Trenger du en murer i Hammerfest?

Trenger du en murer i Hammerfest for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Hammerfest konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Hammerfest?

Trenger du en murer i Hammerfest for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Hammerfest konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Hammerfest på Mittanbud

Støttemur

9603HAMMERFEST

Oppsett av natursteinmur.

installasjon av peis

9603HAMMERFEST

Jeg vil installere en peis tilbake på plass, jeg har alt av materiell, trenger bare noen med utdannelse til å gjøre jobben

Legge membran på garasjetak av betong

9603HAMMERFEST

Takflate ca 56 kvadrat. Se bilder. Ønskelig med isolasjon for å hindre kondens fra innvendig takflate. Taket er av plasstøpt betong. Beslag er montert på sidene.

* Fortsatt ledig: Innvendig renovering

9602HAMMERFEST

Montering av nye takplater, ca 50 km2. Eventuell avretting- og montering av parkett, ca 80 km2. Bytte av verandadør. Fjerne buegang i en døråpning. Komplett montering av nytt kjøkken. Innsetting peisovn. Listing.

Pussing av grunnmur

9603HAMMERFEST

Xps plater må pusses på 3 vegger på bolig og 2 vegger på garasje. Tilpasning rundt vinduer (4 stk) samt ventilhetter (10 stk). Se bilder for grove mål.

* Fortsatt ledig: Takløft + renovering av bolig

9601HAMMERFEST

Ønsker å løfte taket på "klassisk" 60-tallshus nå når taket allerede må skiftes ut. Store glassvinduer i front, dette anskaffes av oss selv. Det trengs ny skorstein også i denne forbindelse da den gamle pipa skal rives. I tillegg skal planløsningen på huset endres innvendig, og vi trenger derfor entreprenør til dette. Det skal legges opp nytt elektrisk anlegg, vannskap samt rør-i-rør system. Vi tenkte å ta all riving og deponi i boligen selv (untatt tak), slik at prosjektet omhandler hovedsaklig å bygge opp igjen fra skjelettet.

Siste evalueringer
Årlig kontroll/service på gasspeis Heat&Glo

Veldig godt utført arbeid. Service tatt på borettslagets gasspeiser.

Okt. 2019
L

Linn-Kristin om RK REHABILITERING RUNE KARL IVAR KORNELIUSSEN

HAMMERFEST
Reparasjon av murvegg og trapp

Godt utført arbeid. Nødvendig justering av kabelgjennomføring ble gjennomført i etterkant uten ekstra kostnad. Anbefales for videre oppdrag.

Aug. 2018
J

Jens Olav om MBR V/ OLE SALOMONSEN

Hammerfest
Øvre Molla 17 I Hammerfest

God kvalitet på arbeidet, levert til avtalt pris. Kunne gitt bedre beskjed ved forsinkelser.

Sep. 2016
S

Svein om DIN TØMRER AS

Rypefjord
* Fortsatt ledig: Installasjon av vedovn

God jobb

Sep. 2014
T

Tove om MBR V/ OLE SALOMONSEN

Hammerfest