evalueringer
Rehabilitering av pipe og omsetting av ny

Meget fornøyd med utført oppdrag. Gode på oppfølging, fleksibilitet og kundevennlighet. Jeg vil absolutt anbefale peismesteren AS.

Mai 2017
R

Rune om Peismesteren As

Lyngdal
fliselegging m/varmekabler av entre og gang samt bad.

Fjerning av parkett i gang og entre samt på dusjbad! Legging av varmekabler og fliser i gang, entre og bad. Montering av fibo plater og dusjdører. Arbeidet utført på en professjonell og vennlig måte innen budsjett og ferdig før avtalt tid. Kan absolutt anbefales!

April 2017
J

Johan om P & P BYGG AS

Lyngdal
Pusse utendørs lecamur

Punktlig oppfølging og god kommunikasjon. Bra levert jobb som avtalt.

Juli 2016
E

Eirik om MURERFIRMA PALATINI AS

Stavanger
Støpe gulv på bad

Flott utført arbeid som avtalt. Anbefales.

April 2015
H

Henning om Gade Larsen

Lyngdal
Pusse pipe

Utrolig bra arbeid utført som avtalt.. Anbefales.

April 2015
H

Henning om MURERFIRMA PALATINI AS

Lyngdal
Pusse tegl-pipe fra 1980

Svært godt fornøyd.meget hyggelige karer,virkelig til å anbefale.Topp utført arbeid

Mars 2015
P

Per Einar om MURERFIRMA PALATINI AS

Korshamn
Eksisterende steinmur må fornyes

Gammel mur ble plukket ned,ny bygget opp for hånd.Veldig flott håndtverk!Muren ble utrolig fin og solid.Steinene ble lagt for hånd og alle ble tilpasset for å passe perfekt.Vi kan anbefale I.D Norway på det sterkeste. Ryddig anbudsrunde og hyggelige folk.

Juli 2014
S

Stein Rune om Bulstein AS

Lyngdal